Evli olan bu adama ben ne yapayım artik bkktim dengesizden?

Birlikte oluyoruz.1 yıldır. Bulusacaktik bana ayarla dedi başbasa kalalım dedi. Şu an o izinde. Aradim 1 de döndü. 2 gündür arıyorum yogun çalışıyor 2 iş yapıyor. Ama bana dönmedi msjlari görüp cvp vermedi bazen böyle yapar. Dedim müsaitim degilsn müsait değilim dedi. Ben şimdi sizce bu adamı surundurmek icn ne yapmalıyım? Çünkü ben bıktım onun tavırlarından. Kilo vercem tarzımı degistircem. Ve sizce bu süreçte onu aramasam nasıl olur? Yani biraz burnunu sürtmek istiyorum onun çok sevdim onu birseh beklemeden. Ama böyle bir ilişkiyi de kabul edemiyorum. Yeri geldiğinde seviyorum diyor kullanıyor demeyin bende onu kullandım o zaman. Ben boşanmış biriyim. Onun peşimden koşması gerekirken ben koşuyorum ve bu durumdan biktim. Sizce ne yapayım ben zaten yavaşça ondan uzaklaşmayı düşünüyorum ama sizce aramasam yine benim olduğum kata gelip bakar bana bunu da eminim. Sizce artik onu aramayimmi? Düzgünce cvp vercek olanlar yazsin

Güncellemeler
+1 yıl
Kaçan kovalanır peki ben sizce napayim sadece onu koşturmak surundurmek istiyorum. Zaten muhteşem bir değişim yapacağım. Bir bakıyorum çok ilgili bir bakıyorum sanki aramizda hicbise yok. Ama karısı da yanında olablr ya da isi olablr ama insan yazmazmi
Güncellemeler
+1 yıl
Ya zatrn karısıyla ama benim demek istedgim neden bazen msjlara dönmüyor niye diyince yogunum müsait dglm diyor kafayı yicem
Evli olan bu adama ben ne yapayım artik bkktim dengesizden?