Gercekten cok ama cok özendigim insan tipi şu, bi ortamda herkesle iyi gecinen herkesle birazda olsa muhabbeti olan
Simdi ben neden böyle degilim, bakiyorum birisini sevmedim uzak duruyorum djjdj o yüzden böyle olamiyorum ama denicem inşallah
Gercekten cok ama cok özendigim insan tipi şu, bi ortamda herkesle iyi gecinen herkesle birazda olsa muhabbeti olan
Simdi ben neden böyle degilim, bakiyorum birisini sevmedim uzak duruyorum djjdj o yüzden böyle olamiyorum ama denicem inşallah
Hayatına özendiğim hiçbir insan yok kişiliğine özendiğim hiçbir insan yok ben girdiğim her ortama uyum sağlayabilen bir insanım çok pozitif neşeli bir insanım evet ama bu demek olmuyor ki herkesle iletişimin mükemmel hayır değil benim de kafamın yapısının uyuşmadığı insanlar elbette var çok fazla samimiyet kurmadığım insanlar var yani tavrımı çok net koyabilen bir insanım kişiye göre hareket ederim ben.
Cevap
3Cevap
Kimseye özenmiyorum
o insanlar yalnız samimiyetsiz oluyor her insan ile kimse anlaşamaz mümkün değil o sevmediğim biri ile neden konuşuyum istemediğim halde
Iste cok samimi olmicaksn jdjd
Ve ben biriyle konuscm zmn tüm negatif seyleri kenara koyuyorm yoksa konusamam ki
Başkası olma kendin oll isinebakk
😂😂😂
Sevilenler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?