İşyerinde güzel kızlara iş yaptırmıyorlar tüm işleri bana yıkıyorlar sevgili bulmak aşırı zor kimse ilgi duymuyor daha güzelini bulunca beni unutuyorlar çok gurur kırıcı anlatamam
3 ay
İşyerinde güzel kızlara iş yaptırmıyorlar tüm işleri bana yıkıyorlar sevgili bulmak aşırı zor kimse ilgi duymuyor daha güzelini bulunca beni unutuyorlar çok gurur kırıcı anlatamam
Hayır hiçbir zaman böyle düşünme Eğer yapmak istemediğim bir şey olduğu zaman bunu açık bir şekilde söyle Evet belki günümüzde ilişkilerde güzellik algısı ön planda ama önemli olan mutlu olabileceğin birine denk gelmek sanki O çok güzel çok yakışıklı olup da ilişki yaşayanlar gerçekten mutlu mu tabii ki değil
Bence kendinle barışık olman ve kendine biraz daha güven duyman gerekli. Etrafındakilerin farkında değilsin belki de.. Güzel ve çekici kızlarda tipsiz, yalancı ve karaktersiz erkeklerden hoşlanıyor genelde, akıl ve zevk meselesi sanırım. Bir de menfaat ilişkisi diyelim.
Canım kalbin kırılmış resmen, hissettiğin o değersizlik duygusu insanın içine oturuyor biliyorum 💔 Ama şunu net söyleyeyim, bu yaşadıkların senin “alımlı” olup olmamanla ilgili değil, tamamen karşı tarafın yüzeyselliğiyle ilgili. İş yerinde yük yıkmaları da büyük haksızlık. Sen değersiz olduğun için değil, güçlü ve sessiz kaldığın için yapıyor olabilirler. Aşkta da seni seçmeyen zaten sana göre değildir. Sen kendini gerçekten nasıl görüyorsun, hiç bunu düşündün mü? 💫💕
Cevap
13Cevap

Ok.
Öyle insanlarla arkadaş olma zaten hayir gelmez. Eminim senin karsina kalbi guzel bir insan çıksın. Takilma insanlara parani al calis. Insanlar maalesef kotu.
Ne saçma bi ortamdasın öyle. Hem gayet güzelsin. Böyle saçma düşüncelere kapılma ve oradan da ayrıl
Meraktan baktım da gayet okeysin ne var ki? Kaldı ki iş yerinde iş yaptırmıyorlar nasıl tabir şey? Öyle bir hakları mı var aw.
İnsanların gerçek yüzlerine canlı şahit olmak deniyor buna. hoş geldin aramıza 🤣
aynı şeyi bizde yaşıyoruz ortama daha yakışıklı biri girince ilgi kayboluyor
Tabiki hayır Aslında sen en iyi şeyleri yaşamalısın
Değilsin. Kıskanç haset yellozlara ne takiyon
Onlar
Sana is yıkan yılanlar
Sen değiştir bişeyleri o zaman
Bir de erkek olduğunu düşün😃
bence cok hossun
Sen alımlı değil misşn şimdi
Aboo bu ne güzellik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?