- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTekrardan evlenmen biraz zor görünüyor, eğer iş ortamında sıkıntın varsa başka bir yere tayin isteme gibi bir durumun olursa yeni bir şehir yeni bir hayat misali bir değişim yapabilirsin. Oradan da bir erkek arkadaş edinebilirsin.
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden zor
- +1 yıl
Çocuğun varsa özellikle bekar bir erkek seninle evlenmek istemeyecektir. Çocuğun yoksa bu sefer çocuk yapmak isteyen bir erkek bulsan dahi neredeyse 40 yaşına geleceksin evlenene kadar 40 yaşındaki kadının da doğurganlığı bitme noktasında. Çocuğu olan bir erkek ile evlensen bu sefer o çocuk senin olmadığı için kendi çocuğunmuş gibi bakmazsın. Nereden tutsan elinde kalıyor yani.
Soran+1 yılBen 36 yaşındayım . çocuk yok.
Soran+1 yılNeden zor dedin ki evlenen çocuk yapan bir sürü insan var. seneye evlensem hemen hamie olsam 38 de dogururum
- +1 yıl
25-26 lı yaşlarında değilsin, yoksa evlenip çocuk doğurmak zaten çok normal bir şey fakat sen 40 a yaklaşıyorsun bunu kast ettim.
Soran+1 yılİmkansız değil ama degilmi nasipte varsa olur
- +1 yıl
yani evet zor ama imkansız değil neticede, bol şans
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli adamlarla sevgili olmak kendisine saygısı olan bir kadının yapacağı bir davranış kesinlikle değil. Sizin manevi olarak boşluğunuz var belli ki, ne yapsanız elinizde kalması sağlıklı bir psikolojiyle seçim yapmadığınız için.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle spor salonuna gideceksin sonrası daha da güzel olacak gadası
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet tabi ki de başlayabilirsiniz
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılbence kendine acımayı bırak dostum kimseye ihtiyacın yok ve sen kendine lazımsın önce kalk silkin ve kendine gel. Ardından etrafında olup bitenleri izle ve ben nerdeyim napıyorum de. üşengeçliği bırak bir sabah kalktığında bunlara gülüp geçeceksin ve emin ol seni kimse kandıramayacak duygularınla oynayamayacak
22 Yorumla
Soran+1 yılKandırıldım degilmi
- +1 yıl
evet kandırıldın ama bunu düşünme ve kendine bak önce
u +1 yılHer zaman, her şeye yeniden başlayabilirsin. Bunun yaşla falan alakası yok. Silkelen kendine gel. Ne bu özgüvensizlik, bu birine kendini mecbur hissetme halleri? Evli biri karısını boşayıp sana gelmez, onda o toto olsa seninle birlikteyken yapardı. Engellemesi isabet olmuş. Sen de engelle. Önce tüm eski defterleri kapat sonra hayata yeniden, yeni insanlarla başla. Ayrıca mümkünse profesyonel destek al. Yaşam koçu olur, psikolog olur vs.
13 Yorumla
Soran+1 yılPskologa gidiyorum spora yazılaym
- +1 yıl
Mantıklı, yaparsın sen bu işi
Soran+1 yılUmarim
Aile & Toplum konusunda 900 cevap paylaştı. Başlarsın öncelikle bulunduğun ili değiştir yeni bir başlangıç yeni bir yerle başlar bu hayat ne kadar zor olsada bir çıkış yolu hep vardır işinden transfer iste mesela bodruma göreceksin daha ilk hafta kendindeki değişikliği göreceksin aile konusundada hiç bir şey için geç değil yetrki sen kafa olarak hazır ol
11 Yorumla
Soran+1 yılSana bisey dymmi ben çok denedim iş yerinden gitmeyi olmadi keske ols
+1 yılÖnce kendine biraz zaman ve kendinle ilgilen...
Kendine acıma duygusunu bırak ve kendini de suçlama...
Kafanı ve ruhunu rahatlat iyice ve sonra
ne yapmak istediğine dair daha sağlıklı düşünebilirsin.
Kilonu da dert etme ben 6 ayda 35 kilo verdim ve zor
olmadı..115 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yaptın arkadaşım. Birde aklım şu beni en son terkeden adamda engelledi sence donermi
- +1 yıl
Evli adamlardan uzak durmalısın ve o asla sana dönmez...
Senin hak ettiğin onlar değil... - +1 yıl
Üzgünüm ama sana dönmeyecek çünkü evli adamlar düzenlerinin bozulmasından korkarlar...
Özel ve esnek bir diyet planlaması yaptım...
Soran+1 yılBosanmasini istemedim hiç sadece bir sure daha onla olmak
- +1 yıl
Her zaman daha iyisi bulunur takılma ona takıntı yapma
Soran+1 yılSanırım takinti yaptim arkadaca da olsa onu kaybetmek istemiyorum
- +1 yıl
Evet ve bu iyi bir şey değil
- +1 yıl
Neden peki evli adamı bırakmak istemiyosun
Soran+1 yıl@Mahbuberra bilmiyorum
- +1 yıl
Evli olsan eşine biri takmış olsaydı napardın
Soran+1 yıl@Mahbuberra kötü hissedwedim
- +1 yıl
Kötü hissetmezdin öyle mi ama herkes senin gibi geniş değil kıskanç olabilir delirebilir kadın hemcinsine zorbalık yapıyosun zevkin için farkındamısın?
Soran+1 yıl@Mahbuberra kötü hissederdim yazdim
- +1 yıl
Ben olsam sadece kötü hissetmezdim delirirdim kimsenin eşiyle beraber değilim çok şükür dik duruşumla onurlu yaşıyorum
Soran+1 yıl@Mahbuberra bende böyle biri degiim hata yaptim
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey hallolur diyecektim de şu güncelleme de yazdıklarınızdan sonra özellikle de " geri döner mi " diye sorduğunuza göre zor başlarsınız. Siz daha bırakmanız gereken insanları bırakmıyorsunuz nasıl yeniden bir hayata başlayabilirsiniz ki.
34 Yorumla
Soran+1 yılAlışkanlıklardan dolayı. Bitmesi gerektiğinin farkındayım
- +1 yıl
Bunu bitirebilirsiniz her şey sizin elinizde
- +1 yıl
Belki bir psikoloğa gidebilirsiniz ya da terapi alabilirsiniz
Soran+1 yılGidiyorum pskologa
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk adımın mekan değişikliği olmalı. Uzaklara git , aynı yerde kalarak yeniden başlayamazsın çünkü o mekan ve oradaki insanlar sana hap geçmişi hatırlatacaktır. Konumunu değiştir sonra sevmediğin insanların listesini yapıp sil bunları daha da görüşme onlarla. Yenilik için attığın her bir adım bir sonraki adımı atmani kolaylaştıracak sadece bir yerden başlaman lazım zor olsa da.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok denedim gidemiyorum
Cevap sahibi+1 yılŞeytanın bacağını kırman lazım
+1 yılYeniden başlamaktan ziyade devam edebilir miyim diye sorman gerek kendine.
Çünkü pisliği üstünden sıyırıp öyle devam etmen gerekiyor, zorundasın hatta. Bu yaşantı biçimiyle insanda ne psikoloji kalır ne de huzur.111 Yorumla
Soran+1 yılOyle oldu o adamda beni bıraktı diye uzgunum
- +1 yıl
Sen bence yalnızlıktan korkuyorsun. O adam seni değil, senin onu bırakman gerek.
Soran+1 yılHaksn adam donermi yani engellemisken
- +1 yıl
Dönerse hayatın daha da mahvolacak. Akıllanmayacak mısın
Soran+1 yılNe olacak mesela
- +1 yıl
Saplantı?
Soran+1 yılDönmesi beni saplantı haline getirdiğine mi işaret?
- +1 yıl
En cahil kişi bile bunu saplantıya dönüşeceğini bilir. Sen nasıl bilmiyorsun?
Soran+1 yılYani ona kondurmuyorum çünkü o normalde çapkın biri ilk defa benimle 6 ay sürdürdü bana dedi biz bitsek bile ben başkasıyla bu kadr uzatmam bu işler 1 2 ay sürer en fazla dedi
- +1 yıl
Harbi Çapkın değilmiş, 6 ay uzattığı için
- +1 yıl
Evli, seninle beraber ya da başkalarıyla ve çok düzgün biri. Çok haklısın
+1 yılİlkay Akkaya nin Güneşin olsun gönlünde eseri tam bu yerde size ilac gibi gelecek
Emin olun
Ben de mitolojik zumruduanka kuşu küllerinden doğan bir insanim
Travmalar dolu bir hayat yaşadım
Ama yarına dair umutlarım hep oldu
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni naçizane olarak umarım yardımcı olabilmissem ne mutlu bana
Merhaba büyük ihtimalle depresyon dönemine girmişsiniz size söyleyeceğim tek şey geçmişte yapılan hataları gelecekte yapmayarak yani geçmişinizle barışarak düzeltebilirsiniz ve yaşınız kaç olursa olsun yeni başlangıç için geç değil üşengeçliği bırakıp yeni aktiviteler keşfedin sevdiğiniz şeyleri yapmaya çalışın bu size çok iyi gelecektir kötü duygulardan kurtulursunuz kendinizi daha iyi hissedersiniz. Önemli olanda bu zaten kendinizi sevip önemseyin ☺️
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok tsk ederim
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin artık ciddi bir ilişkin olması lazım seninle ciddi düşünecek seninle evlenmeyi düşünecek biri lazım bırak artık bu evli adamlarla birlikte olmayı onlar seni kullanır bırakırlar
14 Yorumla
Soran+1 yılYokki hiç kmse beni istemiyor 160 boyum 89 kilom var strese girdikçe yiyorum
- +1 yıl
Vardır yanlış yerlerde arıyorsun yanlış kişilerin içinde dolanıyorsun istersen bu konuyu biraz konuşabiliriz
Soran+1 yılKonusalim
- +1 yıl
Buradan uluorta mı
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen Allah'a yönel din ibadet falan. Tövbe et, maneviyatını arttır.
Evli adamla da ilişki falan olmaz o işi unut baya çirkin bir davranış.2 kişiyi aynı anda yürüten adam sadık ve namuslu birisi değildir. Boşanıp sana dönse bile bu hiçbir şey ifade etmez.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİrdesiz zayıf tembel insanlar hep bunu yaşarlar. O gelse sen yina aynı sen. Sonuçta yine bunlrdan başka bişey yşmzsın
17 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmaliyim
- +1 yıl
İradene hakimolmyı öğrenmelisin. Her kararınd, her yaptığında, her yapmadığında empati yapmalı sorgulamalısın. Önce kendine güvenmeli kendini de sevmelsin
Soran+1 yılKendimi sevmediğim icjn oluyor dmi hepsi
- +1 yıl
Hem iradesizkik hem o sebeple
Soran+1 yılNasıl duzelirim
Soran+1 yılBiliyormsn o adama çok benziyorsun
- +1 yıl
Ben değilim. Eminim 🙃
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılO adamin donmesini birak gerek yok kendini kulanacagi zmana gelenden uzak tut. Kilolu olabilirsin zayiflamak moral motivasyon seni gazlamakla alaklidir. Ayrica evli bekar bu tercih senindir hayata bakis acinla alakladir. Ama sana tavsiyem kendini iyi hissettirecekler8 hayatinda bulundur kendini kotu hissettirecekleri hayatindan uzak tut derim
00 Yorumla
+1 yılÖnce kilo vermelisin ve bir daha da asla iş yerinden ilişki yaşama asla ve asla.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklsin
- +1 yıl
Haklıyım tabi. Ama türk kadını bu kadar evlilik delisi olduğu sürece, evliliği hayatın amacı olarak gördüğü sürece her zaman mutsuz olarak kalacak
+1 yılOnce gercekten kafanda yeniden baslamak istediğine inan. Sonra daha onceki pismanlik ve arkadasliklarindan ders cikar. Evli adamlarin sevgilisi olmak yerine gercekten sana ilgi duyan duyabilecek bekar insanlarla vakit geçir.
10 YorumlaEvlendij boşandin tamam neden evli insanla aşk hata üstüne hata yapmışsın asla yargılamak değil niyetim. Gorunen köy klavuz istemez. Simdi geçmişe sünger çekip tekrardan başla. Hayatta her şey mümkün. Guzellikleri yaşamak ta bataklıkta yaşamak ta.
20 Yorumla
+1 yıltaamam kimseyi yargilamak haddimize degil ama ablacim evli bir adamla iliski kurma hatasini yapmışsın zaten bir de kendini toparlama, yenileme sürecindeyken geri döner mi diyosun o evli adamin da ailesi var belki cocuklari var onlari niye dusunmuyosun ki yaptigin bencilligin farkina vardiktan sonra yeni hayatinda mutlu olursun umarim.
10 Yorumla
+1 yılSenin içsel bir dönüşüm ve aydınlanmaya ihtiyacın var. Meditasyon, nefes egzersizleri, terapiler , sağlıklı yaşam dünyasına adım at.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba öncelikle insan bir kere boşluğa düşmeye görsün bende bir zaman yaşadım ama toparlamam kolay olmasada çok şükür toparladım kendimi
11 Yorumla- +1 yıl
Elbette başlarsın bu tamamen senin elinde olan bir şey
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnce kendine inan ve guven sonra bi kan degerlerin baktir birazda enerjini arttirdin mi tamam oldun sen :))
10 Yorumla
+1 yılSpora başla geçmişi sil yarına yep yeni bir güne başla
10 Yorumla
+1 yılHayatına birini almak için çaba gösterme alıcaksanda bekar birini al
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayatındaki herkesi cikararak. Yeniden başlayarak. Ama kafanı dağıtan seyleri de birakma
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 967 cevap paylaştı.
+1 yıldönmez evlı adamla işin ne 1 2. sı bu ansiyeteyi atlatmak ıcın doktora git 3. su mıde amelıyatı ol
05 Yorumla
Soran+1 yılPskologa gidiyorum. Midw meliyattan korkuyorum bask türlü kilo vermem lazm
- +1 yıl
valla bır kac yaptıran kısı bılıyorum gayet tığ gıbı oldular 40 bın tl den baslıyor eskısı gıbı degıl artık bence yaptır cok memnun kalacaksın özguvenın yerıne gelecek otekı turlu kılo vermeye calıscaksın olmıcak bu sefer ıyıce düşüceksın
Soran+1 yıl160 boy 89 kiloyum ameliyata almazlar zaten
Soran+1 yılBogazimi tuttuktan sonra ben tekrar almam diye düşünüyorum
- +1 yıl
hadı bakalım
Başlarsin başlamasına ama geçmişten tamamen kopman lazım
15 Yorumla
Soran+1 yılNasul olacak
Soran+1 yılYapablrmym
Soran+1 yılInsalah
+1 yılDaha gençsin 36 neki babam 49 yaşında almanyayı çalışıp kazandı sınavla
02 Yorumla
Soran+1 yılOylemi dersin hala umut var mı
- +1 yıl
Sen kafanda yenilmişsin önce kafanda diril boş boş sorular sorma kendin ol. Kanındaki Türk kanını hisset titre ve kendine gel.
+1 yılGenelde kötü şeyler tek tek gelmez zaten. Yeniden başlayabilirsin ☺
01 Yorumla
Soran+1 yılBu ara hepsi geldi
Gizli Üye(36-45)+1 yılO adam sana dönmez. Libidosu yükseldiği zamanlar hariç. Ama senin çözümün var, yaşadığın şehri değiştirmek.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba neden evli adam bıraktı sizi
19 Yorumla
Soran+1 yılSence
- +1 yıl
Başkasını buldu
Soran+1 yılBanada öyle geliyor
Soran+1 yılTekrar donermi
- +1 yıl
Sanmıyorum
Soran+1 yılZaten demisti bana hayatımda başkasına olsa sen çok komik iyi birisin diyordu
- +1 yıl
Anladım
Soran+1 yılOndan memnun kalmazsa ya da biterse mi doner
- +1 yıl
Anladım..
+1 yılEe sen aynı beni tarif etmişsin ya? Özrlden yazarmısın bana cünkü özelden sır vereceğim sana..
00 Yorumla
+1 yılBen de kötü şeyler yaşadım nedense hayat hep adil değil 😔
00 Yorumla
+1 yılzor. bu fikirlerin değişmediği sürece imkansız
17 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam lazim
- +1 yıl
Öncelikle şunu belirtmek isterim evli bir adam sadece eğlenmek için başkasıyla olur sevdiği için değil sebebi ise eşinden fazla yüz bulmadığı için menfati bitincede tekmeyi basar, olabilir sizi kınamıyorum ama yaptığınız yanlış başkasının yuvasını bozup yuva kurulmaz hatta yapsan bile ne kadar zaman gerçerse geçsin aynısını yaşarsın yaşamadan ölmezsin. Bundan sonraki hayatında yapman gereken şeyler öncelikle namazını kıl tövbe et ve bir spor salonuna yazıl sağlığın için ve kendine değer ver kendini sev hayatta kalmak için birine ihtiyacın yok zaten hayırlı olan seni zamanı gelince bulacaktır ve kendine denk insanlar bul bekar veya dul ama sakın evli olmasın yinede siz bilirsiniz ben düşüncemi söyledim
Soran+1 yılNe guzel söylediniz. Ama ins yaşattığı mi yasamam çünkü normalde ben böyle bir insan degildim
- +1 yıl
Böyle bir insan olmayabilirsiniz ama buna devam ettiğiniz sürece mutlu olmaz ve yaşadığınızı yaşarsın çok. Geç olmadan tövbe edip doğru yola yönelin bence
Soran+1 yılIns tsk ederim yani bekleme gtmsei iyi olmuş diyorsun
- +1 yıl
Tabiki zaten iyi bir adam olsa eşini aldatmaz böyle adamlar sadece eğleniyor ve o süre zarfında basit yalanları vardır kimse senin gibi hissettirmedi çok iyisin vs gibi yalanlar bunlara inanma ve bidaha yapma böyle bişey zaten Allah'a yönelirsen tövbe edip Allah'ta gönlüne göre birini verir
Soran+1 yılInsalah canim ettim tövbe mi ma işte yanliz kalmaktan mi korkuyorum bilmiyorum ama işte beni bıraksın istemdim ins bin once sogurum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyyy en nefret ettiğim kadın tipi sen kilo verende degismezsin
20 YorumlaEvli adamla sevgili mi? İğrenç insanlarsınız mk
20 Yorumlavalla mevcut işine davam ette naparsan yap.
011 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
Soran+1 yılÇok haklisn
Soran+1 yılO adam bana bunu yaptı ben bosansin istemeidm sizce neden beni engelledi
Soran+1 yılBen zaten gelecek beklemedim ondn
Soran+1 yılÇok duygusal im onunla arkadaş kalmak isterdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılmutlu olmak için önce kendini sevmen gerek
22 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar haklısın ben kendimi sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yıldertleşmek ister misin biraz
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Bende de öyleyim ama evlenmedim henüz
00 Yorumla
+1 yılEn doğrusu şehir değişikliği senin için
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGel paylasalim hepsini, en azından rahatlarsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHep mutsuz hayat sur insallah ahlaksiz kari
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden yargılıyorsun benim psikolojim bozuktu hereey ondan yaptim bende kınadım zamanında birini
Cevap sahibi+1 yılBizim de bozuk ama bir erkek evli kadina gitse linc yer siz yapinca sorun uok ama demi
Gizli Üye(36-45)+1 yıltekrar evli ve terkedecek birini ararsan yaz bana
00 YorumlaEvet başlayabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil
+1 yılÜşenmezsen herşeyi yaparsin
01 Yorumla
Soran+1 yılMesela
+1 yılBaşlarsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim
Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Üzüldüm
02 Yorumla