Dizilerde hep bi aksiyon o gidiyo bu geliyo şu kendini atıyo öteki barışıyo ayrılıyo.
Her gün bişey.
Biz? her gün aynı şey. Git işe gel eve ne yemek var patates ye eee noldu şunun dedikodusunu yaptık..
O kadarrr monotonki.
:D
Dizilerde hep bi aksiyon o gidiyo bu geliyo şu kendini atıyo öteki barışıyo ayrılıyo.
Her gün bişey.
Biz? her gün aynı şey. Git işe gel eve ne yemek var patates ye eee noldu şunun dedikodusunu yaptık..
O kadarrr monotonki.
:D
Çünkü adı üzerinde: DİZİ!.. Gerçekle pek alakası olmayan veya bir hayatın "parlatılmış" kısa özeti... Dizilerde genellikle hep bir anakonu üzerinden karakterler parlatılır... Fakir birinin zengin birine aşık olması ve ilişkisinde tüm şansının yaver gitmesi gibi mesela... En çok yutulan ve gerçekle alakası olmayan hikayeler işte🙂
Cevap
34Cevap
diziler gerçek değil çünkü
Filmlerde hapishane normal evler gibi 😂
Sence de normal değil mi 😂
Hele bide ordaki ekonomi baya iyi 😂
Dizi gerçek değil çünkü
hayal ettiğin yaṣamdır
Sen diziyi gerçek hayatdan bi kesit gibi bakmayacaksın adamın kafasındaki senaryoya bakıyorsun çünkü.
Dünya hayatı sıkıcı ve aldatıcıdır
Ne alaka ya? Dümdüz hayat mi olur en basitinden esle dostla olan inisli cikisli seyler var. Amma abartmissin. Senin aksiyondan kastin buyuk seyler galiba.
Olmuyo bende napim mk
Sen nesin ki senin hayatın ne olsun? Pehh.
Ahahahhajsjfgjjggjkf He he.
Abla ne istiyon allah aşkına yasak elme mı olalım bide senin hayatın öyle zenginler film gibi yaşıyor
dizilerdeki gibi hayatini yasayan insanlar varsa, bu insanlarin normali bu oldugu icin ‘dizi hayati’ yasadiklarinin farkinda bile degillerdir bence
Monoton olması harbi bınaltıyır sıkıyor katılıyorum da o kadar abartılı da olmasın beee 😀😀 adı üstünde dizi
Gittiğin işi bırakıp kendi işini kurmaya kalk al sana heyacan 😊 her akşamını gece kulüplerinde geçirip her beğendiğinle takıl al sana eğlence 😊
Diziler ekran başına geçmemiz için yapılan ve gerçegi yansıtmayan senaryolardır. Yaşadığımız hayatsa gerçek olandır.
Yaşayanlara şahit oldum dizilerdeki hayatı şans işte bazıları dötüyle göle düşüyor 😀
Çünkü hayat kurgu değil diziler gibi fazlasıyla gerçek...
Çünkü hayatımız kurgu değil, senaryoya göre oynamıyoruz.
Hayât çünkü beyaz perdeye aktarıldığı gibi toz pembe değil
Orada ki sahtelikler ruhumuza işlemiş gerçek hayatıda öyle istiyoruz
Benimki film gibi gayette ama böyle cıvıl cıvıl bir film değil haha
Yoo ben gayet aktif ve heyecanlı yaşıyorum. Şiddet, dehşet , heyecan, tutku hiç bitmez bende.
Nasıl bir hayatın olsun istiyorsun ki 😂 onlar uydurma hayatlar
Dizi, film sanattır. Hayata sanata baktığımız gibi de bakmıyoruz.
Hangi dizi? Kurtlar Vadisi gibi mi Yalı Çapkını gibi mi? Simdi ikisi de dizi ama olaylar farkli birinde sürekli silah çatışma falan var digerinde aşk meşk. Sordugun soru cok genis bir yelpazeye sahip 😅
Summer strike diye bir diziye başladım. Monotonluktan bahsediyor. Bakabilirsin istersen.
dizilerle filmlerlee zaten toplumu yedilerr kanka
seninde düşüncelerini yemişlerr
Diziler filmler hayal dünyası çünkü hayat ise gerçek
Seni anlıyorum seni çok iyi anlıyorum dizilerle çizgi filmlerle büyüdüğün için hayatida öyle olacak zannediyosun ama hayat bunun tam tersidir
Tcde böyle hayat dizilerdeki gibi yurt dışı hala..
Diziler hayal ürünü çünkü
Pff
Diziler yalan inanma sen onlara
Valla mı? Tüh yaaaa inanmıştımmmmmm
Tüh ya :) zavallı ben ssggkj
Napıcan :)
Ahdhjfjfjdjdıdt
Bazen dizlerdeki gibi ekşınlı olabiliyor
Çünkü dizidekiler gerçek hayatı yansıtmıyor.
Diziler yalandan ibaret çünkü
Çünkü bu gerçek hayat
Kardeş dizide monoton hayatları mı anlatsınlar
Ulkemiz hic yasanilir bir yer degil
siz izleyin öyle şeyler yaşamayın diye 😛
Hayat gerçek
Diziler senaryo
İyiki değil o kadar aksiyonu kaldıramazdım
Diziler gerçek dışı çünkü
Çünkü sen aktor diilsin
Supernatural dizisi gerçek olsa iyi olurdu
Onlar dizi çünkü akxnslndm kurgu
Keşke öyle olsa hayatın tadı olurdu
Türkiye’de insanlar robotlaştı normal
Adı üstünde dizi
Keşke hayatta da böyle olsa snndnf
Aynen zengin holding patronu olmak osterdim
Ahahhahahah kız insan başroldeki güzel kız olmak ister sen niye erkek olmak istiyon :D
Kadın patron olayım yeterli
Diziler abartı bunu anlaywmiyormusun
Vaaaay hiç anlayamamışım ya. Süper zeka..
Ahahaha
Büyümen lazım
yalan çünkü
kanalı degistir 😊
Harbiden ahhaha
Diziler gerçek degil
Cunku dizide degilsin 😎
Öyle
dizilerde nasıl hayat varki
Sen bi yazsana hayalperestt
malasef
Olmasını istermisin