- Ailem fakir olduğu için ben de mi fakir olmak zorundayım?
Parası olmayan ne girişimcilik yapabiliyor ne de maddi yetersizliklerden dolayı okuyabiliyor doğru değil mi
Parası olmayan ne girişimcilik yapabiliyor ne de maddi yetersizliklerden dolayı okuyabiliyor doğru değil mi
Zor oluyor ama başarabiliyorsun. Baya yokluk çeken bir aileden geldim ve şimdi durumum şükür iyi. Sadece parası olana göre işlerin daha zor ilerliyor. Ama mücadeleden vazgeçme
Nasıl başardın? Benim de yokluk çeken bir ailem var durumumu nasıl yükseltebilirim tavsiye verebilir misin?
Neye yeteneğin var? Ailen seni aşağı çekmek isteyecektir sürekli uyma onlara
Yeteneğim olan sadece aşçılık kursuna gidiyorum yani mutfak tekniği biliyorum başka yeteneğim yok
Nerdensin bilmiyorum ama bulunduğun bölgeyi analiz et ve ekonomik durumu göze alarak yatırımlar yapabilirsin
İstanbul anadolu yakasındayım.
Aç bi esnaf lokantası fiyatıda biraz uygun tut her türlü para kazanırsın :) İstanbul'da yeme içmeden iflas edilmez
Cevap
3Cevap
Yooo çok fakir ailelerden gelip ne sınıf atlayan adamlar var ama herkes bunu farklı yollardan yapar..
Hemşirelik felan oku ailenin durumu olmasada okurken part time çalışırsin biraz sıkarsin dişini sonra okul bitince işe girersin sonrasi ise senin zekana kalmış ya bir doktor ya bir subay bulup kapağı atarsın
Ne alakası var? Ben babamın kazancının 3-4 katını belkide daha fazlasını kazanıyorum. Babam inşaat işçisi. Ben ise ülke ülke geziyorum
Doğru değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?