Aile & Toplum Aileniz yanında yapıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bizimkiler d burnumuza burnumuza yapıyor sinir oluyorum, sizin ailede yanınızda yapıyor mu merak ettim Güncellemeler+1 yıl Bilmeyenler var zart zort Aileniz yanında yapıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DüşünenDeli33 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Hayır hiç bir zaman yapmadılar da sizinkiler açık açık yapıyorlar mı yani 0 0 Yorumla
Mervesu92 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Sjrimwokwwokdd nasi yapıyorlar kiz gözünün önünde mi 0 0 Yorumla
memati_citaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Zooorrttt sghddhjfvkknkhfgjg 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Köpeğin nerde giz Yorumla memati_citaa +1 yıl Köpeğim bahcedeee benim değil ama 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Sana gangal şart mafyaya yakışır cinsten Yorumla memati_citaa +1 yıl Ayyyhh oluuurrrr dmdndkndkene Yorumla Soran +1 yıl Hav hav hav Memati baş Yorumla memati_citaa +1 yıl Sen mi Olcan dnsmdnsndndj Yorumla Soran +1 yıl He ben olucam seni isiricam Yorumla memati_citaa +1 yıl Ayhh uslu durr kiizzz beni niye isiriyosuuunnn ayy annecim rahat duurrrr Yorumla Soran +1 yıl Gel kız Buraya çabuk hirlatma beni hav hav hav Yorumla memati_citaa +1 yıl Ayyy dur korkutmaaa benii ayy efekaağaağğnnn yapma oğlum gözün öyle kalicaakkk Yorumla Soran +1 yıl Zart zort yapsam mı yüzüne Yorumla memati_citaa +1 yıl İyyy şaplagi yersin valla Yorumla Soran +1 yıl Burnunu sabitle hazır ol memo Yorumla memati_citaa +1 yıl Şaplak geliyo Yorumla Soran +1 yıl Bekle kız Yorumla memati_citaa +1 yıl Neyiii Yorumla Soran +1 yıl Sesi duymaya hazır mısın Gümüliyecek Yorumla memati_citaa +1 yıl Şaplagi yemeye hazır misin Yorumla Soran +1 yıl Sende hazır mısın tam suratının ortasına Yorumla
banafurkanderler Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 60% +1 yıl Ney o 0 24 Yorumla banafurkanderler +1 yıl Babam hiç affetmiyor valla cjfnxkrnckdnf Yorumla Soran +1 yıl Babani hayal ediyorum,, Kilolu kumaş pantolon giyen gotunu yan dönüp elinde kumanda olan biri yaptık dan sonra oh çekiyor Yorumla banafurkanderler +1 yıl Kilo ve kumaş pantolon hariç xjnfkdnd Yorumla Soran +1 yıl Neee Yorumla banafurkanderler +1 yıl Kilolu değil yani Yorumla Soran +1 yıl Gotu büyük olanlar daha fazla yapıyor yaa biliyor muydun Yorumla banafurkanderler +1 yıl Seninki öyle mi Yorumla Soran +1 yıl Heeee 1784 kilo kocaman götu var , kumandayla arasını kasıyor yemin ederim 😂 Yorumla Soran +1 yıl 184. Kilo Yorumla banafurkanderler +1 yıl Oyyy fenaymış 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sürekli eli arkada tik gibi yaa bazen yapıyor diye düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl Yanlış olan şeyi Yorumla banafurkanderler +1 yıl Hahahah sakın ona benzeyim deme de Yorumla Soran +1 yıl Yok ama sanki şeyi büyük gibi deliği bana öyle geliyor dikkat etmiyorum değil Yorumla banafurkanderler +1 yıl Nasıl bilebiliyosun ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl Şişiyor salinca Yorumla banafurkanderler +1 yıl 😂😂😂 bu kadar inceleme ya Yorumla Soran +1 yıl Kocaman arkası dört insan var gibi ama çok büyük Yorumla banafurkanderler +1 yıl Jdnfkfdnkcdndj çok komiksin ya Yorumla Soran +1 yıl Olamaz mı olur Yorumla banafurkanderler +1 yıl Hahaha olur olur Yorumla Soran +1 yıl Gizliden insan mı var içinde Yorumla banafurkanderler +1 yıl Açıp bak bi ara xngkxmfn Yorumla Soran +1 yıl Açmam böyle kişilerin ama var olduğuna inanıyorum içinde barındırıyor çıkarıyorlar geri Yorumla
1war1yok Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. ne yapiyolar 0 0 Yorumla
Ulyanovv Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Neyi ya? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zart zort Yorumla Ulyanovv +1 yıl Haaa iğrenç:( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır hiç bir zaman yapmadılar da sizinkiler açık açık yapıyorlar mı yani
Sjrimwokwwokdd nasi yapıyorlar kiz gözünün önünde mi
Zooorrttt sghddhjfvkknkhfgjg
Köpeğin nerde giz
Köpeğim bahcedeee benim değil ama 🥺
Sana gangal şart mafyaya yakışır cinsten
Ayyyhh oluuurrrr dmdndkndkene
Hav hav hav Memati baş
Sen mi Olcan dnsmdnsndndj
He ben olucam seni isiricam
Ayhh uslu durr kiizzz beni niye isiriyosuuunnn ayy annecim rahat duurrrr
Gel kız Buraya çabuk hirlatma beni hav hav hav
Ayyy dur korkutmaaa benii ayy efekaağaağğnnn yapma oğlum gözün öyle kalicaakkk
Zart zort yapsam mı yüzüne
İyyy şaplagi yersin valla
Burnunu sabitle hazır ol memo
Şaplak geliyo
Bekle kız
Neyiii
Sesi duymaya hazır mısın Gümüliyecek
Şaplagi yemeye hazır misin
Sende hazır mısın tam suratının ortasına
Ne anlatıyon be abla sen
Bizimkilerden kastın kim annen baban?
Ney o
Babam hiç affetmiyor valla cjfnxkrnckdnf
Babani hayal ediyorum,, Kilolu kumaş pantolon giyen gotunu yan dönüp elinde kumanda olan biri yaptık dan sonra oh çekiyor
Kilo ve kumaş pantolon hariç xjnfkdnd
Neee
Kilolu değil yani
Gotu büyük olanlar daha fazla yapıyor yaa biliyor muydun
Seninki öyle mi
Heeee 1784 kilo kocaman götu var , kumandayla arasını kasıyor yemin ederim 😂
184. Kilo
Oyyy fenaymış 😂😂
Sürekli eli arkada tik gibi yaa bazen yapıyor diye düşünüyorum
Yanlış olan şeyi
Hahahah sakın ona benzeyim deme de
Yok ama sanki şeyi büyük gibi deliği bana öyle geliyor dikkat etmiyorum değil
Nasıl bilebiliyosun ya 😂
Şişiyor salinca
😂😂😂 bu kadar inceleme ya
Kocaman arkası dört insan var gibi ama çok büyük
Jdnfkfdnkcdndj çok komiksin ya
Olamaz mı olur
Hahaha olur olur
Gizliden insan mı var içinde
Açıp bak bi ara xngkxmfn
Açmam böyle kişilerin ama var olduğuna inanıyorum içinde barındırıyor çıkarıyorlar geri
Yok yapmıyorlar
ne yapiyolar
Ne yapıyorlar ki
Annem yapıyor
Neyi ya?
Zart zort
Haaa iğrenç:(
Neyi