Ben bir hata ettim kendimden 10 yaş büyük bir bayanı deli gibi sevdim. Öyle çok sevdimki kapısının önünde yatıo kalkar oldum :'( kendimden çok sevdim. Arkadaştık ilk başta ama ben zamanla aşık olmuş farklı duygular hissetmeye başlamıştım. :( duygularından ona bahsettim. Kaçtı benden kaçtı :'( sevdiğime inanmadı hep kaçtı. O kaçtıkça ben birşey yapıp görüşmeye çalıştım. Saf ve temiz duygularıma inandırmaya çalıştım. Ama o yine kaçtı :'( o kaçtı ben doğru veya yanlış ona ulaşmak için hep birşeyler yaptım. Facesini kapadı telefon numarasını değiştirdi. Ben durmadım yine çabaladım. Kapısının önüne mektuplar bıraktım :'( görüşmek istiyordum çünkü onu aşırı derecede çok seviyor ölüyordum onun için :( merak ediyordum haber almak görmek konuşmak istiyordum :'( ama o hep kaçtı. Bu kişi bir öğretmendi. Facede tanışmıştık 1 yıl önce. Benim sevgim onun kaçtığı hergün artmaya devam etti :( ona ulaşmak için herşey yaptım ama olmadı.
Okullar kapanınca memleketine gitmişti. Geri geleceğini düşünüyor biraz olsun rahatlıyordum. Başarılı bir öğrenciydim okul birinciliğine yarışıyordum birinciydim zaten. Ama o yanımdayken :'( o benden kaçtı ben adeta yok oldum. Geriledim bittim tükendim. :( yardım istedim ondan. Lütfen dedim ya buradan git ya da kalacaksan lütfen 1 yıl bana yardımcı ol. Kabul etmedi. Gideceğim dedi :'( gideceğine inanmadım gidemez dedim. Bikaç kez karşısına çıkıp lütfen sakın gitme dedim. Kal dedim :'(
Okullar kapandı memleketine gitti dediğim gibi. Döner dedim evet bugün dönmüştü :'( yolda karşılaştık 20 dk konuştuk :'( mutlu musun tayin istedim gidiyorum dedi. İnanmadım şaka yapıyorsun değil mi dedim :'( hayır dedi mutlu musun diye tekrarladı :'( öldüm o an ama gömen yoktu beni. Evini boşaltmış ve yarında temelli gidiyor buradan :'( gidiyor sevdiğim yoluna öldüğüm insan. Gidiyor :'( çok kötüyüm teselli bekliyorum ama çare etmez. Ben onsuz ne yaparım bu şehirde :'( gerçekten ağlıyorum. Neden bu kadar sevdim neden..
Okullar kapanınca memleketine gitmişti. Geri geleceğini düşünüyor biraz olsun rahatlıyordum. Başarılı bir öğrenciydim okul birinciliğine yarışıyordum birinciydim zaten. Ama o yanımdayken :'( o benden kaçtı ben adeta yok oldum. Geriledim bittim tükendim. :( yardım istedim ondan. Lütfen dedim ya buradan git ya da kalacaksan lütfen 1 yıl bana yardımcı ol. Kabul etmedi. Gideceğim dedi :'( gideceğine inanmadım gidemez dedim. Bikaç kez karşısına çıkıp lütfen sakın gitme dedim. Kal dedim :'(
Okullar kapandı memleketine gitti dediğim gibi. Döner dedim evet bugün dönmüştü :'( yolda karşılaştık 20 dk konuştuk :'( mutlu musun tayin istedim gidiyorum dedi. İnanmadım şaka yapıyorsun değil mi dedim :'( hayır dedi mutlu musun diye tekrarladı :'( öldüm o an ama gömen yoktu beni. Evini boşaltmış ve yarında temelli gidiyor buradan :'( gidiyor sevdiğim yoluna öldüğüm insan. Gidiyor :'( çok kötüyüm teselli bekliyorum ama çare etmez. Ben onsuz ne yaparım bu şehirde :'( gerçekten ağlıyorum. Neden bu kadar sevdim neden..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer