Eşimle gün içinde bişey yaşadık diyelim ki hallettik yine de kafaya taktıysa o günde ailesine felan gittiysek bana çok yansıtıyor
benle doğru düzgün muhattap olmuyor , mesela telefondan bir şey göstercek abla ablaaa bak felan diyor bana göstermiyor yokmuşum gibi pek göz teması kurmuyor , konu bensem benim konumda konuşmayıp konuyu kendine çeviriyor.
Ne bileyim anlamadım ben nedir bu mesela dün saçlarımı yaptırdım çok da güzel oldu eşim de 5 saat beni bekledi ve bebeğimizin kontrolü vardı güzel bi gündü , bi ara espri yaparken yanlış bişe söyledim kusura bakma dedim biraz bu durumu uzatıp sonra özür diledi hallettik diye düşünmüştüm. Akşam da ablasına geçtik. Ya ne saçımı konuşuyor ne bişe ne geldi sarıldı ne öptü. Ben saçımı yaptırcam diyip durdu konu hep kendi saçıydı yok burnunu yaptırcam yok saçımı yaptırcam inanmayacaksınız 3 saat bunları konuştu (saç ekim yaptırcak)
bir de benim doğum zamanım yani ne alaka hep konu kendisi olsun istiyor değişik triplere giriyor. Gece yatarken ne sarıldı ne öptü. . Ben de müzik dinliyordum. Karanlıkta dk bir bana sen ağlıyor musun diyor ne alaka diyorum öyle gibi diyor. Alakası yok yani taktı ağlıyor musun diye. Ben de hiç bişey söylemedim eskiden olsa onun davranışının yanlışlığından bahsederdim hiç bahsetmedim de. Ve güya söz vermiştik aileler yanında hep arkamızda olcaz bişe yansıtmıcaZ diye yansıtılcak bişey de olmadı ama bu tripler neden bilmiyorum. Çok canım sıkılıyor ama artık sinirlerimi bozmak istemiyorum çünkü sinirlerim bozulunca sesimi yükseltiyorum sonra o da inkar ediyor suçlu duruma düşüyorum. Manipüle ediliyorum … bana destek olur musunuz bu konuda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer