Annem beni evden kovdu Allah aşkına yardım edin?

İnanmayacak olanlar ya da o annedir yapmaz etmez diyecek olanlar boşuna yorum yapmasın. Benim annem benden nefret ediyor. Beni okutmadı okula göndermedi kursa bari gönder meslek sahibi olayım çalışayım dedim git çalış kendi paramla git dedi. Çalıştım kursa vereceğim parayı elimden aldı. Şimdi çalışmıyorum çünkü vasıfsız olduğum için iş bulamıyorum. Annem lokmalarımı sayıyor. bir tane abim var. Onu o kadar çok seviyor ki her istediğini alıyor ve yapıyor okutuyor her şeyi yapıyor. Beni de evden kovdu evlen ya da git başının çaresine bak ben seni beslemek zorunda değilim diyor. Beni hiç sevmiyor. Küçükken bile benden hep tiksinirdi bir kez bile annemin bana sarılıp kızım dediğini hatırlamıyorum. Hep aşağılardı beni nefretle bakardı. Ben napıyım intihar mı ediyim sokakta mı yatahım. Bunları yazarken ağlıyorum çünkü kalbim sızlıyor. Babam da yok zaten ben çok küçükken ölmüş.

2 gündür evde olduğum halde yemek yemedim yemin ederim ki. Çünkü annem kızıyor yeme bizim rızkımızı diyor. Ben her şeye rağmen annemi seviyorum çünkü yine de annem sonuçta ama o elinde olsa beni öldürecek sviyede nefret ediyor. Allah rızası için bana akıl verin çok yalnızım çok çaresizim
Güncellemeler
+1 yıl
En çok gücüme giden aç bırakması, hizmetçi gibi kullanması ya da evden kovması değil. Benim yanımdayken abime sarılıp öpüp yavrum diye severken, hayatımda boyunca bir kez bile bana kızım dememesi. Sarılmaması. Bana köpek muamelesi yapıyor. Keşke hiç doğurmasaydı bana bu eziyeti çketirmeseydi
Annem beni evden kovdu Allah aşkına yardım edin?