İyi huylu insanlar mı çoğunlukta, kötü huylu insanlar mı?

İyi huylu insanlar mı çoğunlukta, kötü huylu insanlar mı?

Bir insanı iyi huylu ya da kötü huylu diye ayırmak zor gerçekten. Düşünüyorum da çevremdeki insanların kötü huyları da var iyi huyları da. Kimisi iyi huyları ile kötü huylarını telafi ederken, kimisi kötü huyları yüzünden iyi huylarını bastırıyor yaptıklarıyla. Aile dışında sanırım kötü diyeceğim.
Allah hepimizi iyi huylu insanlarla karşılaştırsın ☺️
Tüm evrenin kendi için yaratılmış ve her canlının onun hizmetinde olduğunu sananlar hayatımın çok ufak bir alanını meşgul ediyorlar.
Geriye kalan o büyük payda ise; her canlı gibi doğanın sadece küçük bir parçası olduğuna inanan ve her canlının kendi gibi yaşamaya hakkı olduğununun farkında olan insanlar mevcut. Soo much
Hayatımda çok insan yok, ince eleyip sık dokuyan biriyim. Yakınıma pek kimseler almam. Aldığım sayılı insan da iyilerdir, en azından bana ve çevrelerine karşı öyleler benim gibi. Tabi içlerini bilemeyeceğim.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ İstemediğim insanlardan temizlenme ve arınma var. Düzenli bir arınma. Hep daha da az insan. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Cevap
30Cevap
Genelde egolu boş insanlardan çok var
Hepsinden var ben izin verdiğim doğrultu da.
Fakat çoğunlukta ne istediğini bilmeyenler olmaya başladığını fark edince duvar çekmek kaçınılmaz oluyor.
Gerçi sizi kötü ilan ediyorlar.
Yapacak bir şey yok.
Bende karakter sahibi olmamam mı lazım.
Negatif, kendinden başkasını düşünmeyen ve çıkarcı..
Cins insan daha çok. Cins ne demek derseniz anlatılmaz yaşanır tarzından işte. Nerede abuk subuk hareketler yapan insanlar var çevremde. Bana kalsa arkadaş bile olmam ama aynı iş yerinde olunca özellikle mecburen konuşuyorsun
cehaletin getirdiği mutlulukla dolu insanlar dolu etrafımda. Bazen onlar gibi mi olsaydım acaba diyorum kendime.. Ben de mutluluğun nirvanasını yaşardım belki bu sayede. 🤔
Yalancı mı istersin kendini beğenmiş mı istersin?😂😂 narsist mı istersin nankör mü istersin? Ne istersen var kiii çeşit bol benim çevremde yaa ne güzel dimi?😂😂
Hayatıma ve yakın çevreme zor alırım arkadaşlarımı. Arkadaşlarım fazla olsun derdinde biri değilim. Olan kişiler iyi ama mecbur konuştuklarım ise devamlı bi kıyaslama halinde olan kıskanç insanlar
Kırıcı, yıkıcı ve umursamaz insanlardan. Çünkü kendileri amip misali dakikada 100 bölünme yaparak sayılarını 20'ye katlıyorlar ¢
Her çeşit var. Eğlenceli, güvenilir olanlar ile gönülden daha yakınım ama kendi dünyamdayım uzunca süredir gerçek hayatta.
Var olan az buçuk akıl ile kurnazlık yapıp beni kandırmaya çakışan bende hep inanmış gibi yapar sonradan cümle sonuna bokta bırakırım.
Kötü huyluları yok eder iyi huylularla devam ederim.
@frenchgirl16 gibi biri yok mesela. Eşsiz ve çok değerli bir insan. 🤤
Bana değerli hissettiriyorsun 🥰 şımarcam birazz bi sn 😂🥳
Kötü huylu insanlar var. O yüzden uzak duruyorum onlardan.
İyi huylu insanlar çok. Kötü huyluları hayatimda barindirmam
İyiside var kötüsü de hepsine karşı mesafeli olunca sorun yaşamıyorum
İyi huylu canım insanlar ( ki hala onlardan kazık yiyorum ailem olurlar). kötü huylu şerefsiz insanlar. Hepsinden bolca var
Kendini beğenmiş şımarık yukarıdan bakan terbiye sorunları olan sözde insanlar maalesef çevremde var !
Kötü iyi demeyelim bence. Sen kötü olduğunda yüzlerini gördüğün zaman diyelim.
Iyi huylu çok bende pek arkadaşım da yok yılan olanları çıkardım hayatımdan.
Toplumun genelinde olduğu gibi cahil insanlar
Hayatımda insan yok 😅😅😅
İyi huylu , kötü insanı yanımda barindirmam
Çok iyi insanlar var
Herşeyden birazcık.
Kibirli 0rsbù evlatlarıyla dolu hayatım
her tur insan var valla
fesat insanlar çoğunlukta
Çıkarcı insanlar daha çok.
Passatli insan çok 😂😂😂
Dedikoducu haset tipler
İkisi arasında git gelli diyebilirm 😊
Boş insanlar var bol bol
Kötülerin hayatımda ne isi olsun
Kafadar insanlar, diğerlerini hayatimda istemem.
Kendi halinde iyi huylu insanlar var iyi ki
Bilemem ama ikisin dende vardır
Egosu tavan yapan fbcbbcbc
Artniyetli egolu insanlar genellikle ama iyi insanlarda var tabi
Evet keko tarzı hemde
İkisinden de bolca mevcut.
Yalancı 3 kağatçı tipler
sadece doğru insanları biriktiriyorum
Fitne fesat kazanı gibi etrafim
Narsist insanlar çok var.
Her telden var
İkiyüzlü