Selam ♾️ Bu hayatta siz en çok hangi çeşit insanlara denk geldiniz. bu iyi ve kötü anlamda da olabilir. mesela iyi arkadaşlara denk gelmişsinizdir. ya da belki de laftan anlamayan boş insanlara, kötü insanlara da denk gelmişsinizdir.

Selam ♾️ Bu hayatta siz en çok hangi çeşit insanlara denk geldiniz. bu iyi ve kötü anlamda da olabilir. mesela iyi arkadaşlara denk gelmişsinizdir. ya da belki de laftan anlamayan boş insanlara, kötü insanlara da denk gelmişsinizdir.

Ben insanlar arasında kriter ayrımı yapmıyorum yani özellikle karşılaşan insan geldi veya şu boyutta insan tanıdım diyemiyorum hayatta birçok insan tanıdım, menfaat düşkünü dost görünüp çıkarı bitince bambaşka olan birçok insan gördüm bazen insanlara karşı hataları ben de yaptım sadece insanlar da hata bulmak kendini kandırmaktan başka bir şey olmaz dolayısıyla bu hayatta hep denk geldiğin insanlar çıkarcı çıkarı bittiği zaman bambaşka yüzünü gösteren insan modeli oldu, şunu hiçbir zaman unutmayın iyi insan vardır, Ama %100 iyi insan yoktur çünkü insanlar çıkarı kadar ederi kadar size değer verirler.
#GᴇᴄᴇɴɪɴHᴜᴋᴜᴍᴅᴀʀı
Hayatta her çeşit insan olduğundan hepsine de denk geldim. İyisi kötüsü ikiyüzlüsü çeşit çeşit ama önemli olan hangi insanları hayatına çektiğin. Ben pozitiften yana biriyim ve sürekli pozitif insanlarla dolu bir çevreye sahibim. Enerjimi düşüren güven vermeyen beni aşağıya çeken insanlardan uzak durmayı seçiyorum.
Nasıl desem? Ben benim olana göz dikenlerden çok çektim. Bazı tipler nedense ben de onlara iadei bulaşma yapana dek bana bulaşmanın nereye varacağını anlamamakta direniyorlar, na' palım anlatıyorum güzel güzel😎.
🍀😎
🍀😎
Teşekkür ederim 🍀😎
Rica ederim 🍀😎
Gıcık insanlar
Cevap
9Cevap
Sözünde duracak cesareti gösteremeyen insanlara denk geldim..
Günlük hayatta en çok denk geldiğim insan tipi; "Dinden çok dinci, devletten çok devletçi, kraldan çok kralcı, kuraldan çok kuralcı ama özünde kendi dar sınıf/zümre çıkarlarının peşinde olan tam cahil, yarı cahil, akademik cahil, lümpen kitle."
NOT: Akademik cahilden kastım. Aklını Saraya kiralamış, kalemini satmış, tüm yaşam motivasyonu ve hareket alanı hür aklıyla, hür vicdanıyla, hür irfanıyla değil korkuları/çıkarları temelinde şekillenen b. k püsür profesör, doçent, yrd doç müsveddeleri...
Khalesi hayranlığı mı var bugün ki soruların hep khalesi 😀 en sevdiğim karakter bu arada o zaman en sevdiğim khalesim sahnesi gelsin 😀
https://www.youtube.com/embed/pxmKOt7CEPkKhalesi şirin bir kız neden olmasın :D :D
İyi kötü diyemem hepsi bana bir şeyler öğretti 😄
Hepsi farklı kişilikler, farklı ruhsal renklere sahip
Teşekkür ederim :D
Kendim gibi olmayan her cesite
Bende öyle abla
Ben sürekli kötü insanlarla sınandım : Aşağılık kompleksi olan , narsist , yalancı , iftiracı, kuyu kazan , sinsi , hatasını anlamayıp suçu karşısındakine yükleyen, kısacası sürekli kötü kalpli insanlara denk geldim 😅
Benim gibi olmayanlara denk geldim daha çok..
Kıskanç, çıkarcı, kibirli, bencil, vefasız insanlara çok denk geldim. Bunların yanında anlayışlı, sıcakkanlı, terbiyeli insanlara da denk geldim tabi ama az.
İyi kötü hiç fark etmiyor ama hepsi de benim kalbim de yer aldı hâlâ da oradalar bazıları ile aram bozuk olsa bile
İyisi de oldu kötüsü de hepsi bir şey öğretti gitmesi gereken gitti
Her türden insan gördüm. Hatta görüyoruz. Bu da bize tecrübe oluyor.
Ne istediğini bilmeyen yalancı karakteri oturmamış hirs manyağı korkak vicdansız birçok insana denk geldim maalesef
Egoistler hep beni buldu aşko
Boş ver aşko onlar kaybeder
Aynen baby 💫✨🌸🌚
🌸✨💫🧚♀️
Karakteri bozuk olan insanlara kardeşim
He türlü çeşiti gördüm
kendi menfaati için herşeyi yapan insanlar
Kırk yıl hatrı kalır deyip hatırlanmamak. Vefasız dostlar diyelim.
cinsss😀
Omurgasızlara.
Her türlü var 😄
Manyaklara
Toksit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?