Arkadaş ortamında örgü ve diktiğim kıyafetlerin konusu açılmıştı. Arkadaşım ona ördüğüm atkıyı çok sevdiğini söyledi, onun arkadaşıysa bana dedi ki, bu yaşında örgü mü örüyorsun köylü müsün sen? dedi ve birkaç şey daha diyip garipsedi. Bu tuhaf mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok komik 🙄 şimdilerin moda tasarımcıları kadın /Erkek hepsi bir şey dikip çizerek bu yollara geliyor. Belki sende kıyafet dile dike ilerleyip bir yere geleceksin. Terzi diye ifade edilen şey hayatın tamamı. Ona da örüp verseydin etrafından ayrılmadı hazır olması baldan tatlıdır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖrgü ile köylülük ne alaka🤔 beceriksiz paçoz beceremiyorum demiyor köylü diyor😂😂 Terapi gibi gelir örgü ve el becerisi ister dikiş daha da zordur eline emeğine sağlık🙏 O köylü diyen varoş mağazada örgü kıyafetlere 500 600 verip dibi düşüyor ama sana gelip köylü diyor😂 hem cahil hem paçoz yaa😂
00 Yorumla
+1 yılBen de örgü örüyorum. Hâttâ bebek patiğine başladım az kalmıştı onu bitirdim şimdi. Kaç yaşında olduğunun ne önemi var. Nelere ilgin varsa o alanda hobiler edinirsin kendine. Sen bakma onlara. Severek örüyorsan ve dikiyorsan başkalarının söylediklerine kulak asmamanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılOnun mantığına göre bütün modacılar da köylüdür. Sende evet köylüyüm deseydin. Ne dangalak kızlar var bu ülkede.
Bir şeyleri bilmek, öğrenmek sevmek ne zamandan beri insanın yaşıyla bağdaşmış ki.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
17Cevap
u +1 yılHayır neden tuhaf olsun
00 YorumlaHobi bu yaşla bir ilgisi yok ayrıca kendini geliştirirsen bu işten para da kazanabilirsin. O seni eleştirenlerin günde 2-3 saat tiktok izlediğine eminim. Ne yapsan eleştiren olur insanlara çok kulak asma.
00 Yorumla
+1 yılHayır tabikide çok güzel bir hobi ve yetenek. Sosyal medyada gereksiz zaman geçirmekten daha iyidir hem insan ruhuna çok iyi geliyor. Satış yaparak kazançta elde edebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKöylü olunca ne oluyor onu anlamıyorum.
Bunlar çok güzel meziyetler. Hazırı tüketmeye alışık insanoğluna tuhaf gelir. Onları dinleme sen.00 Yorumla
+1 yılne güzel keşke bende de öyle bir yetenek olsa
eline sağlık
kıskananlar hep bu tür moral bozan şeyler söyler takılma00 YorumlaTuhaf değil dalga geçtikleri şeylerden yabancılar aylık en az 10bin dolar kazanıyo tabi bunlar ne bilsin
00 YorumlaKeşke bende öğrenip diksem ne güzel üstelik köylükle ne alakası var saçmalamış hem köylükerin nesi var falan filan dmdjsnsn
00 YorumlaYoo ben 15 yaşımdan beri bilirim stres atmaya çok iyi ksjsn😅
00 Yorumla
+1 yılAksine becerikli buluyorum, dikiş makinam var ama bozuldu çok üzgünüm
00 Yorumla
+1 yılNeden tuhaf olsun ki!
Ne güzel işte buda bir yetenek, birşeyler üreten insan iyi insandır 👍00 Yorumlaöyle insanları direk dışlayın yanınızdan yaw birde cidiye alıp burada soruyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılarkadaşın boş bir insan olduğu için sana böyle söylemiştir
00 YorumlaO diğer köylü müsün diyen nerede ne konuşulur bilmiyor böyle boktan insanları çevrende barındırma örgü anksiyeteye iyi gelen bir şey
00 Yorumla
+1 yılNiye tuhaf olsun gayette normal bir şey bu. Bir influencer yapınca herkesin yapası geliyor ama
00 Yorumla
+1 yılYoo tam tersi yetenek
00 YorumlaKafasız o ondandır bence süper yetenek
00 YorumlaEn iyi aktivite boş bos dolaşmaktan iyidir
00 YorumlaOna vereceğin tek cevap, “hassiktir bok” 😎
00 Yorumla
+1 yılArkadaşın biraz canım.
00 Yorumla
+1 yılHayir niye tuaf olsun
00 Yorumla
+1 yılhobi sahibi olmak güzeldir.
00 Yorumlaİlgisi vardır olabilir
00 Yorumla
+1 yılhayır gayet normal
00 YorumlaÇok güzeldir
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
+1 yılDeyil
00 Yorumla
+1 yılTuhaf falan değil
00 Yorumla
+1 yılHayır hobi olarak düşünün gayet doğal
00 Yorumla
+1 yılBen de örüyorum gayet doğal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlen benimle bunları yapıyosan 😄😄
00 Yorumla
+1 yılHayirrr
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kadın Emeği > Sorular > 20 yaşındaki birisinin örgü örmesi, kıyafet dikmesi tuhaf mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat