Kişilik & Karakter Her şeye yeniden başlamak mi gerekir? halime_guzel Takip Et Xper 5 Yaş: 55 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bazen yeni başlangıçlar guzel olur mu Evet tabi Hayir olmaz Ne olduguna göre değişir Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Her şeye yeniden başlamak mi gerekir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet bazen gerekiyor tabi ki de 0 0 Yorumla
asddsa07 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Valla ben her şeye yeniden başladım hiç beklediğim gibi olmadı 0 0 Yorumla
mayztimes Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Her konuda başlangıç olmayabilir ama iyi bir baslangic güzel bir hayat getirir 0 0 Yorumla
Melisa_Elf Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Nadiren de olsa olmaz ama yeni başlangıçlar taze yeni enerji ile başlanırsa iyi gelebilir. Ama bıraktığın ruh hali ile yeni şeyler hedeflersen o kötü ruh hali onları da etkisiz kılar 0 0 Yorumla
papatyaaa_9213 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Tabiki teyzecim yeni başlangıçlar güzeldir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet bazen gerekiyor tabi ki de
Valla ben her şeye yeniden başladım hiç beklediğim gibi olmadı
Her konuda başlangıç olmayabilir ama iyi bir baslangic güzel bir hayat getirir
Değişim yeniden başlama gücü varsa her zaman iyidir.
Nadiren de olsa olmaz ama yeni başlangıçlar taze yeni enerji ile başlanırsa iyi gelebilir. Ama bıraktığın ruh hali ile yeni şeyler hedeflersen o kötü ruh hali onları da etkisiz kılar
Ne olduguna göre değişir
Tabiki yenilikler her zaman iyidir
ahaha bu yaştan sonra mı
Tabiki teyzecim yeni başlangıçlar güzeldir
İnsan hayal eder kader güler de ondan
Ne olduğuna bağlı
Yeni başlangıç yapmak lazım bence
Arada şart abla.