Arkadaşımı özledim. Hemde yanı başımda olan arkadaşımı? Nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum?

Aşık değiliz.
Arkadaşımı özledim. Hemde yanı başımda olan arkadaşımı? Nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum?

İkimizinde çıktıkları var. Evlerimiz 1 km var ya da yok. Bütün kışı sonbaharı ve ilkbaharı beraber geçirdik. Ve o benim çocukluk arkadaşım. En yakın dostumdu. Kız kardeşimdi, arkadaşımdı, o benim elim ayağımdı resmen. Ama her nedense bilinmez. Biz bu aralar çok tartışıyoruz. Geçen gün tartıştık yine sonra barıştık, ama nedense bana dedi ki, kırılmadım sadece seni biraz özlemek lazım. Bu sene üniversitenin 2. Yılını bitirdi. Ama nedense yaza girdiğimizden beri böyle. Bende ona pek yazmıyorum.Önceden paragraflar yazardık birbirimize şimdi sevmiyormuş hanım efendi. O da bir anda çevresindeki insanlara sardı. Yani mesela az önce başka bir arkadaşı ile avm yapmış. Oysa onu yılda 1 görürdü. Ben dostumu özledim. Gerçekten.