+1 yıl9 senedir Bursadayım param olsa güzeldi ama yoksa daha sıcak turistik karı kız imkanı olan yerlere gitmem gerek hissediyorum, fakir erkeklere göre değil burası, kadınlar için iyi o da Marmara bölgesi sanayi bölgesi olduğu için erkek sayısı fazla kadınlar kıymete biniyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMemnunum, İstanbul'dan şimdilik uzak duruyorum işlerim olup gerekmedikçe de bulunmuyorum, şehir müptelası olmaya lüzum yok neticede ben zaten zamanının çoğunu işine gücüne amacına harcayan bir kimseyim.
00 Yorumla
+1 yılMemnunum Sivas'tan memnun olunmazmi bee 😌
130 Yorumla
Soran+1 yılOranın köftesi mi meşhurdu
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Yedinmi hiç ya da geldinmi Sivas'a hiç
Soran+1 yılBen çok köfte yedim her okuduğum yerde yedim o köfteler 'e de bayıldım her yerde de ağzımın suyu aka aka anlattım. Birde sivas'ın köftesi meşhur diye duymuştum köfteyi de bu kadar sevdiğim için merak ediyorum sivasın köftesini yemedim
- +1 yıl
Birgün gelirsen yersin kanka madem çok seviyorsun bir de Sivas köftesi ye bakalım 😋😌😄
Soran+1 yılHayırlısı inşallah 😋
- +1 yıl
Memleket nere knk senin ve neyi meşhur?
- +1 yıl
Sivas küfteeeee
- +1 yıl
Sivaslimisin @Matmazel58
Soran+1 yılMardin knk
İşkembe dolması çok güzel nefret eden hasta oluyor öyle böyle güzel , içli köftesi çok meşhur, cevizli sucuk, kaburga dolması, mardin çöreği , dolması , badem şekeri, sabun, bakır kaplar, özellikle gümüşleri takılar, tabiki evlerde var tarihi var şalları çok güzel, kınası çok güzel. birde çok alakasız gibi gözükebilir ama bence dondurması da çok lezzetli- +1 yıl
Yes siir
- +1 yıl
İnşallah yolum düşerse birgün gelmek isterim Mardin'e knk 😌
- +1 yıl
@Matmazel58 neresinden
Soran+1 yılİnşallah knk gidersen darayada git dara antik kent midyatı sana herkes söyler ama darayı pek bilmezler
Soran+1 yılUnuttum nasıl unuturum beyaz şu ve karpuzu ve kavunu da çok meşhur
Soran+1 yılBeyaz su
- +1 yıl
Hm senle yer değişen kanka sen Sivas'a gel ben mardine gideyim 😄
Soran+1 yılYok o kadar uzun boylu değil bir köfteye memleket mi satılır
- +1 yıl
Yok yer degisek dediğim yani sen sivasi meşhur yemeklerini ye ben Mardin'in demek istedim kankacim yoksa tabiki memleket değişilmez hiçbirseye
Soran+1 yılOlur öyle yiyelim 😄
- +1 yıl
Ama merak etmiyorda değilim oraları Kürt yerleri olduğu için knk
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Doğu taraflariya oralar Mardin Muğla Muş Hakkari Diyarbakır falan kanka yanlış anlama ayrımcılık yapiyormusum gibi olmasında Kürt Türk diye ben kurt yerleri olarak biliyorum öylemi oralar?
Soran+1 yılHakkari kürt yeri diyarbakır Kürt yeri muş Kürt yeri buranın insanlarını tanıyorum van ve şırnakta dahil genelde cahil bir toplulul bende sevmiyorum. Mardin genelde araplarla dolu ama Kürtler de var biz mardin arabıyız mardin genelde arapların elinde ve süryanilerin elinde ama nedense dizilerde Kürt yeri gibi gösteriyorlar
- +1 yıl
Aynen yaa benimde aklimda kaldı kanka işte nedense mardin falan denince aklıma kurtler geliyor ama işte filmlerin saçmalıkları onlar
- +1 yıl
Sen beni yanlış anlama haa seni Kürt diye şey etmiyom sadece merakımdan sordum kanka 🙂
- +1 yıl
Soran+1 yılKnk ben Kürt değilim ki zaten ben mardin arabıyım Midyat Arapların elinde bu 200-300 yıldır böyle
Soran+1 yıl@Öyleyseböylesöyle teşekkür ederim
- +1 yıl
@Öyleyseböylesöyle neresindensin kanka Sivas'ın?
Gizli Üye(18-24)+1 yılMemnunum Trabzon
325 Yorumla
Soran+1 yılOnun cennet hurması meşhurmuş. Ben hiç sevmezdim cennet hurmasını ta ki Maraş'ta yiyene kadar Maraş'ta çok cennet hurması var ve acayip lezzetli yok böyle bir şey. Trabzondaki de öyle mi
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle, kurusunu yedin mi hiç o da mükemmel bir şey gerçekten.
Soran+1 yılYa kurutulmuş meyveler satılıyoe onlardan baya tatmıştım ama hangisi hangi meyveye ait bilmiyorum belki yemişimdir belki yememişimdir aklımda olsun
Cevap sahibi+1 yılBak onu tam kurumamışken denemelisin içi bal olacak dışı kurumuş olacak o kdr güzel ki
Soran+1 yılBunu ss alayım unutmayayım 🥰🥰
Cevap sahibi+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yıl@özgür1022 Yo merkez
Cevap sahibi+1 yıl@özgür1022 Benimkini saymadın shshd
Cevap sahibi+1 yıl@özgür1022 Konaklar
Cevap sahibi+1 yıl@özgür1022 Stada gitmeden canım havaalanı varya orada işte
Cevap sahibi+1 yıl@özgür1022 Çıkamamm
Cevap sahibi+1 yıl@özgür1022 he onun yani işte konaklar
Cevap sahibi+1 yıl@özgür1022 Olmazolmazolmazolmaz
Cevap sahibi+1 yıl@özgür1022 korkmaktan degil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aile & Toplum konusunda 138,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAnkaradayım ama hiç memnun değilim. antalyada yaşamak isterdim
00 Yorumla
+1 yılŞu anda denizli'deyim. İzmir-istanbul Antalya Balıkesir ve daha çok şehir gezdim sanırım bazıları iş bazıları eğlence sohbet muhabbet tatil. Bir süre sonra insanı her yer aynı geliyor sanırım duygularımı kaybediyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnkaradayım kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum öyle sıkıcı öyle karamsar bir şehir tüm enerjimi sömürdü İstanbul'da yaşamak istiyorum insan nefes aldığını hissediyor içimde kelebekler ucusmasina sebep oluyor heyecan veriyor bana İstanbul nasip bakalım
00 YorumlaAdana'da yaşıyorum memnun değilim ama beğendiğim bir şehir de yok.
Adana insanı sıcak kanlı diğer şehirlere gidince direkt mide bulantısı geliyor.
018 Yorumla
Soran+1 yılOranın bıcı bıcısı çok güzel doğal galba
Soran+1 yılEvet var ama ben bir bıcı bıcı yemiştim hiç unutmuyorum
- +1 yıl
İlk kez yenince çok güzel geliyor elbette. Hele bol meyveli güzel yapan bir yerden yersen mükemmel gelir. Sanırım ben fazla yediğim için normalleşti.
Yemek konusunda Adana her açıdan mükemmel. İzmir'e yolum düştü geçen doğru düzgün yiyecek bir şey bulamadım. Adana bu konuda cennet gibi.
Soran+1 yılHayır ilk kez yemiyorum çok fazla yedim. En çok ordakini beğenmiştim. İlk kez yedim demedim.
Soran+1 yılBenim memleketim yemekte daha cennet
Soran+1 yılBenim memleketimde mardin herkesin aklını kullan kaldığı yer. Saol
Soran+1 yılKlavye yanlış yazdı herkesin aklının kaldığı şehir diyecektim
Soran+1 yılÇünkü senin memleketin o yüzden daha iyi biliyorsun ama mardinin çok fazla meşhur olan yemeği ve tarihi var 1-2 şey değil ben 2-3 yılda bir giderim
Soran+1 yılİstanbul'dan sonra en gözde şehir mardin seçildi. Adana'nın kebabına kimse bir şey demiyor güzel yapıyorlar ama benim gözümde asla bir mardin olamaz zaten insanlara iki seçeneği şundan birine gideceksin neresi olsun diye herkes mardin der.
Soran+1 yılAnkara 'da çok tatlı var çok kafe var ben çok kafe olan yerleri severim
Soran+1 yılO kadar çok istiyorum ki orada çook önemli bir işim var ama kışın değil ve niye seninle gidiyim sen erkeksin 😕
Soran+1 yılHayırlısı inşallah
+1 yılİstanbul'da yaşıyorum sevdiğim özellikleri sevmediğim özellikleri ile eşit ağırlıkta. Küçük bir kasabadan kalabalıktan uzak her hangi bir Ege kasabası olabiy
00 YorumlaMemnun değilim. Daha güzel yerlerde yaşamak isterdim. Bir balıkçısı kasabası ya da küçük bir adacık bile olabilir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 712 cevap paylaştı.
+1 yılAnkara 'dayım. Hamdolsun sevdiklerim burada. Rızkımı da burada kazanıyorum..
Ama gönlümde her zaman Bursa var.
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'da yaşıyorum İzmir'de yaşamak isterdim Balıkesir Bursa da olabilir. İstanbul bitti bezdum da burada yaşamaktan artık 🙄🙄🤦🏼♂️
00 Yorumla
+1 yılMemnunum ama yine de İstanbul'da yaşamayı isterdim. İmkânlar el verseydi eğer.. Malum İstanbul'da hayat zor.
00 Yorumla
+1 yılYılın 4-5 ayını Bodrum’da geçirebildiğim için kalan sürede İstanbul’da yaşamak güzel. 5-6 yıl sonra İstanbul’u 1-2 aya indiririm.
00 YorumlaMemnun değilim İstanbul'da yaşamak istiyorum
10 Yorumla
+1 yılİzmir benim için iyi ama farklı yerleri gezip görmek isterim
00 YorumlaAntalya olur, Eskişehir ‘e de hayır demem. Her akşam barda 2 bira içip kalkarız en kötü.
00 YorumlaDglm tabiki İstanbul da ya da yurtdışında yaşamak isterdm
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılBursa ya da İstanbul'da ne yapacaksın ya ikiside boş şehir (Bursa'da yaşıyorum)
00 Yorumla İstanbul mu? delirmişsin nişantaşındayım çanakkaleye kaçım dıyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılConya. Şehir iyi ulaşım açısından da insanları toksik.🤦
010 Yorumla
Soran+1 yılDimi sinir ediyorlar insanı
Soran+1 yılDövmek istiyorsun dimi
- +1 yıl
Etliekmek beyinliler.🤦
Soran+1 yılİleri geri konuşuyorlar dimi
Soran+1 yılVe farkında da değiller
- +1 yıl
Aman insansız hava sahası kullanıyorum ben. Bu sitede falan aynı şehirden çıkar diye korkar oldum🤦
Soran+1 yılHaklısın bir ara birini gebertecektim
- +1 yıl
Bu sitede de denk geliyor, korkuyorum.🤦
Soran+1 yılBirde şey diyorlar memlekete göre insan seçmeyin diye nasıl seçmeyelim. Mevlana boşuna mı mevlana oldu adamı deli ettiler
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır tabiki mutlu olabileceğim bir yerde yaşamak isterdim
12 Yorumla
Soran+1 yılNerde mesela
Cevap sahibi+1 yılAidiyet duygusu kurabileceğim beni seven değer veren insanların olduğu bir ortamın olduğu bir yer olmalı bu bir kasaba ya da bir mahalle yaşamı olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdana da yaşıyorum. Çok güzel şehir ama bakımsız. Tek sorunu bu. Ama bırakamıyorum da. Başka şehirde yaşayamam.
00 YorumlaBitliste yaşıyorum faakat 8 senedir gurbette operatör olarak calişiyorum maalesef ama metropol olarak İstanbul normal sehirde mersin
02 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul'dan sonra bitlis sana işkence gibi geldi dimi
Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Kayseri liyim Antalya'da yaşıyorum şehirden memnunum ama insanlar dan asla
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. fazla sakin bir şehirde yaşıyorum londrayı pragı ya da amsterdamı tercih edebilirim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılDeniz görmeyen bir yerde yaşayamam 😅
60 Yorumla
+1 yılKayseriliyim memnunum ama artık değişiklik yapma zamanı geldi gibi. Farklı yerler görme ihtiyacı var bu yüzden bursa tarafına gitmek isterdim
00 Yorumla
+1 yılAnlarada yaşıyorum ama menünün duğilim onun yerine İzmir'e yaşmak isterdim ya da antalya
10 Yorumla
+1 yılVan'da yaşıyorum çok memnnunum ama İzmir'i de çok seviyorum orada da yaşamak isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstanbuldayim yaşanacak yer değil. Ege kıyıları sessiz bir kasaba olabilir
00 YorumlaYozgatta yaşamak isterdim
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden 😯
Aile & Toplum konusunda 15,1b cevap paylaştı. İstanbul dışında bi' yerde yaşayamam
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnkara ama hiç memnun değilim rock! gibi bi yer en uygun müsait bi zmaanda goçup gıdecem
10 YorumlaMemnun değilim. Eskişehir'de yaşamak isterdim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılİstanbul çokta memmun değilim
00 Yorumla Deniz, orman olan herhangi bir şehir
00 YorumlaEge bölgesi muğla İzmir aydın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılDeğilim nefret ediyorum
00 Yorumla
+1 yılDeğilim İzmir de falan yaşamak isterdim
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'da yaşıyorum ve çok memnunum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığım yerden memnunum
03 Yorumla- +1 yıl
İstanbul
- +1 yıl
İstanbul'da yaşamıyorum
- +1 yıl
Nerdeee
değilim Ankara 'da yaşamak isterdim
01 Yorumla- +1 yıl
Gel gezdireyim
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKayserimden memnunum gayserimdegayserim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılİstanbul ama sevmiyorum
00 Yorumla İzmir’deyim çok güzel
00 Yorumla
+1 yılİzmir'de yaşamak isterdim.
00 Yorumla
+1 yılMemnun değilim İzmir'de yaşamak isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstanbul'da yasiyorum ama Urfa ya da Mardinde yasamak isterdim
00 YorumlaMemnunum ama insanları çok zorlaştı
00 Yorumla
+1 yılBen İstanbul, New York, Hawai de bir şehir
00 Yorumla
+1 yılMuğlada zengin olmak isterdim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnkara da yaşıyorum memnunum
00 Yorumla
+1 yılfark etmiyor her yerde yaşayabilrim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİstanbul çok memnun değilim.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılİstanbul'da yaşıyorum ve gayet memnunum
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYurt dışında yaşıyorum. Fazlasıyla memnunum
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılşu an hangi sehirdesin
00 Yorumla
+1 yılŞehir güzelde ilçesindeyim onu sevmiyorum işte.
01 Yorumla
Soran+1 yılHangi şehir
Burası gusell
18 Yorumla- +1 yıl
İzmir
- +1 yıl
Degil mi
- +1 yıl
İstanbul
- +1 yıl
Dogu kesin
+1 yılYani evet