AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
baştan kocanın ne mal olduğunu bilmiyor muydun diye sorarlar adama
Doğru düzgün cevap vermeyeceksen yazma derler adama
sana çok bile bu cevap
Zorlami yorum yaptırdım ne her boka atlıyorsun. adam akıllı cevabın yoksa uza boş yapma
cevabım gayet mantıklı aptal olduğun için cahilliğine veriyorum
Bende senin canım veriyorum. Evlenmeden önce ilgiliydi sonradan olan birsey diyorum. Baştan ne mal olduğunu bilmiyor muydun diye yorum yapıyorsun. Kim aptal bu durumda acaba..
sensin aptal işine bak daha fazla yorum yazma cevabıma
canım sen gelip benim yazıma yorum yapıyorsun. Yürü git işine
asıl yorum yapan sensin işine bakması gerkeen kişide sensin
Bunalıma girmiş olabilir ancak iş araması lazım bu kadar zaman evde olması tuhaf..
Kendi işimizi yapabiliriz diye bekliyoruz biraz
Duygusal olarak destek ver, dünyada kötü giden cok sey var de. Konusmak istersen dinlerim de, yeterki sen iyi ol de. Git adamın sırtını okşa, kafanı onun omzuna yasla. Kendini hatırlat, bu ona güç verebilir.
Önce konus durumdan rahatsız olduğunu bilsin sonra yani 2. Plan kadinligini kullan ve ona biseyleri hissettir
Buda moda oldu bu aralar
Bu yenimi oldu yoksa önceden beridir mi öyle çünkü bu ulaşılmaz bir soruna dönüşmüş belli ki
1 aydır çok kötü
Bazı durumlar olabilir belki büyü vs gibi şeyler hiç düşündün mü bunları
sevgili olsaydınız başkasıyla kıskandır derdim ama evli olunca olmuyor işte
O bile ise yaramaz bence
kusura bakmada kocan tam bir odun
Az bile söylüyorsun
Ekonomik sıkıntıları olan birinden aşk ilgi ve seks beklemeyin
Siz onunla ilgilenin o zaman. Sorunlarını dinleyin.
boşanma basit yolu, eşin boşlukta kalmış farklılıklar yap süprizler bir parça cilve erkeklerin her zaman istediği şey flört. bir kaç güne kendine gelir güzel bir akşam yemeğinde sorunları konuşun
Hizli karar verip evlenirseniz maalesef bu durumlarla karşılaşırsınız.
Kimse kaderini bilemez
@demircan89 insanın kaderi biraz. da kendi elinde bence
Doru diyonda kimsenin uyunu bilemezki
bi hocaya falan götürün okuyup üfürsun belki akilanir
İnsanlar bir yaştan sonra kolay kolay duzelmezler en iyisi hipnoterapi 😅
Iy boşa direkt böylesiyle ömür mü geçer allah aşkına
evlilik terapistine gidin ya da konuşmayı deneyin ancak kendinizi yipratirsiniz
Söylesem boş der
Çabala ablam tabıkıde cabala cabala nereye kadar ama cidden bi gun onunla bu konuyu konus yani veya karsına alıp konusamıyosan bi kavga anında basla konusmaya belki icine dokunur off bende bilmiyorum inşallah senin için en hayırlısı olur
İnsallah hayırlısı bakalım ne olacak 🙏
Soğuk davranarak daha çok itersin onu. Belki senin için de zor olacak ama aksine iyi davranman sana nasıl davranmasını istiyorsan bunu ona yansıt ve ona o şekilde davran ki karşılık da bul yani göstererek öğret
Cevap için teşekkürler 🙏
E abla o sana gelmiyorsa sen ona git morali bozuksa sana gelməz zaten senden bir şey bekliyordur
Kendini helak etme öyle gelmiş öyle gider o.. kendi kendine vakit geçirmenin yollarini ara kendinle vakit geçir onuda birak kendi haline
Peki sonu ne olur? Daha kötüye gitmez mi
Gidiyor sen çocuğunla yaşıyorsun oda ev arkadasin olluyor
Kendin karar ver duygularina biz bilemeyiz istersen ayril istersen ayrilma
Kimsenin düşüncesine bakma , adam şu an işi olmadıgı için bunalımda olabilir öncesinde de böyle ise ne oldugunu sor sorularına ve düşüncelerine yanıt alamıyorsan psikaytr veya ilişki terapisi teklif et bu da işe yarmazsa son çarenin oldugunu söyle kabullen hayatunda başka birisi mi onu da ögren ama önce iş kaynaklı mı böyle sorgula. Çocuk mutuz yuvada büyümemeli çocuk için duruyorum deme belki onun için daha iyi olacak umarım toparlarsınız
Hiç bir şey sebepsiz değildir. Oturup onu bu hale ne getirdi diye düşünmek lazım
işsiz diye soğuk olabilir psikolojik olarak. ancak her zaman öyleyse bişi diyemem
Çok mu bunalmış. Normal biri iyi hissetmek için eşine sarılır. onunla mutlu olur
Boşanmak en kolayı. Bir şekilde karşına alıp konusmalisin. Her evliliğin durağan dönemleri oluyor
çocuk olması sıkıntı. bu saatten sonra böyle kabul edeceksin.
Git düzgünce konuş neden bu duruma geldik bir problem mi var sakince konuş ama belli bir sıkıntı var bu illaki senle ilgili diyemeyiz
sen yaklaşmaya çalıştın mı
Önceden eve şimdi hayır. Hiç gitmiyorum konuşmuyorum da gerekmedikçe
İlk adımı sen at. Çalışması gerektiğini ve onu sevdiğini söyle. Zor değil ya ilk adımı atmak hadi bakalım
Bence kocan Kova burcu böyle yaparsan onu daha çok sogutursun belli ki adamın morali bozuk kuşu da bu yüzden ötmüyor yapman gereken tek şey evde poz vermek dikkat cekmelisin ama yaptığını belli etmeden sanki tesadüfi
Bende kova burcuyum haklısın 😄
Bence biraz anlayışla karşıla elinden geldiğince normal işsizlik canı sıkılyordur üstüne gitme fazla destek ol yaparsın edersin vardır Bi hayır de erkekler övmekten hoşlanır
İş var aslında istese çalışır. Hem o kadar işi takıyorsa telefon elinde ne yapıyor gelip benle paylassa ya derdini
O zaman bunları yaptın aynıysa geri adım at fazla ilgilenme birde öyle dene
Ben sana geçen anlatmıştım hatta özelden de konuşmuştuk sen bana düzeldi demiştin
Özelden kimseyle konuşmuyorum. Başkasıyla karıştırdın heralde
Evet özel değilmiş yine buna benzer paylaşımında yorumlardan konuşmuşuz
Yapacağınız en iyi hareket şimdi tamda zamanı bir kahve yapın karşısına oturup tv yi telefonu kenara koyup sorgulamadan durumu konuşmanız yargılamadan sorgulamadan
Sen bu gidişle kocanı aldatırsın aldatacağına boşan daha iyi
Sen aldattın heralde konuya cok hakimsin
1-ben evli değilim
2-aldatmam
Aldatmak ne olursa olsun benim gözümde serefsızlıktır ben aldatılmaya hassas olduğum için bu konuları araştırdım kadınların kocasını aldatma sebeplerinden birisi kocasının ilgisizliğinden kaynaklanıyor gelecekte adamı aldatacağına ayrıl daha iyi
Onun da hayatında yolunda gitmeyen şeyler olabilir bilerek ve isteyerek üzeceğini düşünmüyorum soğuk yapıp onun bir şey yapmasını beklemek işe yaramadıysa sen bir adım atıp iyi hissetmesini denemelisin bence
Senin adam robot hayatı yaşıyor bence kendi haline bırak zor biriyse zaten çözüm belli
Evlilikte zaman zaman olur böyle şeyler çözüm boşanmakta değil düzeltmek anlamak çözümcü yaklaşmak gerekir yuva kolay kurulmuyor ama Yıkması çok kolay insanlar mutsuz umutsuz işsiz kimi geçim kaygısı vs boşluğa düşebilir sendeleyebilir önemli olan eş adı üstünde destek olmak için var olmalı … sabır etmek gerek güzel şeyler için.. daha güzel şeyler içinse mücadele etmek gerekir 👍
Düzeltemezsin ablam bir erkek seviyorsa zaten bahanelere sığınmaz sevdiğini gösterir.
Belki de ilk adımı sen atmalısın, daha yumuşak cilveli davran sabırılı olman lazım çok zor işin
ben dua'nın çok güçlü silah olduğunu düşünüyorum, dua etmelisiniz biraz, sabır diye değil, tahammül için biraz
🙏
Eşiniz sizi çok ilgisiz bırakıyor ve duygusal olarak kendinizi boşlukta hissediyorsunuz
adamın işsiz olması yüzünden psikolojisi bozuk muhtemelen o yüzden sana yanaşmaması normaldir
Hayaller ve hayatlar maalesef kolay olan boşanmak zor olan evliliği yürütmek konuşmayı dene neden böyle olduğunu sorgula
Bu konuyu buraya yazmak yerine kocana anlat birlikte çözüm bulun ilgisizliği tek taraflı çözemezsiniz ve en önemlisi kocana sert davranmak ya da trip atmak yerine cilveli yumuşakk davran
Düzelmez bir insan ne ise odur ya odundur ya elmas boşuna düşünme kendini yıpratırsın kendi içinde bitirmeye bak kapanış konuşmasını yap hayatına devam et maalesef yanlış bir seçim yapmışsın..
Bir yerde yurumuyorsa yurumuyordur sizi bir araya getiren sebebler yoksa bir birinizle olmanin pekte bir anlami kalmiyor denemelerin yaptigi tek sey zamandan calmak olur
Acele etme çok düşünceli ol acil karar verme oturup onunla konuş yeni yaptın işten sonra pişman olma
Yanlış karar vermemek için bekliyorum zaten
Evet konuş onunla bekle Sana söylemekte çekiniyor bel Senin desteğin iihtiyacı vardır
Onu pişman et seni arasın, yokluğunu hissetsin. Annenlerin evinde kal bir süre, düzelirse düzelir.
Düzelmezse düzelmez iki seçenek var bakalım.
Annemlere gittiğimde peşimden geliyor
Bu sefer her şeyi ailene de anlat, baban da olaya el atsın eve sokmayın kesinlikle,1 ay falan kal ailenle bakalım pişman olacak mı?
Umarım mutlu olursunuz, aşk ve evlilik sorunları büyük bir sorun gerçekten:(
Allah yardımcın olsun
🙏
Senden sıkılmış gözü dışarda onun sende ondan sıkıldığını belli et bence
Büyük ihtimal boşanmak gerek değildir sanırım eşin sadece depresyonda... fakat maalesef ne yapabilceğini bilniyom
26 yas bi erkek için coooook ama cok kucuk bi yas, daha bunun 30 40 ı war. Bi erkek 40 dan once asla evlenmemeli, sen cocukla evlenmıssın daha olgun senı anlayan el ustunde tutan bırısıyle evlensen emn ol böyle ergen olmazdı
Bi hocamız demişti. Sürekli konuşmayın sinirlenmeyin 2 yetişkinsiziniz oturup konuşabilirisiniz.
sen anlat o anlatsın
işi varken de böyle miydi ya da işi daha önce varmıydı
Şimdilerde çok oldu eskiden bu kadar ilgisiz değildi. Yani yakınlaşma olaylarında sıkıntı yoktu sarılıp öperdi çok ilgili değildi yine ama şuanla kıyaslanamaz Şu an çok kötü çünkü
Açıkçası bunun cevabını sadece sen verebilirsin. Gözlem yeteneğin ile soruların cevaplarını bularak.
Erkekler sorunu varken içine çekilir. kabuğuna çekilir yani. Erkekleri ve kadınları anlamanın en iyi yolu Erkekler Mars'tan Kadınlar Venüsten kitabını sindirene kadar okumaktır.
O kadar çok sebep olabilir ki.
Kimbilir hangisi.
Şu an aklıma gelen olasılıklar:
işi yok ekonomik sıkıntı çok
işi yok sana karşı mahçup utanıp sıkılır
başka bir derdi var
seninle artık olmadığına karar vermiş
para yok yapmak, almak, yemek, içmek, gitmek istediği çok şey var
Erkeklerin ve kadınların kullanım klavuzu: Erkekler Mars'tan Kadınlar Venüsten adlı kitaptır
Bulunduğunuz ortamdan biraz çıkabilirsiniz cocuga bakacak biri varsa başbasa bir kac gün iyi gelir
Geçen çıktığımızda ne gerek var hava soğuk hiç güzel yer değil diye söyleniyordu yani artık gezmekte iyi gelmiyor
Depresyona girmiş bunun için bur nedneni var mı ,,? Depresyonlu olmak için biliyor musun
şu an çalışmıyor tek sıkıntısı o
Normalde ne üzerine çalışıyordu
Ne kadar süredir cinsel olarak yaklaşmışmiyor sana 1 aydan fazla oldumu
Eşinle güzel güzel konuş sana bişey sormak istiyorum
?
Sor
burada Sormasam lütfen evlilikle ilgili önemli
Özelden konuşmuyorum. Yazacaksan buraya yaz
Lütfen beni yanlış anlama evlilikle ilgili geri engelle
Rica ediyorum
Ordan konusmuyorum.
Ya lütfen rica ediyorum geri engelle
Adamin huyu bu degismiyor
Açık açık onunla konuş bence
İşsizlikten bulanima girmiştir belki yalnız kalmak istiyordur
Yatakta düzelir abla nettt sende aradığını bulamiyodur
Dostum kendine denenmiş leri yasatma derim yasanmısın yasanmısı olmaz.
Her dediğine evet demeyi fena bakalım nasıl olacak ilk aşaman bu olsun şimdiden
Güzel bir kadısan kadınlığını kullan
Fakat değilsen dindar ol mükemmel taktik
Dindar olmak nasıl bir taktik
Namaz kıl namaza yönelt Allah korkusu onu sana yöneltecek
Emin olki işe yarayacak
Dindar değilsen yapma ama onun hayal kırıklığı yaşaması tamamiyle bitirir aizi