Size beni en çok hayattan soğutan durumdan söz ediceğim:
Size bir günümün nasıl geçtiğini anlatmak istiyorum şöyle geçiyor:Sabah uyanıyorum herkes işine gücüne gidiyor ben de kutuphanenin yolunu tutuyorum sonra dışarıda gelen giden lüks arabaları seyrediyorum varana kadar sonra içimden ne zaman araba sahibi olucam diyorum belki de hiçbir zaman diye düşünüyorum hemen o anda modum düşüyor sonra kütüphaneye gidiyorum birlikte ders çalışan arkadaşları sevgilileri görüyorum molaya da birlikte çıkıyorlar yemeğe birlikte eve birlikte gidiyorlar sonra yalnız başıma oturup ne zaman beni değerli hissettiricek birileri hayatıma giricek diyorum belki de hiçbir zaman diyorum yine modum düşüyor sonra ders çalişmami bitirip eve dönüyorum dönüşte evli çiftleri görüyorum güzel bir de bebekleri var çok mutlu oldukları uzaktan bile belli oluyor sonra ne zaman kendi yuvamı ailemi kurucam diyorum belki de hiçbir zaman diye düşünüyorum yine modum düşüyor sonra eve geliyorum evde ailemden istediğim değeri görmüyorum ne zaman değerli hissedicem kendimi diyorum belki de hiçbir zaman aynı şekilde yine karamsarca düşünceler sonra telefonumdan instada dolaşıyorum renkli renkli hayatlar yine karşıma çıkıyor sonra yine ne zaman baba ne zaman mezar bana girince mi diyorum bütün gün böyle geçiyor sanki bu hayatta gerçekten adam akıllı yaşayanları izlemeye gelmişim kendi monoton hayatimdan da çıkamıyorum bu sevmediğim bedenimi de değiştiremiyorum o kadar elim ayağım bağlı gibi hissediyorum ki en azından benle aynı kaderi yaşayan insanlarla biraraya gelebilsem otursam sohbet etsem dertleşsem diyorum o da yok sabahın akşamın bir değeri yok gibi hissediyorum günü böyle geçen başka kimseler var mı ve de bu duyguları bastırabilmem için bı kaç tüyo verebilicek varsa sevinirim
Size bir günümün nasıl geçtiğini anlatmak istiyorum şöyle geçiyor:Sabah uyanıyorum herkes işine gücüne gidiyor ben de kutuphanenin yolunu tutuyorum sonra dışarıda gelen giden lüks arabaları seyrediyorum varana kadar sonra içimden ne zaman araba sahibi olucam diyorum belki de hiçbir zaman diye düşünüyorum hemen o anda modum düşüyor sonra kütüphaneye gidiyorum birlikte ders çalışan arkadaşları sevgilileri görüyorum molaya da birlikte çıkıyorlar yemeğe birlikte eve birlikte gidiyorlar sonra yalnız başıma oturup ne zaman beni değerli hissettiricek birileri hayatıma giricek diyorum belki de hiçbir zaman diyorum yine modum düşüyor sonra ders çalişmami bitirip eve dönüyorum dönüşte evli çiftleri görüyorum güzel bir de bebekleri var çok mutlu oldukları uzaktan bile belli oluyor sonra ne zaman kendi yuvamı ailemi kurucam diyorum belki de hiçbir zaman diye düşünüyorum yine modum düşüyor sonra eve geliyorum evde ailemden istediğim değeri görmüyorum ne zaman değerli hissedicem kendimi diyorum belki de hiçbir zaman aynı şekilde yine karamsarca düşünceler sonra telefonumdan instada dolaşıyorum renkli renkli hayatlar yine karşıma çıkıyor sonra yine ne zaman baba ne zaman mezar bana girince mi diyorum bütün gün böyle geçiyor sanki bu hayatta gerçekten adam akıllı yaşayanları izlemeye gelmişim kendi monoton hayatimdan da çıkamıyorum bu sevmediğim bedenimi de değiştiremiyorum o kadar elim ayağım bağlı gibi hissediyorum ki en azından benle aynı kaderi yaşayan insanlarla biraraya gelebilsem otursam sohbet etsem dertleşsem diyorum o da yok sabahın akşamın bir değeri yok gibi hissediyorum günü böyle geçen başka kimseler var mı ve de bu duyguları bastırabilmem için bı kaç tüyo verebilicek varsa sevinirim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Üzdü🥺
Hiç sıkılmadan okuduğunuz için sizi tebrik ederim
Sonuna kadar okudum valla
Rica ederim😊
Yalnız degilsin bu duygularda bunu da bil çogusunu yasiyoru🙃
Sen de mi çoğunu yasiyon?
Evet
AA ne güzel kendim gibi birini buldum sonunda
Ne kadar guzel tartisilir ama😅
Evet evett
Ne kadar güzel derken kendi guzeligini mi kastettin yoksa
Hayir hayirr bu duygulari hissetmek filan ne kadar guzel o tartisilir anlaminda
Ha anladım evet öyle ne yazikki
🙃🙃🙃
Güzel dediğime bakma keşke yasamasaydin sen de ben sadece benim yaşadığım duyguları yaşayan biri varmış diye rahatladigimi kastettim aslında
Anladim anladim. Aslinda binlerce insan var bizler gibi fakat ben bu duygularin gelip geçici olacagini dusunuyorum yani oyle umut ediyorum
Ben de aynı şekilde
Yks stresi de ekleniyo bide o sıkıntı 🙃
Yok artık aynisiiii
Yks24 tayfayim🙋🏽♀️🙋🏽♀️
Ben de yks hazırlanıyorum aynı durumdayim
Ben de öyle
Klonum musun😄
Öyle görünüyo😊
Hobilerin var mı
Evet var tabi
Mesela ne
Resim çizmek sözsüz müzikler dinlemek film izlemek aklıma gelenler
Masa tenisi oynamayı çok severim bir de
Ne guzel ya🙂
Teşekkürlerr 😊
Senin peki?
?
Geldiim işim vardi biraz ondan ciktiimm
Benim de resim yetenegim yok ama çiziyom biseyler iyi kotu bilinmez😄 kitap okumayi seveerim gezmeyi severim😃 spor olarak ta masa tenisi denedim çok ama hic oynayamiyom🙂badminton oynuyodum
Ne güzel yaa
Ama bu aralar bu aktivitelere vakit ayiramiyorum tabi🙂
Ben de ayiramiyorum ne yazık ki
Çok zor dönemlerden geçiyorum en zoru da sağlık sorunlarımin olması
Neyin var
Bi sakatlık geçirmiştim 3 sene önce futbol oynarken ve sol bacağım zorlanıyor yürürken merdiven çıkarken atakta dururken kaslarım travma gecirmiş ve bir türlü toparlanmadim iyileşmedi yani şu an fizik tedavi görüyorum hiç ümidim yok iyilesiceğine dair o kadar doktor gezdim ki anlatamam hep farklı tanılar kondu ve hep de egzersiz ve ilaç tedavisi önerildi
Ama yok yani bı çare yok daha da kötü olmasindan korkuyorum
Bu sorununu kucumsemek gibi olmasin ama allahtan daha kotu bisey degilmis ben daha farkli hastaliklar dusundum
İyi olur insallah
Yok çok şükür iyiyim bunun dışında ölümcül bı hastalığım yok bı şekilde kendimi teselli etmeye çalışıyorum bu konuda
Dileklerin için teşekkür ederim
Ben tesekkur ederim☺☺
Ne demekk rica ederim
Bı şey sorucam ben şu anda adam akıllı ders çalışamıyorum yani nasıl diyim böyle beni bekleyen bı sınav var biliyorum ama sanki benim istedigim bu değil yani bilmiyorum ders çalışmak bana uyumak gibi geliyor hayattan her şeyden geri kalmak gibi yani olmuyor bı turlu
Sen şu anda çalışabiliyor musun bu süreci nasıl geçiriyorsun varsa onerebilecegin bı şey söyler misin rica etsem?
Istersen gizliden cikayim yaz bana oyle konusalim
Olur valla güzel olur
Ikimizinde burada oldugu bi zaman cikayim gizliden🙂
Ben şu an burdayım
Musaitim
Sık sık bakicam yarın elbet sen de müsait olursun
Bildirimleri açtım şimdi sen yazınca görürüm zaten cevap veririm
Günaydınn🙃
Günaydınnn ben de burdayım şu an🙂
Sonunda denk geldik🙃
Bildirimleri açtığım için bu sefer 😊
Çıktım gizliden