Annem dün beni evden kovdu?

Merhaba arkadaşlar. Dün annemle kavga ettik gerçi her zaman ediyoruz ama bu seferki daha kötü. Arkadaşlar ben çalışmaya yeni başladım 2 ay olmuştur başlayalı ama daha önce hiç çalışmadığım için de işyerlerine falan katlanamıyorum. Yani bı işi yanlış yaptigimda sinirlenip o is yerini terk ediyorum alışamıyorum çünkü. Bende vasıfsız olduğum için de kolay iş bulamıyorum. Durum böyle olunca da annem bana söyleniyor işte milletin kızına bak küçüklüğünden beri çalışıyorlar falan sen anca evde otur diyor. Aga sen beni küçükken okula gönderiyordun, birde şöyle bir durumda var sınıftan bir erkek arkadaşım o gün okula gelmemişti benden not istemişti sabahta çocuk bana defterimi verince annem bizi görüp yanlış anladı beni hergun erkeklerle konuşan bir kızı olduğunu sandı (elalem hakkımızda ne der vb.) beni okuldan aldı ve 1 yıl boyunca evde oturttu, ee sen hem okutuyorsun hem aldiriyorsun sonra da milletin kızı küçüklüğünden beri çalışıyorlar ben bu kadının kafasını anlamıyorum. Hem çalıştığım zaman soylenen hem bıraktığım zaman soylenen bir annem var arkadaşlar. Neyse konuya dönelim. İşte annemle kavga ettik dün ve bana defol git bu evden dedi yani evden kovdu. Bende güvendiğim 1 arkadaşıma geldim hala da arkadaşımdayım. Yani şimdi ne yapmam gerekiyor eve geri dönücem zaten annemler beni geri alır ama ben bundan sonra ne yapicam lütfen bana biraz akıl verin.
Annem dün beni evden kovdu?