Size çok iyi , iyi de bir bağınız var ama başka birine çok kötü travmalar yaşatan kötülükler yapmış. Ne yapardınız?

Size çok iyi , iyi de bir bağınız var ama başka birine çok kötü travmalar yaşatan kötülükler yapmış. Ne yapardınız?

Arkadaşım dediğim insanlarla aramda bir duvar olduğu için onlardan gelebilecek her kötülüğe ve olumsuz bir şeye hazırlıklı oluyorum. Başkasına zararı dokunmayan insanların bile zararlı kişiler olabileceğini düşünüyorum ve her insana karşı olumsuz şeyler yapabilecekleri beklentisi içerisinde oluyorum. Herhangi bir yanlışını görürsem hayatımdan çıkarırım olur biter sonuçta samimiyet falanda yok benim için zor bir şey olmaz yani bu durum. Başkasına kötülüğü dokunan biriyile arkadaş olabilirim yapacağı herhangi bir şey hayatımı etkilersede adam etmesini bilirim. d
Arkadaşlar yanınızdaki kişinin size nasıl davrandığına değil başkalarına nasıl davrandığına bakın, gerçek kişiliğini bu şekilde öğrenebilirsiniz. Yani hayır asla yanımda bulundurmam.
Her insan herkesle iyi olamaz ki
Cevap
5Cevap
Kendi hikayende mağdur olacağına başkasının hikayesinde kötü ol diye bir laf var ya hani, o yüzden bana iyiyse ve zararı yoksa, diğer kişilere de kötülüğü aşırı derecede rahatsız edici olmadiktan sonra sıkıntı yok. Çünkü insan insana sırf kafa yapısı uyuşmuyor diye zıt gittiği nefret ettiği de olabiliyor. Kötülük ne derecede o önemli
Bana ya da başkasına yapmış olması fark etmez. Önemli olan kötülük yapmasi. Kötülük yapan insanlara kötü insan denir. Kötü insanlarla da işim olmaz
Travmalar mı yaşatmış? Öyle birisi benim değil arkadaşım, aynı havayı soluduğum birisi bile olamaz.
Kötü kötüdür bugün bana iyi olması kötülüğünü örtmez.
İnsanlar zamanla degiştigine inanırım benden önceki geçmişidir geçmişte geçmişte kalır ama hayla başkalarına aynı kötülüğü yapıyorsa bir gün banada yapmicagının garantisi yok
Olurdum yakın arkadaşım var mesela kızları cinsel obje olarak görüyor itin puştun teki ama bana gram zararı yok başkalarına zarar vermesi beni ırgalamaz
Yüz kızartıcı suç işlememişse sorun değil
Olmam ileride banada aynısını yapacagini dusunerek
Olmam
Olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?