Cök üzüluyorum?

Bi iliskim var 3.5 yil kendisi amcaamin oglu yurt disinda yasiyor yazlari geliyor 1 ay falan ilk zamanlarimizda beni kaybetme korkusu vardi taki gec sene yaz ayina kadar o zaman pandmi vardi evdeydim okulum yoktu yani nasil desem o geldi ve ona bagladim iliskimizden bu yana en cok gecen sene ona baglandim ve bu baglanmam ona ozguven verdi ondan kaybetme korkusunu kaldirdi ve bi kis boyunca bana hakretler ediyordu ona olan sevgim onu cok civitirdi ve onu cok bogup cok skimisim beni mayis ayinda terk etti şok olmustum seni asla birakmal diyen amcamin oglu onca sulaleye duyrdu ona sey yasadik herseyin ustune beni birakti 3 ay sonra ablamin dugunune geldi yengem bizi baristirdi ve cok basit goruyodu beni simdi yine ayni en ufak kelimeemde bana agzina geleni sayiyor onemsemiyor takmiyor kavga edip gunlerce yazmiyor benle konusma uzak fur istemiyorum gibi sonra armaiz iyikende seni cok seviyorim kurban oldugum gibi kelmiler sen amcamin kizisin seni o kadat insana duyrdum falan filan hep bu kelimeleri ondan duymak istiyorum ama cok soylemiyor artik eski kalitemi kaybetmis gibiyim umursamiyor takmiyor resmen bana diyorki banq hic birsey soyleme soylersen agzimi acarim yani sanki beni birakmaktan tehdit efiyor gibi armiz iyise iyi baska ses cikarma boyle birseyiz sanki ben yeterince kucuk dustum baska kizlarlada konusuyor gibi sanki diskoya gidiyor ben bu insani nasil kopek ederim nasil Şu an boyle uzgunum o hic takmiyor ne yapim onsuz olamiyorum onunla evlenmek istiyorum arkadaslar gercekten uzuluyorum bana bi yol gosterin napim nasil davrznim kendisi 18 yasinda bende
Cök üzüluyorum?