Aile & Toplum Beraber vakit geçirmeyi en çok kimle istersin? Igmurathan99 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kimle ve nasıl? Güncellemeler+1 yıl Çok süper bi soru :) Beraber vakit geçirmeyi en çok kimle istersin? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Sevgilimle ama yok 0 0 Yorumla
YaprakSu0406 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl En yakın iki arkadaşımla oturup önce sabaha kadar dertleşmeye sonra da kahkahalarla gülmeye çok ihtiyacım var 0 1 Yorumla Igmurathan99 +1 yıl İnşallah en yakın zamanda olur bu ıstegın Yorumla
zihinselsancı Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Düşünceleri çok net ve bilgili olan büyüklerim var açıkçası uzun bir sohbet kafamdaki bir çok soruya cevap olabilir. 0 1 Yorumla Igmurathan99 +1 yıl Mantıklı Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bir kac ruhu manyak insan olsun kim olduğu önemli değil. Ben onlarla gülüp eğlenebiliyorsam eğer benim için konu kapanmıştır zaten 0 0 Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Var burdan birisi. Güzel olurdu gülerdik baya. Zaman nasıl geçer anlamazdık 0 0 Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim eğlenebildigim insanlarla 1 0 Yorumla
Candeliere Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Eski sevgilimle vakit geçirmeyi çok seviyordum olmadı 0 0 Yorumla
Birdilektaşı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Haluk Levent ve Fırat Tanış 0 7 Yorumla Igmurathan99 +1 yıl Hmmm Yorumla Birdilektaşı +1 yıl Hmm ne ya ben çabuk sıkılıtım bir yarım saat yetiyor yani bir insanı tanımak için. Yorumla Igmurathan99 +1 yıl O derece yanı neden sıkılıyorsun sorun ne peki Yorumla Birdilektaşı +1 yıl Ayıp çünkü bir erkekle ne yapayım ben ne vakti geçirecem ki bana mantıksız geliyor. Yorumla Igmurathan99 +1 yıl Yani normal sohbet yanı Yorumla Birdilektaşı +1 yıl Başka ne olabilir ki zaten Yorumla Igmurathan99 +1 yıl Olamaz zaten :) Yorumla
uykusuzuygunsuz Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl @Kadir_r gülmekden geberirdik nznznsn 0 15 Yorumla Igmurathan99 +1 yıl 😅😅 Yorumla Kadir_r +1 yıl Chsjsnns gülmesen bile ben gıdıklarım seni ahahhah Yorumla uykusuzuygunsuz +1 yıl Tikim var dokunduğun an iki büklüm olurum ndnsjsj Yorumla Kadir_r +1 yıl Ahahhaha olsun daha iyi ahskkssk Yorumla uykusuzuygunsuz +1 yıl Yazık lan bana Yorumla Kadir_r +1 yıl Yok olmaz shsjjske acırım ama eğlenmek iyi olur seninşe Yorumla uykusuzuygunsuz +1 yıl He benim de elim armut topluyo zaten Yorumla Kadir_r +1 yıl Ben seni iki büklüm ettikten sonra nasıl çözüleceksin shdjsnns Yorumla uykusuzuygunsuz +1 yıl Erkolar kapatılsın ahjsnsjssk bilmiyom Allah büyük belki sen acırsın Yorumla Kadir_r +1 yıl Ben erko değilim erkeğim sapına kadar hem de avdjnsmemd acırsam aynı duruma düşürürsün beni ahsjsndn Yorumla uykusuzuygunsuz +1 yıl Tamam Paşam en erkek sensin. Erkeğin dibisin. ERKEK ekekkddj Yorumla Kadir_r +1 yıl Ahahahahah tabi lan dhdkks Yorumla uykusuzuygunsuz +1 yıl Egoist Yorumla Kadir_r +1 yıl İkimizde öyleyiz shdhdjd Yorumla uykusuzuygunsuz +1 yıl Tabiiiii Yorumla
VadidekiZambaklar Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sadece kendimle geçirmekten keyif alıyorum 0 0 Yorumla
melikecee Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Yıldız Tilbe 😂❤️ 0 4 Yorumla Igmurathan99 +1 yıl Yoook canım sende :) Yorumla melikecee +1 yıl Yoo valla Yorumla Igmurathan99 +1 yıl Çok iyi beeee Yorumla melikecee +1 yıl Ama imkansız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevgilimle ama yok
En yakın iki arkadaşımla oturup önce sabaha kadar dertleşmeye sonra da kahkahalarla gülmeye çok ihtiyacım var
İnşallah en yakın zamanda olur bu ıstegın
Düşünceleri çok net ve bilgili olan büyüklerim var açıkçası uzun bir sohbet kafamdaki bir çok soruya cevap olabilir.
Mantıklı
Bir kac ruhu manyak insan olsun kim olduğu önemli değil. Ben onlarla gülüp eğlenebiliyorsam eğer benim için konu kapanmıştır zaten
Var burdan birisi. Güzel olurdu gülerdik baya. Zaman nasıl geçer anlamazdık
Sevdiğim eğlenebildigim insanlarla
Eski sevgilimle vakit geçirmeyi çok seviyordum olmadı
Haluk Levent ve Fırat Tanış
Hmmm
Hmm ne ya ben çabuk sıkılıtım bir yarım saat yetiyor yani bir insanı tanımak için.
O derece yanı neden sıkılıyorsun sorun ne peki
Ayıp çünkü bir erkekle ne yapayım ben ne vakti geçirecem ki bana mantıksız geliyor.
Yani normal sohbet yanı
Başka ne olabilir ki zaten
Olamaz zaten :)
Eski bir arkadasimla. Lise arkadasim.
@Kadir_r gülmekden geberirdik nznznsn
😅😅
Chsjsnns gülmesen bile ben gıdıklarım seni ahahhah
Tikim var dokunduğun an iki büklüm olurum ndnsjsj
Ahahhaha olsun daha iyi ahskkssk
Yazık lan bana
Yok olmaz shsjjske acırım ama eğlenmek iyi olur seninşe
He benim de elim armut topluyo zaten
Ben seni iki büklüm ettikten sonra nasıl çözüleceksin shdjsnns
Erkolar kapatılsın ahjsnsjssk bilmiyom Allah büyük belki sen acırsın
Ben erko değilim erkeğim sapına kadar hem de avdjnsmemd acırsam aynı duruma düşürürsün beni ahsjsndn
Tamam Paşam en erkek sensin. Erkeğin dibisin. ERKEK ekekkddj
Ahahahahah tabi lan dhdkks
Egoist
İkimizde öyleyiz shdhdjd
Tabiiiii
Sadece kendimle geçirmekten keyif alıyorum
Ailem
Kendimle
Yıldız Tilbe 😂❤️
Yoook canım sende :)
Yoo valla
Çok iyi beeee