Aile & Toplum Yaşadığınız şehirden memnun musunuz? Değilseniz nerede yaşamak isterdiniz? Vakt-imerhun Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yaşadığım yerden memnunum. Fakat bir süreliğine Bolu da yaşamak isterdim. Gezdim ve çok beğendim. Güzel anılar kaldı😌 Yaşadığınız şehirden memnun musunuz? Değilseniz nerede yaşamak isterdiniz? Cevapla Memnuniyet Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 138,4b cevap paylaştı. Ankara da memnun değilim 1 2 Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Ankara biraz sıkıcı gibi u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet maalesef
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 712 cevap paylaştı. Ailem, çevrem yaşadığım şehirde.. Bu yüzden memnunum.. Ama Bursa gibi yeşilliği bol bir yerde yaşamak isterdim.. #Vesselam 1 1 Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Hayırlısıyla inşallah Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sakarya'mdan memnunum. Eğer imkanım olsaydı ya da Bursalı bir eş adayım olaydı hiç düşünmezdim..Aşık oldum resmen Bursa'ya :) 1 4 Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Evet Bursayı güzelliğiyle duydum ama görmediğim için yorum yapamıyorum. İnşallah hayırlısıyla olur Yorumla Sakaryalim +1 yıl Ben gittim gördüm. Gezdim hatta kültür turuyla..Evlenip Ulu Cami ye yakın bir evde oturup sabah namazlarını Camii de kılmak geldi içimden. Resmen hayalim oldu diyebilirim.. Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Ne güzel olur😌 inşallah bende görürüm oraları Yorumla Sakaryalim +1 yıl İnşallah.. :) Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,1b cevap paylaştı. İstanbul dışındaki hiçbir köyde yaşayamam, memnunum 1 1 Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Memnun olan ilk kişi Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. İstanbul gram memnun değilim kar yağmıyor zaten 1 3 Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Tatil olmuş diyorlar kardan dolayı Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Ortada kar yok ki tatil ettiler ama Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Kayseri de öyle Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Denizi olan bir yerde yaşamak isterdim ama Gaziantepte deniz yok ve şimdilik buradayım.. 1 2 Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl İnşallah bir gün hayaliniz gerçekleşir Affedilmeyen +1 yıl kısmet:)
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 51% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,6b cevap paylaştı. Bolu Gölcük tabiat parkı çok güzel bir yer, şu an Bolu'dayım güzel bir tesadüf oldu. 1 9 Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl orada mı yaşıyorsunuz? Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Hayır geçici bir süre buradayım Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Şehir çok romantik gelmişti bana neden bilmiyorum Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Yaşanılacak bir şehir sessiz sakin yeşillik bol harika bir manzara ve havası var Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Gerçekten güzel bir şehir Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Evet büyüledi beni Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Herkes Abant der ama Gölcük çok daha güzel Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Orayo görmedim Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Öyle görünmeye değer bir yer de değil zaten Yorumla
gunesdogacak2022 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 95% +1 yıl Yaşadığım sehirden Bursa dan memnunum. Ama Bodrum'da yaşamak istiyorum. Allah kısmet eder inşaallah birgün. Eşim, kızım ve ailemle Bodrum'da yasamayi. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl gezdigin icin sana oyle geliyo yasamak icin bayagi sıkıcı olur 1 1 Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Boluda mısın? Yorumla
Rezilliktime Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Zürih, seattle, boston, paris, Västerås, NYC olabilir (bu arada İskandinav ülkelerinde her şehir kafi tamamım ben) 1 4 Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Oralar insanı cezbediyor zaten ama genede Türkiye den ayrılmak istemem Yorumla Rezilliktime +1 yıl Aynen benimkilerden kısa süreli olur zaten özlerim ben ülkemi Yorumla Rezilliktime +1 yıl Türkiye ege kıyıları (emekliliğimde evi arabayı satıp Muğlaya yerleşme gibi bir düşünce var bende şu an fmmfmgkdc) Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Herkes o tarafa gidiyor Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben encok bolu Kastamonu Bilecik gibi yeşil ve küçük sehirleri seviyorum beton ağaçsız ve kalabalıktan nefret ediyorum 0 0 Yorumla
ATABEY1299 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Yaşadığım şehirden memnunum Bolu da bir süre değilde bir kaç gün bir dağ evi şömine başında geçirmek isterdim 0 0 Yorumla
Eskiblablacı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 671 cevap paylaştı. Oyle sevmiyorum ki baş harfini gorunce icime öküz oturuyor... 0 1 Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Aman Ya Rabbim Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Memnun sayılmam.. İzmir ya da Aydın'a taşınmak istiyorum.. 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Değilim. Türkiyede yaşamak istemezdim 2 1 Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Çoğu kişi böyle düşünüyordur Yorumla
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 504 cevap paylaştı. Değilim neden o kadar şehir varken buraya yerleşmişler anlamıyorum 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,6b cevap paylaştı. Değilim 1 6 Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl İstanbul'da mısınız? Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Hayır Urfa Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Genelde İstanbul dan memnun kalınmıyor Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Memnun kalınacak gibi değil ki İstanbul. Trafiği ve hayat pahalılığı var Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Bu kadar yığılma neden onu anlamıyorum Yorumla Ehlivukuf +1 yıl İş imkanı ondan sanırım Yorumla
Sefine-iBelagat Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl ben bir Amerika gezisi çok isterim 1 2 Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl İnşallah gezersin Yorumla Sefine-iBelagat +1 yıl saolun Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yalova. 1 1 Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Yalovada neyi beğeniyorsunuz Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Memnun değilim Tatvan merkezde yaşamak isterdim 0 3 Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Orayı istemenizin sebebi nedir? Yorumla Malefiz1313 +1 yıl Gölün olması göl ile büyüdüm onsuz olmuyor Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Anladım 😅 Yorumla
AaronBenElijah Takip Et Master Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Pariste memnunun 0 0 Yorumla
Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yaşadığım ülkeden memnun değilim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nerelerini gezdin 0 1 Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Abant yedigöller şehrin içi. Şehir genel olarak hoşuma gitti Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,6b cevap paylaştı. İdare ediyoruz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ankara da memnun değilim
Ankara biraz sıkıcı gibi
Evet maalesef
Ailem, çevrem yaşadığım şehirde.. Bu yüzden memnunum.. Ama Bursa gibi yeşilliği bol bir yerde yaşamak isterdim..
#Vesselam
Hayırlısıyla inşallah
Sakarya'mdan memnunum.
Eğer imkanım olsaydı ya da Bursalı bir eş adayım olaydı hiç düşünmezdim..
Aşık oldum resmen Bursa'ya :)
Evet Bursayı güzelliğiyle duydum ama görmediğim için yorum yapamıyorum. İnşallah hayırlısıyla olur
Ben gittim gördüm. Gezdim hatta kültür turuyla..
Evlenip Ulu Cami ye yakın bir evde oturup sabah namazlarını Camii de kılmak geldi içimden.
Resmen hayalim oldu diyebilirim..
Ne güzel olur😌 inşallah bende görürüm oraları
İnşallah.. :)
İstanbul dışındaki hiçbir köyde yaşayamam, memnunum
Memnun olan ilk kişi
İstanbul gram memnun değilim kar yağmıyor zaten
Tatil olmuş diyorlar kardan dolayı
Ortada kar yok ki tatil ettiler ama
Kayseri de öyle
Denizi olan bir yerde yaşamak isterdim ama
Gaziantepte deniz yok ve şimdilik buradayım..
İnşallah bir gün hayaliniz gerçekleşir
kısmet:)
Bolu Gölcük tabiat parkı çok güzel bir yer, şu an Bolu'dayım güzel bir tesadüf oldu.
orada mı yaşıyorsunuz?
Hayır geçici bir süre buradayım
Şehir çok romantik gelmişti bana neden bilmiyorum
Yaşanılacak bir şehir sessiz sakin yeşillik bol harika bir manzara ve havası var
Gerçekten güzel bir şehir
Evet büyüledi beni
Herkes Abant der ama Gölcük çok daha güzel
Orayo görmedim
Öyle görünmeye değer bir yer de değil zaten
Yaşadığım sehirden Bursa dan memnunum. Ama Bodrum'da yaşamak istiyorum. Allah kısmet eder inşaallah birgün. Eşim, kızım ve ailemle Bodrum'da yasamayi.
gezdigin icin sana oyle geliyo yasamak icin bayagi sıkıcı olur
Boluda mısın?
Zürih, seattle, boston, paris, Västerås, NYC olabilir (bu arada İskandinav ülkelerinde her şehir kafi tamamım ben)
Oralar insanı cezbediyor zaten ama genede Türkiye den ayrılmak istemem
Aynen benimkilerden kısa süreli olur zaten özlerim ben ülkemi
Türkiye ege kıyıları (emekliliğimde evi arabayı satıp Muğlaya yerleşme gibi bir düşünce var bende şu an fmmfmgkdc)
Herkes o tarafa gidiyor
Ben encok bolu Kastamonu Bilecik gibi yeşil ve küçük sehirleri seviyorum beton ağaçsız ve kalabalıktan nefret ediyorum
Yaşadığım şehirden memnunum Bolu da bir süre değilde bir kaç gün bir dağ evi şömine başında geçirmek isterdim
Oyle sevmiyorum ki baş harfini gorunce icime öküz oturuyor...
Aman Ya Rabbim
Memnun sayılmam.. İzmir ya da Aydın'a taşınmak istiyorum..
Değilim. Türkiyede yaşamak istemezdim
Çoğu kişi böyle düşünüyordur
Değilim neden o kadar şehir varken buraya yerleşmişler anlamıyorum
Değilim
İstanbul'da mısınız?
Hayır Urfa
Genelde İstanbul dan memnun kalınmıyor
Memnun kalınacak gibi değil ki İstanbul. Trafiği ve hayat pahalılığı var
Bu kadar yığılma neden onu anlamıyorum
İş imkanı ondan sanırım
New york 'ta yaşamak isterdim
Nehir ve göl boylarını severim.