Aile & Toplum Ailenizle mi yaşıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Ailem ile yaşıyorum Ayrı yaşıyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ailenizle mi yaşıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. tek yaşıyor gibiyim. 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ailemle yaşıyorum. Kendime ait dairem vardı lakin orayı ihtiyaç sahibi bir aileye tahsis ettiğimden. 1 8 Yorumla Soran +1 yıl 30 üzeri zor olmuyor mu aileyle gerçi sen kızsın erkeklere daha zor Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Zor olmuyor ki.. Babam asker olduğundan sürekli görevlerde ve annemle de sanki arkadaş gibiyiz 😊 Yorumla Soran +1 yıl O zaman güzel baba yoksa zaten en zoru baba ile yaşamak Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl İstisnalar hariç bana göre zor değil. Her zaman desteğini sözlü olarak olsun vs gösterdiğinden 😊 Yorumla Soran +1 yıl Bazı babalar şeydir bilirsin benim baba çok otoriter kral benim havalarında olduğundan oldukça zor bir hayat ; Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Anne baba yetiştirilmesinden dolayı olabilir. O da gördüklerini uyguladığındqn lakin yanlış bir tercih Yorumla Soran +1 yıl Neyse ne diyelim Allah yardımcımız olsun Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Amin😊 Yorumla
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Evet, sence yalnız mı yaşamak daha iyi, aileyle mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İkiside sadece anne varsa aile baba varsa ayrı Yorumla ElXTurco +1 yıl Anladım kanka, güzel elbette aile fertlerinin yanında olması. Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı. Allah ayırmasın aile ile birlikte güzel güzel yaşıyoruz 0 0 Yorumla
scorpiobaby Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayir Ailemlen yaşamiyorum 1 aydir ziyarete gidiyorum 0 0 Yorumla
barbar8888888888 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Aile ile yaşıyom niye yaşıyom bilmiyorum bu dünyada niye yaşıyom olm ben 🤣 0 0 Yorumla
BadeliAslı Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl evet ben ailemle yaşıyorum ama yakınlarda kendim bi eve taşınmak istiyorum. 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet ailemle yaşıyorum. 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı. Ailem ile yaşıyorum 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tek. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Beni de alırmısın yanına Yorumla Zena24356 +1 yıl Nedenmiş o Yorumla Soran +1 yıl Kurtar beni lütfen ne dersen yaparım :D Yorumla Zena24356 +1 yıl Beni kim kurtaracak Yorumla Soran +1 yıl Benn Yorumla Soran +1 yıl Kurtarıcınım ben gör bak hayatına heyecan girecek beni alırsan Yorumla
draxlerx Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl 400 kişilik bir aileyle yaşıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl dayanıyonuz bu yaşlarda be olm Yorumla
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 30 yaş aile ile zor olmuyor mu Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yalnız yaşıyorum 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ayrı yaşıyorum 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Maalesef. 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şimdilik evet 🍀 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Maalesef aile 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ailem ile yaşıyorum 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Evet, ailemle. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
tek yaşıyor gibiyim.
Ailemle yaşıyorum. Kendime ait dairem vardı lakin orayı ihtiyaç sahibi bir aileye tahsis ettiğimden.
30 üzeri zor olmuyor mu aileyle gerçi sen kızsın erkeklere daha zor
Zor olmuyor ki.. Babam asker olduğundan sürekli görevlerde ve annemle de sanki arkadaş gibiyiz 😊
O zaman güzel baba yoksa zaten en zoru baba ile yaşamak
İstisnalar hariç bana göre zor değil. Her zaman desteğini sözlü olarak olsun vs gösterdiğinden 😊
Bazı babalar şeydir bilirsin benim baba çok otoriter kral benim havalarında olduğundan oldukça zor bir hayat ;
Anne baba yetiştirilmesinden dolayı olabilir. O da gördüklerini uyguladığındqn lakin yanlış bir tercih
Neyse ne diyelim Allah yardımcımız olsun
Amin😊
Evet, sence yalnız mı yaşamak daha iyi, aileyle mi?
İkiside sadece anne varsa aile baba varsa ayrı
Anladım kanka, güzel elbette aile fertlerinin yanında olması.
Allah ayırmasın aile ile birlikte güzel güzel yaşıyoruz
Hayir Ailemlen yaşamiyorum 1 aydir ziyarete gidiyorum
Aile ile yaşıyom niye yaşıyom bilmiyorum bu dünyada niye yaşıyom olm ben 🤣
evet ben ailemle yaşıyorum ama yakınlarda kendim bi eve taşınmak istiyorum.
Evet ailemle yaşıyorum.
Evet ailemle birlikte yaşıyorum
şişme bebeklerim ve vitrin mankenlerimle yaşıyorum
Yalnız yaşıyorum
Ailem ile yaşıyorum
Evet ailemle yaşıyorum
Ailemle yaşıyorum..
Tek.
Beni de alırmısın yanına
Nedenmiş o
Kurtar beni lütfen ne dersen yaparım :D
Beni kim kurtaracak