erkeklere kufret
paraya kufret
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ev hanimi isteyen erkeklerin varlığının hala yaygın olduğunu belirtmek gerekir, ancak toplumsal dinamikler ve beklentiler zamanla değişebilir. Günümüzde, birçok insanın kariyer odaklı olması ve finansal güvenliği önemsemesi nedeniyle, para ve iş hayatı ön planda olabilir. Bu durum toplumsal, ekonomik ve kültürel değişimlerle ilişkilendirilebilir. Bazı erkekler de kendi kariyer odaklı hedeflerine sahip oldukları için, eşlerinin de benzer şekilde çalışma hayatına katkıda bulunmalarını tercih edebilirler.
Bununla birlikte, ev hanimi olmayı tercih eden kadınlar ve onları destekleyen erkekler hala mevcuttur. Herkesin tercihleri, değerleri ve ilişki beklentileri farklıdır. Kimi insanlar için geleneksel bir rol dağılımı ve evde kalan eşlerin çocuk bakımı ve ev işleriyle ilgilenmesi önemlidir. Ancak, bu tercihlerin toplumsal normlardan ziyade kişisel tercihlere dayalı olması gerektiği unutulmamalıdır.
Herkesin farklı beklentilere ve tercihlere sahip olabileceğini akılda tutarak, bu konuda yapıcı bir diyalog kurmak ve partnerinizle beklentilerinizi paylaşmak önemli olacaktır. Ayrıca, ilişkilerde ve evlilikte ortak karar verme süreçleri ve karşılıklı saygı da önemlidir. Her iki tarafın da ihtiyaçlarının ve değerlerinin dengelenmesi gereken bir denge olabilir. Bu nedenle, açık iletişim, karşılıklı anlayış ve saygı, ilişkilerdeki yaşanan değişimlere uyum sağlamak adına önemli olacaktır.
Sende sıkıntı büyük. Bi ara takip ediyodun. Neyse Şimdiiii kadın bol. Her yer kadın. erkek zaten çalışıyor. Haliyle çalışan kadın 5-0 önde oluyor. Feminizim de var. ortağız eşitiz deniliyor. Eşit isek iki tarafta getirsin eve para öyleyse deniliyor. Erkeklerin bu feminizim dalgasında %60 katiyen evlilik istemiyor bu halde. İstese bile kadınların kriteri tutuşmuyor. Geri kalan %40 iyi dinamik değerli erkek kesimi de diyor ki... eee benim param var pulum var... Napcam ben erkek gibi kadını diyor... Bu sefer de feminen bir kadın bulamıyor. Şu an cinslerin piyasası anahtarı olan kilite , kiliti olan da anahtara uyduramıyor elindekini.
Paradan başka bir şey değerli değil ki bende bunun için uğraşıyorum zaten param olsun ama paramı sadece boş kadınlara değil hak eden kadınıma vermek isterim kaderime yazılı insana yani bunun için çabalıyorum mesleğimi kuracağım evimi alacağım ve Allah'ın emri ile onu da alacağım ve mutlu huzurlu bir ömür bizi bekliyor artık
Hükümet!
Para olmadan yol bile alamazsın. Evden dışarı çıkamazsını geç kirayı bile ödeyemezsin. Yiyecek bişey bulamazsın. Eskiden hersey o kadar ucuzdu ki geçim derdi olmazdı…
Cevap
45Cevap
çünkü amaçları farklı
Maalesef para eskiden bir erkek çalışarak eşine çocuklarına gayet güzel bakıyor ayrıca para biriktirip ev bark sahibi oluyordu ama şimdi bir erkek çalışıyor ama kendine bile zor yetiriyor hayat çok pahalı İstanbul'un ortalama bir yerinde kiralar 12-15 bin arası bunun faturaları var , marketi var , pazarı var , giyinmesi var daha bir sürü masraf tek başına bir erkeğin maaşı yetmiyor bunlara o yüzden iki kişinin çalışması daha cazip geliyor.
Günümüz koşullarından dolayı her iki tarafta çalışmak durumunda kalıyor sanırım. Ev hanımı konusunda sanırım mazide kaldı, yani artık kadınlarda istiyor çalışmak ve kendi ekonomilerini oluşturmak ki bence bu çok güzel bir şey. Kısacası biz istemiyor değiliz sadece evrim döngüsü devam ettiği için o konularda değişiyor 😂
Ne erkek ne para aslında çok uzun yazmak istemiyorum ancak kadınlarin sürekli evde kalması akıl ve ruh sağlıkları bakımından pekte iyi bir şey değil bence zihinlerini meşgul edecek işlerle uğraşmalarıda gerekiyor akşama kadar müge anlı izleyerek bir hayat geçmiyor
Kadının parasının tasarrufu yine kadında olur benim için.
Parasız olduğum dönemlerde bile kadın parası aklıma gelmedi hiç.
Eve para lazımsa çalışmalı kadın da destek olmalı yoksa ev hanımı olabilir tabi ki. Nasıl isterse. Bazı kadınlar da çalışmak istiyor paraa olsa da kocaları izin vermiyor mesela
Tek maaşla ev geçinen devir çocukluğumuzda kaldı. He bulursan zengin birini o başka o zamanda zaten zengin koca arıyorsundur sevgi değil
Bulaşık makinesi, süpürge, çamaşır makinesi.. Herşeyin kolayı çıktığı için ev hanımlığı artık kendini geliştirmeden yaşamak gibi geliyor özellikle bu nesilde.
kadınlara kufret. onlar evlılıgın degerını bılmıyorlar
Ekonomik şartlar tek kişinin çalışması ile ihtiyaçları karşılamaya yetmiyor.
Çünkü aldatan kadınların çoğunluğunu ev hanımları oluşturuyor.
öylesi çalışan kadın isteyenle evlenen kadının aklına şaşayım ben o evlilikte mutluluk olacağına inanmıyorum.
Zeki bir ev kızıyla evlenmek isterim normal şartlarda…
neden kadınlar finansal köle peşinde. evliliği para olarak görüyorlar.
Ortalama kira 15bin ama asgari ücret 11.400 tl. Geçinmek imkansız olduğu için olabilir mi? Erkek düğün yapsın evi geçindirsin çalışsın koştursun sonra akşam eve gelip karısı ona yardım etmiyor diye bide dırdır çeksin. Oldu canım.
Aldığın maaş eve gidiyor nasıl yaşayacağız? Zaten artık kimsede evlenmek istemiyor parasızliktan orasıda ayrı bir boyut.
Valla ben istiyorum, öyleysen ciddilisinden talibim sana 😃
Finansal nedenler. Ama gönlümüz Ev hanımından yana.
Eksik olsun para
Hanım efendi olsun yeter kazandığı 3-5kuruş da yeter
Ekonomi kötü para lazım
Soru çok üstü kapalı olmuş
ilk şartımdı çalışmayacaksın
Bulunca nikah basacam
PAra sıkıntı ama ev hanımı da olur EV hanımı
ne guzel olur
para olmadan evlilik uzun sürmez
Ben istiyorum , hani nerde ev hanımı
Hiiiii... Herkes para peşinde
Bu sizin sebep olduğunuz bir şey. 😁
Adam kalmadı ki
Ben ev hanımı isterim
Hay maşallah bu kadar kişiyi ne için takip ediyorsunuz ki😂😂
Ev hanımı olacak tabi ben eşimi çalıştırtmam.
Ben istiyorum şahsen.
Çünkü hayat çok pahalı
Haklisin
Yazma
ev hanımı candır
Katılmıyorum ben de eşim çalışmasın diyenlerdenim
Ben ev hanımı istiyirum :)
Ben ev hanımı istiyom
Hayat zor napsınlar
Hanım mı kaldı
Ev hanımı olacak kız kalmadığı icin
Herkes çalışmalı