Senelerce onun yüzünden dayak yedim annem ben bir kere erkek arkadaş yaptım diye beni dayak manyağı yaptı babamın ayaklarını öpmem için beni zorladı 14 yaşındaydım o yediğim dayağı bir eşek yese ölürdü hep sesim kısıldı fanusun içinde büyüdüm bu 19 yaşına kadar hep devam etti babam kardeşim yüzünden beni öldürmeye bile kalktı sadece kendi ailem değil amcam ben tayt giydim diye beni iş yerimizin ortasında 50 60 işçinin içinde dövdü yüzüme cam şekerlik falan fırlattı onun tokat vurmasiyla telefonum uçtu sokağa kırıldı ben ikinci kez mezuna kalıyorum ve benim kız kardeşim geçen sene de büyük bir tartışma çıkardı sınava bir ay kala bu sene yine giriyorum dün girdim teli açıkti bir bakayım dedim (15 yaşında kendisi) erkeklerle de çok fingirdesen bir tip teli elimde gördü bağırıp tüm misafirleri odaya toplaması bir oldu herkes odaya doluştu o kadar üzüldüm ki sen bir cocuksun ben senin ablanim bakarım takip ederim ne var bunda erkeklerin arabasına biniyor benim ailem çok kati olmasına rağmen yarın ayt sınavına gireceğim odamda klima olduğu için annemleri çağırdım odaya gelin burada yiyin dedim geldiler o da geldi annem çay koy dedi s g dedi anneme vurdu benimde gözüm döndü önce çik odamdan dedim hayır dedi çıkmadı falan bende babama kızın bu haltlari yedi ben ugrasamiyorum al biraz sen uğraş o çok güvendigin kızın ile dedim küfürü hakareti ben yedim yarın da ayt sınavına gireceğim bu kiz her sene aynı zamanda yapıyor bu hareketleri bana gündelik hayatta bana saldırmaları da cabasi
Güncellemeler
+1 yıl
Kız kardeşim yüzünden kendimi asmak istiyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer