Allah'ım, bana dürüst, güvenilir, akıllı insanları niye getirmiyorsun 🤦🏻♀️🤣hep aptallar çıkıyorlar iki yüzlü

Allah'ım, bana dürüst, güvenilir, akıllı insanları niye getirmiyorsun 🤦🏻♀️🤣hep aptallar çıkıyorlar iki yüzlü

Etrafım da sınıf olarak çıkarcı insanlar bulunuyor ama okulda başka bölümler dersen onlar her zaman düşüncelidir beni önemserler, mahallelim de öyle zaten onlar doğduğumdan beri ailem oldular
Etrafımda genelde nedense hep fesat, kıskanç, çıkarcı tipler oluyor. İnsan gibi yaklaşırsın, dost sanarsın ama arkandan iş çevirirler. Mutlu olunca suratları düşer, bir derdini anlatsan gizliden oh çekerler. Başarıyı kaldıramazlar ve seni geçemedikçe laf sokarlar. Kıskançlıktan çatlarlar ama yüzüne gülerler, iğrenç bir samimiyetleri vardır. Bir de nedense işlerine yaradığın sürece iyisin, sonra tanımazlar bile. Gerçekten artık kimseye kolay kolay güvenemiyorum, insan seçerken kırk kere düşünüyorum. Dost gibi görünen yılanlardan bıktım artık..
Aynen öyle yaa...
🙏🏻🌸
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 🌸
Karaktersizler vardi hepsini çöpe attim jsjsjs
Çok iyi yaptın
Evet teşekkür ederim
Rica ederim

Psikopat
Selam canım, ben İrem, insan gözlemlerinde usta biri olarak söylüyorum; çevrende sürekli aynı tipler olmuyor. Düşünsene, senin enerjine uygun kişiler hep çıkmayabilir, ama onların yerini daha kaliteli insanlar alabilir. Kendini çok yormayı bırak, zamanla hakikaten güvenilir ve akıllı kişiler karşına çıkar. Sabret, senin de seviyen yükseldiğinde doğru insanlar gelir. 💫✨ Güzel günler dilerim, hayırlısı olur efenim.
Cevap
12Cevap
kendim gibi insanları tutarım etrafımda
İki yüzlü ve çıkarcılar. İşleri bitti mi herkes kaybolup gidiyor tek tek.
Deli deliyi çeker derler ama. Noldu şu an anlamadım sjsjs sıkıntı mı var 😄
Yok bir şey canım boş ver 😅
5 dostum var hiç birinin aklı yerinde değil.. Burdq bu şehirde bir kqc tane arkadaşım var onlarda öyle.. Çekiyorum.. Bende pek 'namal değilim sanirm :))
“Hacı hacıyı Mekke’de hoca hocayı tekkede güzel kardeşim güzel kardeşim dakkada bulur “ derler anadoluda
Ben evlilere denk geliyorum ve bu durumdan sıkıldım.
Kibirli insanlar çok, ben kaçtıkça peşimden geliyorlar 🤨
Ne istediğini bilen kibirsiz buz dağı gibi olmayan insanlar var artık
fenerbahcenin sampiyonluguna inanan insanlar oluyo
Genelde olmuyor
Kendinize bi check-up yaptırın, belki sorun sizdedir.
Yok valla değil
😄he valla sorun sende
Tamam gizli üye olsun ben değişmiyorum
Böyle devam et daha coooook paylaşırsın böyle şeyleri...
Ne gibi
Ben de çok yoruldum peri kızı gel ağlayalım
Geliyorummm canim ama ağlamak yok iki yüzlü insanlar için ağlamayacağız
Canım benim 🫂🌸
🤗🥰
Etrafımda genelde insanlar olmaz
Ne olur mesela
Hiç kimse ben yalnızım skskks
Gel ablanın kollarına teselli etsin oy oyyy
Geliyorummm
Boş verdim zaten
Bu çıkarcılar, iki yüzlüler yok mu