Eşim annesinin dolduruşuna gelip beni evden kovdu, sonra pişman oldu. Geri dönmek istemiyorum, ne yapacağım?

Eşimin annesi bize geldi kalmaya neyse bikac gün kaldı ertesi gün bir akrabamin nişanı vardı ona gittim dönüşte kuzennimi de getridim yanımda odaya girdik napiyorsunuz falan dedm pek bi yanıt alamadım daha sonra kuzenim üzerini çıkartma yüzünü temizle yemek tuvalet derken biz bir süre odaya giremedik yemek yediğimiz sırada eşimin yüksek sesle ben ona hayatı dar edeceğim dediğini duydum tabi eşim evi terk edip gitti içeri odaya gittiğimde annesine sorduğumda cevp alamadım daah sonra bağırmaya başladı yanına oturmamisz şöyle böyle bana hakaretler beddualar konuştu konuştu oğluna gel beni al oğlum durmama burada dedi sonra eşim geldi hazirlam gidiyorsun sabha bosanacagim dedi bende tamam dedim dolduruşa gelen yanıma olmayan adamı ne yapayim sonra biletleri aldk otogra geldik gitme seviyorum falan dedi ama artık çok geçti doldurdu aramızı açtı daha neler neler bundna sonra napcm bilmiyorum evimi içim yana yana terketimm

Eşim annesinin dolduruşuna gelip beni evden kovdu, sonra pişman oldu. Geri dönmek istemiyorum, ne yapacağım?