Aile & Toplum Kız kardeşim acılmak istiyor bende kabul etmiyorum bu işi nasıl cözerim? Merol0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkdaslar bu soruyu böyle bir konuda tepkisin ne olacağını öğrenmek için sordum herkeze verdiği tepkiler için teşekkürler Kız kardeşim acılmak istiyor bende kabul etmiyorum bu işi nasıl cözerim? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Tugbacicek Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bu seni ilgilendirmez. Onun hayati onun kararı. Allah icin kapanmadiktan sonra bir anlami var mi saniyosun? 0 1 Yorumla Merol0 +1 yıl Oyuncak değil ki bu Habire acılıp kapansın Yorumla
Hayatsenlegüze06 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Engel olursun şimdilik ana ilerde mutlaka açılır , içinde yoksa çok zorlanır veya gizli yapar 0 3 Yorumla Merol0 +1 yıl İlk değil bu Yorumla Hayatsenlegüze06 +1 yıl İlk derken Yorumla Merol0 +1 yıl Sorun güncellemesinde açıklama yaptım Yorumla
Esmeriimbiciim Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Islamda zorlamak yokdur Acilmak isteyen acilir daha kücük belkit ondan anlamiyordur 0 33 Yorumla Merol0 +1 yıl İslamda zorlama olmadığını bende biliyorum ama habire açılıp kapanıp dururuyor Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl daha kücükdur ondan Insallah bi an gelir tam kapanir Onu dövmekle sövmekle zorlayamqszin Yorumla Merol0 +1 yıl 17 yasında dövsem dövülüyor sövsen sövülmüyor Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl Yapma daha cocuk zaten belli Bi zaman gelir tam kapanir Allah rizasi icin Birak istedini yapsin Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl Sen erkeksin simdi onu döversen bi tarafini kirarsin yapma bence Yorumla Merol0 +1 yıl Habir3 açılıp kapanıyor Yorumla Merol0 +1 yıl Ne alakası var Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl Alakasi var cünku dövme onu hödük birine benziyorsn Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl Ya olabilir cocuk bende öyleydim acip kalaniyordum Yorumla Merol0 +1 yıl Terbiyeli konus benim sinirlendiğim konu habire acılıp kapanması Yorumla Merol0 +1 yıl 17 yasında izin versek evlenecek yasta Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl Terbiyeli konusuyorum ama cidden h0duk bi tarafin vr sanki yahu kiz daha kücük neyi anlamiyorsun Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl Nerelisin sen aslen Yorumla Merol0 +1 yıl Ses çıkarmayacağım terkar kapanacak acılacak Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl Kiz daha belli ki kendini hazir hissetmiyor kapanmak icin birak hevesini alsin kapanir nasil olsaBiraz buyudukden sonra Allah rizasi icin kapanir Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl Nerelisin sen Yorumla Merol0 +1 yıl Erzurum Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl Kürtsün degilmi Yorumla Merol0 +1 yıl İlk olsa anlayacağım kapandı açıldı kapandı simdi tekrar acılmak istiyor ses cıkarmayacağım ne halat yerse yesin Yorumla Merol0 +1 yıl Değilim Yorumla Merol0 +1 yıl Nererem hödük Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl Tipin öyle gibi Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl Dadasin ozaman Yorumla Merol0 +1 yıl Evet Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl Anladim Yorumla Merol0 +1 yıl Bu seferde sesimi çıkarmıyorum Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl Söyle burdan Yorumla Merol0 +1 yıl Güncellemeyle yazdım Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl Simdi kiz kardesin gercekden acilacakmi? Yorumla Merol0 +1 yıl Kız kardeşim yok Yorumla Merol0 +1 yıl Kız kardeşim yok soruya gelecek cevapları merak ettim Yorumla Esmeriimbiciim +1 yıl Anladim niye böyle bi soru sordn o zamannn Yorumla Merol0 +1 yıl Gelecek tepkileri merak etim Yorumla
Epistemik Takip Et Bilge Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Bence kardeşiniz kendine ait olan şeylerin kararını kendisi vermeli. 0 1 Yorumla Merol0 +1 yıl Oyuncak değilki bu Habire acılıp kapansın Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 828 cevap paylaştı. iyide bu seni ilgilendirmez. tamamen onun kararı. sen neden müdahil oluyorsun 0 3 Yorumla Merol0 +1 yıl Oyuncak değilki bu Habire acılıp kapansın Yorumla cheekystaff +1 yıl habire derken? kız denemiş demekki o maneviyatta değil. yapamıyor açılmak istiyor. iki durumdada seni ilgilendirmez.5 yaşında değil heralde kardeşin Yorumla Merol0 +1 yıl Ben bu soruyu miletin tepkisini ölçmek için sordum kız kardeşimde yok olsada gerekli dini ve ahlaki eğitim verildikten sonra beni ilgilendirmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu seni ilgilendirmez. Onun hayati onun kararı. Allah icin kapanmadiktan sonra bir anlami var mi saniyosun?
Oyuncak değil ki bu Habire acılıp kapansın
Engel olursun şimdilik ana ilerde mutlaka açılır , içinde yoksa çok zorlanır veya gizli yapar
İlk değil bu
İlk derken
Sorun güncellemesinde açıklama yaptım
Islamda zorlamak yokdur
Acilmak isteyen acilir daha kücük belkit ondan anlamiyordur
İslamda zorlama olmadığını bende biliyorum ama habire açılıp kapanıp dururuyor
daha kücükdur ondan
Insallah bi an gelir tam kapanir
Onu dövmekle sövmekle zorlayamqszin
17 yasında dövsem dövülüyor sövsen sövülmüyor
Yapma daha cocuk zaten belli
Bi zaman gelir tam kapanir Allah rizasi icin
Birak istedini yapsin
Sen erkeksin simdi onu döversen bi tarafini kirarsin yapma bence
Habir3 açılıp kapanıyor
Ne alakası var
Alakasi var cünku dövme onu hödük birine benziyorsn
Ya olabilir cocuk bende öyleydim acip kalaniyordum
Terbiyeli konus benim sinirlendiğim konu habire acılıp kapanması
17 yasında izin versek evlenecek yasta
Terbiyeli konusuyorum ama cidden h0duk bi tarafin vr sanki yahu kiz daha kücük neyi anlamiyorsun
Nerelisin sen aslen
Ses çıkarmayacağım terkar kapanacak acılacak
Kiz daha belli ki kendini hazir hissetmiyor kapanmak icin birak hevesini alsin kapanir nasil olsa
Biraz buyudukden sonra Allah rizasi icin kapanir
Nerelisin sen
Erzurum
Kürtsün degilmi
İlk olsa anlayacağım kapandı açıldı kapandı simdi tekrar acılmak istiyor ses cıkarmayacağım ne halat yerse yesin
Değilim
Nererem hödük
Tipin öyle gibi
Dadasin ozaman
Evet
Anladim
Bu seferde sesimi çıkarmıyorum
Söyle burdan
Güncellemeyle yazdım
Simdi kiz kardesin gercekden acilacakmi?
Kız kardeşim yok
Kız kardeşim yok soruya gelecek cevapları merak ettim
Anladim niye böyle bi soru sordn o zamannn
Gelecek tepkileri merak etim
Bence kardeşiniz kendine ait olan şeylerin kararını kendisi vermeli.
Oyuncak değilki bu Habire acılıp kapansın
iyide bu seni ilgilendirmez. tamamen onun kararı. sen neden müdahil oluyorsun
Oyuncak değilki bu Habire acılıp kapansın
habire derken? kız denemiş demekki o maneviyatta değil. yapamıyor açılmak istiyor. iki durumdada seni ilgilendirmez.5 yaşında değil heralde kardeşin
Ben bu soruyu miletin tepkisini ölçmek için sordum kız kardeşimde yok olsada gerekli dini ve ahlaki eğitim verildikten sonra beni ilgilendirmez