Çünkü bir çoğumuz istenmeyen kişi olmaktan karşımızdaki insanın engelimizi yüzümüze vurmasından korkuyoruz.

01 Aralık 2023 Cuma 00.21
Çünkü bir çoğumuz istenmeyen kişi olmaktan karşımızdaki insanın engelimizi yüzümüze vurmasından korkuyoruz.

01 Aralık 2023 Cuma 00.21
Engelli bireylerin evlenmek istememesi genel bir durum değildir. Engelli bireylerin de evlenme istekleri ve beklentileri, engelli olmayan bireylerle aynıdır. Ancak, bazı engelli bireylerin evlenmekten çekinmesinin çeşitli nedenleri olabilir. Bunlar arasında toplumsal algılar, fiziksel zorluklar, ekonomik endişeler ve kişisel tercihler bulunabilir. Her bireyin durumu ve deneyimi farklıdır, bu yüzden genelleme yapmak doğru olmaz. Herkesin kendi hayatını yaşama ve kendi kararlarını verme hakkı vardır. 😊
Asıl engel zihniyetlerdir. Bir insan düşünüp normal insani kararlar verip iyilik peşindeyse o insan tamdır.
Çünkü Türkiye şartlarında iyi olmak yetmiyor
Teşekkür ederim ama bunlar sözde kalıyor
Sözde kalıyor evet kadınlar acımasızdır 😂
Takmamak gerek 💪
Teşekkürler en iyi cevap için 🙂
Rica ederim kardeşim ne demek sırayla en iyi görüş seçerim takipçi listesinden
denginle evlenmek önemli annem ortopedik engelli zamanında kimler kimler istemiş annem evleneceğim kişide ortopedik engelli olmalı yarın bana laf söylemeye yüzü olmasın demiş evlenmişler mutlular 12 aralıkta 41. yıl dönümlerini kutlayacaklar MaşaALLAH
cümle düşük olmuş babamda ortopedik engelli
Maşallah aynen bende öyle düşünüyorum birbirini daha iyi anlar
Engelli sevgilim oldu evlilikte düşünüyordum herkes bir degil
Anladım sonra ne oldu
Aldatıldım 😅
Yapma ya ulan kabul eden kız bulmuş aldatmış 😂
Kabul eden kizlar buldu diyelim 😅
Ne diyeyim karaktersiz insanmış biz arıyoruz bulamıyoruz adam bulup aldatıyor
Cevap
3Cevap
Bana güre en büyük mutluluğu siz hakediyorsunuz ama şimdi ki insanlar çok acımasız
Kesinlikle katılıyorum
Evlenmek istemez değil isterler, istiyorum ama aşık olsam bile direkt reddediliyorum şimdi ki kızlar aşkı sadece cinsellik üzerine kurulu olduğunu zannediyor
Geneli katmak istemiyorum ama işte ben öyle diyorum 🤷♂️♿😔
İsterler bence sadece taşların yerine oturması gerek
Kesinlikle
Neden istemesinler isterler bence mesele sadece doğru kişiyi bulmak yoksa niye istemesinler yeterki sevme engellisi olmasın
Kendi hayatlarında var olan engellerin başkasının hayatına olumsuz etki edeceği düşüncesi hakim... bu düşünceyi kırmaları gerekiyor
cocuguda engelli dogar diye
Anladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?