Cok üzülüyorum?

Arkadaşlar. Ben 5 sene önce bir muhabbet kuşu aldım o kadar çok seviyordum ki evladım gibi son bir senedir ucamamaya başladı kanadında problem vardı kusculara sordum yaşlı ondan normal dediler. Sonra 7 ay önce evlendim ben evden ayrıldım kuşu da alırsam annem çok yanlız kalır diye kuşu bir süre annemde bıraktım. Annem benim gibi ilgilenemiyordu ama bakıyordu yine ara ara yanıma aldım kuşu. Hepten almadım çünkü eşimin de iki tane kuşu vardı hepsine bakmakta zorlanıyordum annem de yalnizlık çekmesin diye kusumu ona bıraktım. 3 aydır falan da nefes alırken ses çıkarıyordu onun için kuscudan solunum ilacı aldım kullandım. Üç hafta önce geri aldım annemden son bir aydır aşırı uyuyordu yemesi falan iyiydi iki gündür de ishal oldu tabi bu hastalık sürecinde kuş sayfalarinda sürekli bilgi aldım hastalığı hakkında elimden geldiğince biseyler yaptım veterinere goturmedim çünkü bizim küçük bir ilçe veterinerler de büyük baş tan anlıyor kuştan anlamıyor pek. Birde ağzından öyle bir koku geliyor ki migdem kalkıyordu araştırdım kursak mantari büyük ihtimalle. Evdeki diğer kuşa bulaşmasın diye onu yatak odasına koydum aradı ışığını açık birakiyordum yemi yesin diye dünden önce kendim gittim veterinerlere kuş sogukta usumesin diye biri kursak mantarı olabilir arastiriyim seni arayacam dedi diğerine gittim kuşu getir bakiyim dedi ertesi gün yani dun sabah erkenden kuşu kutuya koydum üstünü de örtüyle örttüm nefes alacak şekilde gittim kapalıydı veteriner öğleden sonra götürürüm diyerek eve doğru gelirken bı cirpindi kutuda öldü 😥 o kadar üzüldüm ki dışarda herkesin içinde ağla ağla bı hal oldum yanımda arkadaşım vardı aldı kuşu gömdü dün. Kursağında baktı kursagi bomboş dedi yem falan yememiş canım gibi bakmadım kuşa sabah goturmeden önce yem kabini uzattım 3-4 tane aldı uyudu hemen heralde tok dedim. Dünden beri gözlerim şişti ağlamaktan. O kadar kötü oldum ki hala agliyorum. Sanki canımdan can gitti o kadar çok üzülüyorum ki 😔😔 kendimi çok sucluyorum daha çok ilgilenebilirdim kuşla diye kokuyor diye bazen yatak odama koydum 😥 herkes de diyor ki kuş yaşlıydi ömrü o kadarmis fazla yaşamıyor kuşlar diyor. Ama o kadar çok üzülüyorum ki elimde öldü birde. 😥 Ahirette karşıma çıkar mı o kuş arkadaslar birdaha gorurmuyum onu 😔😔
Cok üzülüyorum?