En yakın arkadaşımla küstüm onu çok özlüyorum?

6 yıl boyunca birbirimize çok bağlı ve herkesin kıskandığı bir arkadaşlığa sahiptik. Öyle ki birbirimiz olmadan bir an bile düşünemez ve birlikte olmadığımız zaman hiç eğlenemezdik. Birbirimizden hiçbir şey saklamazdık. Gel gelelim bir gün çok kötü bir olay yaşandı ve en yakın arkadaşımın ailesinden 2 üye hayatını kaybetti. Bu durum nedeniyle başka bir şehre taşındılar. O gittiginde neredeyse 1 yıl boyunca her gün ağladım kahroldum. O tekrar buraya dönmek istedigini söyledi köpek gibi çalıştım onu buraya getirmek için ama kendisi hiçbir girisimde bulunmadı tüm emeklerim boşa gitti. Bir kaç kez buluştuk ama bana olan davranışları çok değişmişti beni çok aşağılıyordu. En sonunda dayanamadım ve onunla konuşmak istemedigimi söyledim küstük. 10 ay oldu onu her seferinde instagramdan felan stalkladım ve gecenlerde başının sıkıştığını fark edip ona ne zaman isterse destek olabilecegimi söyledigim bir mesaj attım ama cevap vermedi. Sonra storisine simdiye kadar hep yanlış yoldaydım diye yazdıgı ve en yakın arkadaşı olarak gördügünü belirttigi bir arkadaşıyla fotograf attı. Hatalı olmadığımı düşünüyorum ama onu özlüyorum sizce ne yapmalıyım...
En yakın arkadaşımla küstüm onu çok özlüyorum?