Güncellemeler
+1 yıl
başkasının numarasından arayıncada açıp yüzüme kapatırsa rezil olurum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer arkadaşlar benim canımdan sevdiğim her şeyimi paylaştığım güvendiğim dostum ben ne istersem yapıyordu. mesela birinden haz etmediysem hemen ondan uzaklaşıyordu. yıllarca böyleydi. benm yüzümden herkesle kavgalı oldu. ben onun eski sevgilisiyle arkadaş oldum ve gizlice görüştüm. bunu öğrendikten sonra bana kızmadı. ya ben ya o dedi. ben de bir şey söylemedim. ve beni her yerden engelleyip kayıplara karıştı. şimdi napacağım. evine gidemem farklı şehirlerde okuyoruz. uzun zaman kendimi haklı gördüm. ve hiç burnumdan kıl aldırmadım ama o kadar pişmanımki etrafım sahte insanlarla doldu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Özür dile gönlünü al...
iyi yapmış gerçekten tebrik ederim
öyle deme lütfen. herkes hata yapabilir
seninkisi abartı yalnız kız sana değer veriyormus bunun karşılığında onun exinden mi taraf tuttun
taraf tutmadım. haberi yokken arkadaşça görüştük. buna kızmadı. belki de o an geçmişte sürekli benden taraf olduğu için onun yanında olmamı istedi. sonra cevap vermeyince her yerden engelledi. eğer eklese affettirmek için herşeyi yaparım. çok büyük hata yaptım. etrafımda onun gibi dostum 1 tane bile yok
yani bir şey diyemiyorum keşke kıymetini bilseydin farklı numaralardan falan ulaş kendini affettir bence. ne kadar oldu bu arada
4 ay kadar oldu
baya da olmuş sağlam özür dilemen lazım tabi bir daha aynı şeyler olmaması gerek. bide bir şey sorabilir miyim
özür dilemem gerek ama asla ulaşacak kapım yok gizli nodan aramaya kapalı telefonu. ortak arkadaşlarımıza söyledim karışmıyorlar. evet sorabilirsin
neden cevap veremedin o an merak etmiştim
hiç böyle yapacağını tahmin edemedim. o hep beni alttan alıyordu ve sanki hep ben haklıymışım gibi hiç küsmezdi. uzun süre kendim haklı gördüm zaten ama son zamanlarda içim öyle huzursuz ki ahını aldım resmen. hayatımda öyle bir dostum olmadı her şeyimin üstünü örttü beni anne gibi korudu. bende onun eski sevgilisinin ne kadar kötü biri oldğunu bildiğim halde onunla sohbet etmek hoşuma gitti. kız onu öğrenince bile bana kızmadı. sadece ya ben ya o dedi. bende geveleyince her yerden engelledi bir daha da asla ulaşamadım. çok ağlıyorum her gece. o aptal çocuk için kaç yıllık dostuma kazık attım. halbuki o her koşulda hatalıda olsam beni savunurdu
üzüldüm gerçekten. ama mesela neden sen diyipte o cocugu silmedin? hoşlantı falan mı vardı
hayır hoşlantı yoktu. sadece değişmiş gibi geldi bana ve muhabbetini sevdim. biliyordum nasıl biri olduğunu önceden zaten. ama o anda hiçbi cevap vermeyip sanki haklıymışım gibi yine üste çıkmaya kalkınca bir baktım ki beni her yerden engellemiş. ilk 2 ay yine onu suçlu gördüm. nasıl beni terkeder diye. dibine kadar haklıymış. hatalı olduğumu ancak farkettim
en azından hatanın farkındasın bir daha böyle şeyler yapmayacağına kıymetini bileceğine eminsen başkalarından ulaşıp kendini affettir üzüldüm umarım başarırsın🙏🏼
bıtmış ugrasma
boş ver