Babam beni neden sevmiyor?

uzun ama okuyun cunku cok doluyum ve kendimi bir tek burdan anlatabilriim. ben tek kizim erkek kardeslerim var. ilk cocuk dugum icin babam kucukken beni cok severdi artik benden nefret ediyor. düşmanı gibiyim. hep bana laf atar hep kalbimi kirar fizigimle ilgili laf atar hic biseyime saygi duymaz. arkadaslar cok yoruldum insan babasindan yorulur mu benim babam bana hic kızım demedi bilir misiniz bu duyguyu benim babam hep insanlar icin de beni azarlar. annem hep bana saygili ol biri seni gorse istemez bile der sizce bana boyle asagilik hayvan gibi davranan bir babaya ben nasil davranayim. onumde nefret ettigim cocukca hareketler yapiyor sirf sinir seviyemi arttirmak icin olmuyor gercekten yapamiyorum. ben sevdigim cocukta bana baba sevgisini verdigini hissediyorum baba sevgisi ne bilmiyorum ama anladigim kadariyla buymus diyorum beni sırf millet yadirgamasin arkasindan konusmasin diye evinde yasatiyor sirf namusuna laf gelmesin diye. bana hep öl Çok yaşa tarzi laflar kullaniyor yemin ederin dayanamiyorum hayat cok kotu baba dedigim insan bana senin dogacagini bilseydim cocuk yapmazdim diyor icim cok aciyor ya annelik babalik dogurmak mi? bu sene sinav yilimdi ve mahvoldum tatile gitmek istedik annenleri gonderecem sen evde kalacaksin dedi ya boyle bir gaddarlik yok gecen sene de bizmkiler gittiler ben evde kucuk kardesime baktim. ondan onceki sene beni gonderdi ama parasiz. yasamak cok kolay degil belki de babam olmasaydi bu kadar uzulmezdim bir kiyafet aliyorum etmedigi beddua kalmiyor sonra akrabalarim bana terbiyeli saygili olmami soyluyor anlatamiyoruz ki kimdeye bisey kucukken arkadaslarimin babalari hep okula gelirdi sarilirlardi falan ve ben babama hic sarilmadim artik benimki de nefrete donusuyor brnim hayatim boyle gecmiyor hep de terbiyesiz saygisiz damgasini ben aliyorum
Babam beni neden sevmiyor?