Hemen istemiyorum diye atlamayın ben de istemiyorum ama isteyen çok onlar için sordum. Mesela az önce soru gördüm evi olmadan evlenemez diyor da ev almak Türkiye'de zaten çok zor artık ekonomisi iyi olsa 40'ında alsa kim evlensin 40 yaşında. Veya aradığı kişiyi bulamıyorlar veya başka şey 🤔 yorumlarınızı merak ediyorum cidden
Önce ev alsın diye tutturan kızların aileleri fazla abartıyorlar, kiralık ev bile çok pahalı. Bunlar evden bahsediyor hala. Bence evlenecek gençlere zorluk çıkarmamlılar, kolaylaştırın, hatta yardım edin.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Yahu bende anlamıyorum bırakın abi şu güvenemiyorum ayaklarını o zmn kimse kimseye guvenmesin evlenmesin kimse sırf güvenmiyor diye fjdjjdid bu bir palavra ya
Soruda değindiğin her şey günümüzün gerçeği maalesef 😕 Ekonomi çok zorlayıcı oldu, ailelerin beklentileri yüksek, “evi olsun arabası olsun” baskısı da cabası. Bir yandan da insanlar daha seçici, kimse mutsuz bir evlilik uğruna kendini feda etmek istemiyor 💔
Bence temel sebep maddiyat ve güvensizlik. Hem geleceğe hem ilişkiye karşı olan o tedirginlik… ❤️🩹✨
Daha rahat olmak için şahsen bende öyle istiyorum ama biliyorum ki daha zor olacak o yüzden yemiyor bir yerlerim işte boşuna dememişler bekara karı boşama kolay diye