Annem beni evden kovdu?

Merhaba arkadaşlar size bir sorunum hakkında soru sormak istiyorum benim hep doğduğumdan beri ailevi sorunlarım vardı annem babam ayrı 17 yaşında ilaçla intihar girişiminde bile bulundum 1 sene sonra anneme kanser teşhisi kondu ben üniversite sınavına hazırlandığım sen evde aylarca tek kaldım annem hastanede diye sonra mimarlık fakültesini kazandım bu sene annemle çok kavga etmeye başladık artık son zamanlarda fiziksel anlamda şiffet göstermeye başladık komşulardan biri polis bile çağırdı ama inat olsun diye yaptı kavgalı bir komşumuzdu çünkü annem benim kolumu ısırdı oklavayla dövdü bende kendimi korumak için karşı koyuyordum biliyorum anneye asla el kaldırılmaz ama kendimi koruyordum anneme evet çok kök söktürdüm çok kötü davranışlarım oldu ama o da hep çok sinirliydı ikimizde birbirimizi çok kırdık benimde hasta bir insana bunu yapmam doğru değildi ama o da hastalığın vermiş olduğu psikolojiyle çok kötü davrandığı zamanlar oluyordu bende annemin hep diğer anneler gibi olmasını isterdim sınıfta yaşı büyük okuyan ablalar var onlar bile bana dış görünüş tavsiyesi kıyafet tavsiye veriyorlar tamam belki bunlar küçük şeyler ama bende bir genç kız olarak annesine düşkün bir evlat olarak bunlara ihtiyaç duyuyorum sadece normal insanlar gibi bir anne kız ilişkisi istiyorum bunda ne varki bunu o kadar çok istiyorum ki bu hafta beni evden kovdu teyzem pazartesi günü babamı arayıp beni hep kötülemiş annemin beni istemediğini söylemiş tamam kötü şeyler yaşanmış olsada bu onun üzerine vazife değil her şeyden önce yapıcı olmak varken neden böyle yapıyor bilmiyorum soruyorum sen annene iyi gelmiyorsun kan değerlerini düşüreceksin onu öldüreceksin falan diyor ben ruh hastasıymışım öyle söylüyor annemde keşke seni doğurmasaydım babana bıraksaydımda seni küçükken hiç görmeseydim seni falan diyor çarşambaya kadar bir sorun yokken bir anda annem beni evden kovdu hangi anne evden evladını kovar ne ölüme ne ölüne dedi bende babama geldim ama ben annem olmadan yaşamak istemiyorum onsuz yapamam onu gerçekten çok seviyorum herşeye rağmen ama ona hak vermediğim yerlerde çok var kavga ederken teyzemde oradaydı daha önceki gibi ilaç iç hatta ilaçları ben getireyimde iç öldür kendini bizde kurtulalım senden dedi annem hiçbir şey söylemedi ne olursa olsun o benim annem ben onsuz yapamam şimdi benim ne yapmam lazım babamla kalmak istemiyorum annemi isiyorum ben nolur bana tavsiye verin

Annem beni evden kovdu?