Eşim evle ilgilenmiyor ailemin yanına gittiğim için suçlu ben miyim?

kayinvalidenin ust katinda cati kati bi daire var kira vermiyoruz. Severek evlendik 1.5 yillik evliyiz. Ama esim ailesinin evinde kira vermedigi icin buna guvenerek calismiyor. Yan gelip yatiyor keyfine duskun. Yani calismak istemiyor gibi iste aramıyor calısıcam diye oyaliyor beni evlendigimizden beri is seciyor disari ciksak ailemin verdigi parayla ben bi seyler aliyorum cocuguma da kendime de eve de. Bir de bebegimiz var 9 aylık ailemin destegiyle geciniyorum ailesi cimri yardimci olmuyor bebege veya bana evime. Bende dayanamadım ailemin yanina geldim sigindim. Bir de ailesi birakip ailemin yanina sigindim diye bana bacım dediler kendine birini mi buldun diye itemlerde bulundular. Gorumce ve kaynana. Bunun uzerine eşim telefonda ailesinin yaninda bana ailesini savunuyor ailesinin yaninda her lafi ediyor beni eziyor. Ailem seni istemiyor aileme mesaj atamazsin diyor. Bu konularla ilgili kendimi ailesine anlatmaya calistim sadece cocugum var diye duzlesin istiyorum sizce ailemin yanina geldigim icin hata mi yaptim kendimi suclamali miyim
Eşim evle ilgilenmiyor ailemin yanına gittiğim için suçlu ben miyim?