Babam beni neden sevmiyor?

Kendimi bildim bileli babama maddiyat konusunda en ufak yük olmadım. Her ihtiyacimi kendim aldım ve hala alırım. Evdeki tek masrafim bir tabak fazla yemek tuketmem. Günde 10 saat çalışıyorum. Eve destek oluyorum. Aynı zamanda açıktan üniversite okuyorum. Babam benim ne okuduğumu ne istediğimi hiçbir seyimi bilmez. Çok istedim sevsin beni ama sürekli kavga ve suskunluk giriyor araya. Bana sürekli senden bir bok olmaz sen beceriksizssin sende vasıf yok yetenek yok diyo. Sürekli dışarıdaki insanlarla kıyaslama yapıp beni dünyanın en beceriksiz insanı gibi görüyor. Babalık görevinin sadece çocuğuna karşı yemek vemrek beslemek olarak görüyor. Ben besledim büyüdü artık çalışsın eve para getirsin tek amaç bu. Bir kez de yanıma gelip oğlum demedi. Bir kez sarılmadi. Bazen yolda görüyorum adamın teki tanımadığı çocuğa öyle sevgi dolu sözler söyleyip öyle sevgi veriyor ki adam daha yabancı çocuğa o sevgiyi verebiliyorken benim babam sadece senden bir bok olmaz demeyi biliyor. Bir defa oğlum demedi ama çok kez bana senden bir bok olmaz kelimesini kullanabiliyor. Anneme soruyorum babam neden bana oğlum diye sevmiyor diyorum. Sevgisini gösteremiyor diyor. Ama nefretini çok iyi ifade ediyor. O da duygu o da duygu sonuçta. Bir baba oğluna bunu dememeli. ickim yok sigaram yok kumarım yok. Arkadaşım bile yok. Tek varlığım ailem. Ailemle vakit geçirmek istiyorum ama babam sürekli benim klabimi kırıp atıyor.
Babam beni neden sevmiyor?