Sevgilim annesinin yanında beni evden kovdu ne yapabilirim?

Üç Yıllık bir ilişkim vardı inişli çıkışlıydık çünkü sevgilim gerçekten aşırı acımasız biri 14 gün Oldu ayrılalı uzun süreli bir ilişki olması rağmen bana cahilsin Yobazsın diyerek baskı yapmaya çalışıyordu çünkü istediğim gibi Instagram’dan kız takip edeyim canım isterse fotoğrafımızı paylaşırım istemezse paylaşmam diyerek resmen köle muamelesi yapıyordu sabrım taştı için ben de fevri hareketler yaptım bazen ama yemin ediyorum o kadar çok sevdim ki annem de bulamadım babamda bulamadım bir şevkati onu bulduğumu sandım Zor zamanlarında yanındaydım küçümsemiyorum fakat minibüsebilecek bir parası bile yoktu ben onu hiçbir şey olmadan sevdim sebepsizce sebep arıyorlardı bunu neden sevdin diye Burada yazamayacağım şeyler var defalarca affettim defalarca kapısına gittim haklı olsam bile fakat dün gece gittiğinde beni annesini gözünün önünde sandalyede itip az kalsın düşürecekti küfürler etti defol evimden falan diye annesinin gözü önünde bana bunları yaptı ve ben evden gittiğimde taksi bile bulamadım SOĞUKDA 1,5 saat bekledim beni ilgilendirmiyor nasıl gidersen git falan dedi TikTok köpeği Seni tik tok da yayın yaparak kendine meze ediyorsun falan dedi ama yemin ediyorum edepli bir şekilde yayın yapıyorum Ve bana yayın yap para kazan ve o pis yağlarını aldır kilolusun falan diye aşağıladığı sonrasında aramıza girme kadınlarla mutlu olacağım 40 ve 30 yaş aralığı kişilerle takılıcam takipçilerim her birini seviyorum sen benim takipçilerime mesaj atamazsın vs dedi ve beni her yerden engelledi ben dün gece migren atağı geçirdim stresten ağlamaktan İçime sığdıramıyorum bu olanların beni terk edişi de bu sözlerine inanamıyorum üç yıl o kadar güzel geçti ki kötü zamanlar da oldu ama iyi zamanlarımızda vardı pişman olmasını istiyorum canımı çok yaktı

Sevgilim annesinin yanında beni evden kovdu ne yapabilirim?