Yaşadığım şehir çok güzel ve kültürel olarak zengin olsada, daha farklı bir şehirde yaşamak isterdim. Çünkü yavaş yavaş burası yaşanmaz bir hal oluyor.

Sen yaşadığın şehirden memnun musun?
Yaşadığım şehir çok güzel ve kültürel olarak zengin olsada, daha farklı bir şehirde yaşamak isterdim. Çünkü yavaş yavaş burası yaşanmaz bir hal oluyor.

Sen yaşadığın şehirden memnun musun?
Yaşadığım şehirden memnunum.. Kompakt ve her şey var. Eğlenceli.. Ama deniz yok.. Herşeyi eksik bırakıyor bu.. O yüzden yakınlarda kaçarım.. Tuz kokusu olan bir şehre ya da ilçeye :))
İzmirden bu yüzden kaçtım zaten. Çok kalabalık oldu.. Gideceğim yer sessiz sakin olacak :))
Kaç kuşaktır doğma büyüme Kayseri ama bir türlü sevemedim ilçede yaşıyorum işim olduğunda merkeze giderim bitince hemen dönüyorum. Çocukluğumdan beri sebebini bilmediğim bir şekilde Ankara 'yı seviyorum
Yaşadığım şehri severdim ama Sokaklar bazen üzüyor bazen imkansız da olsa sanki sokağın birinden ya da bir yerde ansizin birini görecekmişim gibi geliyor Artık buradan kaçmak istiyorum Gidesim Var
Teşekkür ederim
Türkiye de illa şurda yaşarım dediğim yer yok memnunum.
Teşekkür ederim
İstanbul’da yaşıyorum, burayı hem çok seviyor hem de zaman zaman yorulduğumu hissediyorum. Şehrin enerjisi, kültürü, her köşesinden çıkan hikayeler muhteşem ama kalabalık gerçekten bazen bunaltıcı olabiliyor. Eğer imkanım olsa, bir süre için Alaçatı gibi daha sakin, deniz kokulu bir yerde yaşamayı deneyimlemek isterdim. Peki senin aklında neresi var, planlarını anlatırsan dertleşiriz biraz! 😊
Cevap
4Cevap
Farklı bir şehirde yaşamak istiyorum 😅
Memnun değilim hayır
İstanbul'da yaşıyorum , burası gerçekten çok güzel bir şehir lakin çok kalabalık ve trafiğin çok olması yaşamayı zorlaştırıyor
Kesinlikle öyle 👍🌸
Seviyorum. Kalabalığı yorsa da binbir güzelliği birarada ulaşılabilir bu bir lüks.
İstanbul
Alıştık 🐣
Memnun değilim sahil kenarında evim olsa yaşamak isterdim.
Büyükşehir soğuk trafik çok karasal ve gezilecek yerler müze park falan denizi yok
Ya Eskişehir küçük ve şehirde mesafeler birbirine yakın diye ya Akdeniz Ege deniz olduğu için
Evet
Memnunum tercih etmek gerekirse Karadeniz olurdu
Doğası hoşuma gitmişti
Memnun değilim , trabzonda yaşamak isterdim jsn
Balıkesir'i seviyorum ben. Gönlümde başka bir şehir olsa da o da bende kalsın şimdilik.
Şehrimden memnunum ama farklı bir hayatı farklı bir şehirde yaşamayı arzulamıyor da değilim.
Hayır gezdim gördüm yeter burada daha fazla kalmaya hiç niyetim yok
Çok memnunum çoğunun hayal ettiği yerdeyim bile
İstanbul'da yaşamak isterdim en çok
Evet ama en çok görmek istediğim şehirlerden biri. Yasamasam da bir göreyim. Diğerleride Moskova. Paris ve LosAngeles
Yaşadığım şehirden memnunum..,😊
Evet 😊
Doğup büyüdüğüm şehir burası nasıl sevmem sevgi de laf mı aşığım bu şehire Ülkemin en güzel şehiri bence İstanbul 🤍
Memnunum büyük bi şehir biraz pahalı olsa da
Değilim, hangisine giderim onu düşünmedim.
Hiç değilim
Iliklerime kadar nefret ediyorum
Gayet memnunum
hayır memnun değilim
Evet memnunum.
Eh işte diyelim
Memnunum İstanbul hatta yurt dışı isterdim
Karadeniz de yaşamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?