Babam beni neden sevmiyor?

Merhaba ben 18 yasındayım annemle babam yaklasık 8 sene önce ayrıldı ne zaman ayrıldılar babam o zaman bana daha kötü davranmaya başladı gerci daha öncede kötü davranıyordu.5 6 yasıma kadar tam bir baba aşığıydım babamda beni cok seviyordu, sürekli ilgileniyordu beni parka götürüp en sevdiğim üzümlü ekmeklerden alıyordu. Tabi o zamanlar aile apartmanında oturuyoduk 7 8 yasındayken aile apartmanında oturmanın verdiği tartısmalardan rahatsız olup tasındık işte o zamandan sonra her şey çok kötüye gitti. Zaten annemle sürekli tartışıyorlardı tartısmanın verdiği öfkeyle yaptıgım en ufak seye kızıyorlardı 8,9,10. Doğum günüm hep cok kötü gecti ya annemler tartısıyordu ya da babam mutluluğuma sürekli engel oluyordu. Bi keresinde hiç unutmuyorum dogum günüm oldu bitti babam bana bi konuda kızıyordu bende anlamını bilmeden baba nerenle dinliyorsun demiştim k*cımla dinliyorum evet diyip bana tokat atmıştı. Haftasonları oluyordu babam işe gitmiyordu sabah oluyordu kardesim küçüktü tabi annemlerin arasına gidip yatıyordu ben gelince babamın suratı düşüyordu bende zaten çoğu zaman yanlarına gitmiyordum hevesim kırılıyordu. Artık bazen annem bazen babam beni dövüyordu. sanki babam artık varlığımdan rahatsız oluyordu. Annemle babam ayrıldıktan sonra babam bana cok kötü davranmaya başladı artık sınırı yoktu ve bana çok kötü şeyler söylüyordu (kesk dolap uyurken kafan düşse, tam idamlıksın, sana vakit ayıramam, sktr git evden, kansız, kitapsız, Allah uzun ömür versin, Çok yaşa, kitabını skm, sen benim sınavımsın, annenin yanına git) ve inanın daha birçok agıza alınmayacak seyler, ilk zamanlar yine bana vuruyorfu ama ben izin vermiyordum bağırıyordum,13 yasından sonra bıraktı vurmayı. En ufak yanlıs haraketimde beni anneme benzetiyor. sen bize maddiyatdan baska bişey yapmıyorsun diyince nankör köpek yediğiniz önünüzde diyor ama hiçbir zaman manevi olarak düşünmüyor. kardeşim olmasa ben Şu an ayakta duramazdım onu cok seviyorum, annem dahil herkes en cok kardesimi seviyorken o en cok beni seviyor, bana hep güç veriyor. Ama onun dısında ben 7 yasımdan beri anne baba sevgisi hissederek büyümedim sadece beni kardesim sevdi. Ve bu benim kendi hayatıma da yansıdı süreklş hayatımda bana ilgi verecek birini istedim ve yanlıs kararlar aldım. babamla cok kez oturup konustuk ama o saygı yok artık bana düşünebileceğiniz herseyi söyledi ne olursa oldun eskisi gibi olmayacak cünkü hala en ufak seyde bile bana bela okuyor. Annenr git diyen arkadaslar olacak annem evlenecek ve o da ayrıldıkları zamanlar beni çok büyük seylerle sucladı sınav zamanımdı ama o psikolojiyle hiçbişey yapamadım hiç çalışamadım brni cok kötü seylerle sucladı annemle konusuyoruz ama yinefe orada kalamam hem burada kardesim var onu bırakamam. Burada kaldıkça da hersey daha kötüye gidiyor artık söylediği şeyler kulağımda çınlıyor ve dolup dolup patlıyorum bu sekilde. Bu olaylardan dolayı da biraz toxic olmaya başladım etrafımda bunları kimse yok bana yardım edin lütfen

Güncellemeler
+1 yıl
Kardesimi çok seviyor ama beni hiç sevmiyor bazen yrni kişilerle tanısıyor (evlilik için) onların yanında bana bambaşka davranıyor cok güzrl iyi eve gelince degişiyor para lafı yapıyor yakın zamanda maası yattı kıyafet falan aldım dönüşte sokakta pecete satan ve cidden ihtiyacı oldugunu düşündüğüm bi cocuk gördğm benşmde kardesim var onlsrı görğnce üzülüyorum acma ve meyve suyu aldım eve gelince ekstrelerden gördü bende acıktım dedim bana kızdı cok rahat davranıyosun diye 20 tl verdim sadece
Güncellemeler
+1 yıl
Bana kendimi cok değersiz hissettiriyor ve bende bana cok az ilgi deger verene inanıyorum ve sonunda daha cok üzülüyorum bi keresinde erkek arkadasıma bunları anlattım ve ayrılınca brnimle dalga gecti o yüzden kimseye anlatamıyorum
Babam beni neden sevmiyor?