Merhabaa 🌸
Aşığım oğluşuma keşke tüm gün onunla vakit geçirebilsem. 🥰❤️

Merhabaa 🌸
Aşığım oğluşuma keşke tüm gün onunla vakit geçirebilsem. 🥰❤️

Var birkaç tane çok değer verdiğim arkadaşım dostum aslında çevrem çok geniş ama herkese kaliteli sohbet ve açılım yapamadığınız için çok sınırlı kişilerle zaman geçirmeyi seviyorum
https://www.hizliresim.com/sg9zq8c kızımla :)
Çok tatlı
Genelde bilgisayarda vakit geçiriyorum fazla çevrem yok olsa bile çoluğa gerek yok sahte sevgi yalan duygular istemiyorum samimiyet tercihim.
Cevap
12Cevap
İstediklerimiz ile geçirdiklerimiz hep farklı olur
Değer verdiğim bir kişi var. Sürekli onunla konuşuyorum.
Kendimle desem yanlış olmaz herhalde
Yoo neden olsun 😅
Başka alternatif yok çünkü 😆😂
Sende benim gibi kedi sahiplen ya da köpek seviyorsan o da olur inanılmaz enerji katıyorlar insana ve inanılmaz tatlılar 🧚♀️
Bahçede var bir tane de çok ilgilenmiyorum zaman olmuyor eski köpeğimiz öldükten sonra hayvanlara da ilgimiz biraz azaldı 😅
En çok neyle zaman geçirmeyi seviyorsunuz deseydin senin cevabın fitness benimki de yüzme olabilirdi😂
Benim de evcil hayvanım öldü geçmişte hemde 2 tane. Hatta bir kaçını da bahçede besliyordum ve bir anda kaybolmuşlardı. Çok üzücü bir durum biliyorum ama inan tekrar hayvan sahiplenince o üzüntü kayboluyor. Fitness olmasa zaten ben bir hiçim 😅
Diğer sahiplendiklerimiz asla. eskisi gibi olmadı ya o evde bizimle beraber büyümüştü kurbanım ya şimdi ailemde de bende de o kadar verecek enerji ilgi zaman yok
Jfjf deme öyle be fitness olmasa da sen sensin niye hiç olasın😂
O derece seviyorum çünkü fitness ile aramızda özel bir bağ var 2018'den beri 😅
5 yıldır kesintisiz yapıyor musun çok iyi 😂 fitness beni biraz sıkıyor ben parça parça ilgilendim bir süre
Sonunda yüzmeye tekrar kavuştum yüzmek huzur veriyor djnff
Fitness şart değil tabii ki yeter ki spor olsun hepsi güzel, aralıksız değil ara verdiğim bir kaç ay dönem oldu iş hayatı falan derken ama genel olarak yaptım.
Sporsuz hayat çok boş oluyor gercekten eksikliği hissediyor insan
Güzel istikrar tebrik ederim😂
Teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin 😅
Hdhfjfj istikrari olmayan herkese
Amin😂😂
Kedimle ve sevgilimle.
Kız kardeşimle ve Bacimla yaa
Tek tabanca takılırım genelde
Muhabbet kuşlarımla, annemle
Annemle, yakın arkadaşlarımla, kedilerle 😂
Hayat ablamdan ibaret 🌹🌹baş tacımdir
Yalnızlığı daha çok seviyorum 😍