Hangi türden insanları hayatınızdan çıkarınca, üzerinizden büyük yük atmış gibi rahatlıyorsunuz? 🤔

Hangi türden insanları hayatınızdan çıkarınca, üzerinizden büyük yük atmış gibi rahatlıyorsunuz? 🤔
Her şeyden şikayet eden, bir türlü memnun olamayan. İşyerinde çevremde o tarz insanlar vardı arkadaşım diye, benim de işle ilgili olumsuz hissetmeme sebep oluyorlardı. Birisi işten çıktı, diğeriyle de artık konuşmuyorum fazla. O yüzden rahatladım. O diğeri benim telefonumu prize takarken bile surat yapiyordu, uzatma kablosu senin masanda taksan nolur yani.. sonra aramiz bozuldu bir konudan dolayı, ben özür dilememe rağmen surat yaptı. Çocuksu geldi bu durum. Tamamen kestim konuşmayı. İlk başta şaşırdı, sonra alıştı..
Bence de bencilce. O priz de benimdi ayrıca. Kendisinin de değil. Sonra kendisine priz almış, öyle masamı da ayırdım, uzak bir yere oturdum...
Şu 9 zümre ne Allah'a, ne de bana yakın olamaz.
1. Söylediği ile yaptığı birbirini tutmayanlar.
2. Taraflı, fanatik, partizan, cinsiyetçi olanlar.
3. Ne iş olursa yaparım nefes alsın yeter her kızla evlenirim kafasında bedeni köle, ruhu sömürge olanlar.
4. Allah'a tapar gibi siyasi liderlere tapanlar.
5. Dinini ve devletini dünyasına alet edenler.
6. Dinden çok dinci, devletten çok devletçi, kraldan çok kralcı, kuraldan çok kuralcı ama özünde menfaatçi, özünde şahsiyetsiz, özünde namussuz insanlar.
7. Darbeleri ve darbecileri övenler, darbelerden medet umanlar. Sırtını demokrasiye, hukuka, özgürlüklere değil faşizme ve vesayete dayayanlar.
8. Ülkedeki etnik azınlıkları ve dini grupları bir tehdit algısı olarak görenler.
9. Ulus devlet şovenizmine, bayrak milliyetçiliğine, gardırop Atatürkçülüğüne, siyasal dinciliğe angaje olanlar.
A'dan Z'ye tüm maddelere imza atarım, özellikle de dini siyasete alet edenlerle gardrop Atatürkçüleri bu konuda da kıyasıya savaşır. Atatürk'ün kitabını astronomik fiyata satıp sefasını süren ile, Allah Kur'an deyip, dini alet edip bir yerlere gelenler hep aynı şeyin lacivertidir abi, saygılar 👋☺️
🤌🤌🤌🤌🤌👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏
İki yüzlü umrsamaz kendini beynmiş bencil insanları
Butip insanar insanı hyatan soğutur resi😊
😂😂
Teşekkürler reis
Cevap
4Cevap
Gereksiz tipler.. durduk yere sataşanlar. cahil olalar ve yalan söyleyenler. bunlar benden uzakta olsunlar 🙏
Rakı mevzusunu söyledim bilirsin kardeşim 😂
Biliyorum abi okudum görüşleri :D boş ver gitsin öylelerini
Ahahah 😂 Eyvallah kardeşim 😅👍
Beynini aksesuar olarak taşıyanları baştan savıyorum
Güzeldi 😂 bravo 😊👏
İlgi alanlarıma tercüman olmayan her insan iticidir benim gözümde.
De mi? Teknoloji de eklenebilir😄
Aşk meşk belaltı muhabbetler karı kız dedikodu mu yapak di mi? Oyun oynamak varken🤦
Burdakiler anca sexting diye kıvransın 😂
Adamların hobisi uzuvları olmuş. 5 dakikalık sıvı için bu kadar kıvranmaları komik.😂
Bizde de var yani ama öyle yapmıyoruz kanka ne var çözemedim🤦
Aynen
Boş insanlar ya dedikodu peşinde olan insanlar.
Evet hemşo
Komple insanı çıkarınca rahatlıyorum 😂
Her zaman kendini doğru zanneden insanlar
Yalancı ve bencil insanlar
Egolu, bilgisiz, cahil, çabuk dolduruşa gelen
Embesll insanlar
Çıkarcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?