Babamın arkadaşı bana görücü geldi karısı ve kızı ile birlikte bir ay oldu. oglan şehir dışında uzakta çalışıyor memur. cocugun bu ay içerisinde buraya izne geleceğini demişlerdi. bize geldikten sonra hiç aramadilar oğlanın sosyal medya hesaplarna bakıyorum hala çalıştığı yerde acaba izne gelmediği için mi hiç aramadilar oğlanın gelmesini mi bekliyolar yoksa şimdiye kadar illa ki aramaları mı gerekiyodu beğenmediler sanırım özgüvenm bitti resmen
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendi kendine kuruntu edinmissin bırak gelmiyorlarsa da gelmesinler
Ben de artık evlenmek istiyordum ve olumlu da olacağını düşünmüştüm ama
madem babanın arkadaşının oğlu.. babana sorsana nooldu diye 🤷♂️
Babaya sorulur mu ya dün anneme dedim hiç ses çıkmadı diye o da dedi ki öyle dandirik gine çıkarsan karşılarına beğenmedler demek ki dedi siyah tayt siyah tişört gitmiştim saçım açık uzundu yani bu adam beni abinin düğünüde görmüstu düğünde de onuzlarim sırtım açıktı giydiğim şeye takilsa baştan bunu düşünürdü ama bilemedim ilk kez görücü kabul ettim onda da ses yok
yaa boş ver.. arayan arar.. beğenilmemen değildir mesele. belki çocuu sen beğenmicen🤷♂️sanki sen görücü gittin, onlar talep etti.. zaten anne babamı seçiyor çocuklarına seni, beğenmesinler.. kavunmusun sen.
Ama zaten özgüveni düşük biriyim o yüzden. ilk kez davet ettim 26 yaşındayım artık evlenmek istedim birde ben lise mezunuyum acaba bu yüzden de mi istemediler anlamadım tabi oğlan da henüz gelmedi. ama yine de insan bir kere de aramaz mi zaten başka biri ile haber göndermilerdi baştan 3 4 kez aradılar haber gönderdiler
özgüvenini yitirme 🤷♂️alakasız şeylere kafan yorum yapıyor.. boş ver. hayılısı neyse o olsun.. bekle bakalım.
İnşallah gerçekten ilk defa tam karşı karşıya gelmesek de biriyle olumlu olabileceğini dusunmustm
ararlar, merak etme.
İnşallah
Beğenmemiş olsalar başta kapınızı çalmazlar
Babası biliyor beni zaten babası abimin düğünde görmüş ama annesi ve kardeşi bilmiyordu beni. hep beraber geldiler siyah tayt siyah tişört gitmiştim saçlarım açıktı ben beyaz tenliyim yüzümde göz altlarimdan burnuma doğru turuncumsu cillerm var. oglanin da öyle pek bı tipi yok ama ne bileyim diğer gelinleri ve kızı da tesettürlü falan
Hayır ya beğenmemiş olsalar eve kadar gelmezlerdi yani demek istediğim gelip görmezlerdi karşıdan görürlerdi falan oğlana gösterirlerdi direk görücü gelmişler öyle saçmalık mı olur hem seninde bir güzelliğin var diğer gelinleri tesettürlü diye kalkıp onlar gibi olmanı isterlerse zaten vaz geç
Ne bileyim yani hiç ses çıkmayınca anlamadım. Babami görücü gelelim vs diye arayan kişi giderken haberlesiriz abi falan dedi ama hiç aramadilar. oğlan dediğim gibi burada değil. Benden numara fotoğraf falan bile almadılar zaten sosyal medya kullanmıyorum
Sadece annesi oğlunun bu ay içinde izne geleceğini söylemiş
Belkide oğlanında gelip görmesini istiyorlar yani görücüye gelmeden illa annesi flnde görmüştür oğlan gelince ararlar sen düşünme ya bu olmazsa başka nasibin çıkar yani buladar düşme hem onlar kaybeder sen değil
Yani bilmiyorum oğlan da hala şehir dışında. zaten bunlara gelin demeden başka birisinn görücü gelmesini reddettim bunları olur sandığım için
Şöyle babana söyle bi sorsun yani bence herkesin kendine has bir güzelliği var bunu unutma güzelsindir de eminim onun için sorsun dicem ama bu sefer kalkıp kızı zorlamı vermeye çalışıyor olabilir mi ki diye düşündüm sen taliplerini kapatma ya gelsinler ne demişler bir kızı bin kişi ister bi kişi alır
Aynen sormak olmaz yanlış olur onların araması lazım birde bizden cevap beklerden taa gidip gelinimize sormuş babasının arkadaşı görümcen evlenmeyi düşünüyor mu tamam demişler oğlana falan demiş adam. bir de ortalığa yaymislarda yani baştan. yani ya oğlanı bekliyorlar da aramiyorlar aramadilar ya da kararları olumsuz olduğu için donmediler
Ozman kesin oğlanı bekliyorlar çünki baştan yaygara yapmamaları lazım yanlış
Aynen yani bizde dedik annem tyzeme komşuya falan dedi ama onların ki farklı bir deme şekli gelinimiz markette çalışıyor gidip orada sormuş adam. İnşallah dediğin gibi olur oğlanın da Instagram gizliydi geçen hafta herkese açık yaptı hesabını. Acıklı sözler paylaşıyor her şeyin hayirlisina talibim vs diye. ben önce facesindeki hikâyelerine bakıyordum ordan bakınca isim çıkmıyor hesabı da açıktı daha sonra Instagrami da açtı. ya ayrıca kusura bakma böyle uzun uzun yazıyorum ama cidden kimseye de anlatamıyorum soramiyorum canım sıkkın
Yok estafurullah ne zaman anlatmak istersen dinlerim sıkıntı yok ama bunu kafana takma mesela hani çok yaysalarda nasiplerini kapatma derbederdir belki oğlan bunu kafana takma başka nasiplerinde varmış bak onun için sıkma canını
Teşekkür ederim yani evet öyle yapısı olabilir birde o kadar da yakışıklı falan da değil tipi ortalama ama memur olmuş bense lise mezunuyum aracı olan kişide gelmişti o gün bize o sordu bana kaç kez ne yaptın okuldan sonra vs diye (bu adam babası ve babam aynı okulda çalıştılar ben de o çalıştıkları liseden mezun oldum yani babası da beni ordan tanıyor
Yani normaldir olabilir belki nasibin o çocuktur ama sen nasiplerini kapatma kendini üzme yani babanla arkadaşta olabilirler sıkıntı yok son söz senin üzerine seni beğenmezlerse oğlanı sen zaten beğenmemişsin bir tık memuriyeti var diye olur gözüyle bakıyorsun sanki
Aynen işi var hemde sessiz sakin bir hayat süren birisine benziyor diye. ya bir buçuk sene öncesinde çok kötü bir ilişki yaşadım iftira falan attı bana abime şikayet etti beni çok yiprandim kimseye güvenim kalmamisti bana çirkinsin vs demişti ondan kimseyi isteyemedim beğenmezler beni diye ilk defa biri ile görücü usulü tanışmak istedim onda da böyle oldu
Neden istemediler ya nedemek çirkinsin kendine baksın mal çocuk tav oldum bak eğer anlatmak istersen dinlerim yazadabilirsin sıkıntı yok
Eski sevgilisine inat benle konusmustu ben ciddi düşündüm evlenmek istedim ama sonuç sıfır. daha yeni yeni attım onun bıraktığı izleriyse ondan yeni birisi ile olmaya karar verdim bu çocuğu olumlu gördüm
Anladım şöyle olur belki bilemezsin ya da bu çocuğu takma fazla mesela ddüşünme belki diğer nasiplerin hepsinden iyi
Hayırlısı olsun inşallah aynen. yanlarında gelen kadın giderken inşallah yine geliriz görüşürüz falan dedi çok samimiydi giderken gülümsedi falan. Annesigil de sarıldı gitti direkt bana. yeniden grosuruz inşallah vs de dedi sanırım anneme tam hatırlamıyorum ama
Ne güzel bak illa demişlerdir ama bunda takılı kalma gelirse gelir gelmezse belki daha iyileri olacaktır onun için takılı kalop kendini üzme
İnşallah hayırlısı
Hayırlısı neyse o olsun kalbinin güzelliği gibi nasipler çıksın karşına
Fizik olarak nasılsın boyun kilon nasıl
Minyon tipliym pek yaşımı göstermem 160 boy 60 kilo beyaz ten burnumdan gözaltılaima doğru turuncumsu cillerm var hafif. sacim uzun kahve burnum falan gayet düzgün
Sen giyiminden kaybetmişsin kesinlikle olmaz bu iş
Annen çok doğru söylemiş
Niye ki ne giyecektm
Gelinleri nasıl giyiniyorsa öyle dandik şeyler giyersen olacağı buydu zaten ne kadar malzeme varsa hepsini göstermişsin
Taytin üzerinde uzun bol tişört vardı zaten
Çok belli edecek türde olsa zaten baştan giymem
Tayt giyecek başka Bi gün bulamadinmi.. pantolon niye giymiyorsun... kalcanmi buyuk...
Bence evlenirsin yaminda öyle gözüküyor
Nasıl öyle gözüküyor