Aslında hiçbir şeye yeniden başlanılmaz ama sadece olumsuzlukları tersine çevirebilirsin, yani kendinde yanlış veya eksik olduğun şeylerin üzerine giderek ve gereksiz yaptığın şeylerden de vazgeçerek, hayatını değiştirebilirsin.
İnsan var olan en güçlü yaratıkdır dünya üzerinde kimse ona zarar veremez, o buna izin vermedikçe ve hayat boyu yediğimiz kazıkların toplamına tecrübe deniliyor. Tecrübenin yol göstericiligi ile kimseye izin vermeden yeni bir hayat kurulabilir. "Madem ki insandır düşleri gerçek yapan, kurabiliriz yeni bir dünya o zaman"
Hayır mümkün değil, yaşanmışlıkların verdiği istemsiz ders almak diye adlandırdığımız hissiyatı atamayız içimizden. Bu da imkansız olduğunun kanıtıdır.
bencede hiç şeye yeniden başlanmaz çünkü bir yola girdiysen bileceksin ki o yolandan geri dönüş yok sakarya fırattaki durali başçavuşun söylediği söz geldi aklıma bileceksin ki o bayrağı tutan biri var görsende görmesende
Ben Mathieu'ya katılmıyorum. Aksine tam tersi olduğunu düşünüyorum. Hiç birşey silinmez ama yeniden başlanabilir fakat sağlıklı bir başlangıç olmaz çünkü silemediklerin karşına çıkar hep.