Ailem fakir olduğu için ben de mi fakir olmak zorundayım bunu değiştirmek imkansız mı?
Artık bu duruma inanmıyorum. Ne kadar okusam da aynı kalacakmış gibi geliyor.
Ailem fakir olduğu için ben de mi fakir olmak zorundayım bunu değiştirmek imkansız mı?
Artık bu duruma inanmıyorum. Ne kadar okusam da aynı kalacakmış gibi geliyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Değiştiren değiştiriyor işte okul üniversite falan kazanıyor burs alıyor vs.
Sadece okuyarak burs kazanarak mı değişir?
İlk aklıma gelen bu oldu
Yani okumayan insanlar da bir yerlere geliyor şirketler açıyorlar bazen boşuna okuyormuşum gibi geliyor.
İşte o iş girişimcilik oluyor risk almak gerekiyor maddi olarak. Şirket nasıl gelişecek, büyüyecek, piyasada tutunabilecek. Altta arkadaş da demiş çoğu sektörde belli başlı tekelleşmiş şirketler var.
Parasız da girişimcilik olmuyor para kazanmak içinde paraya gerek var. Bu gün konferansa panele katıldım Arzum markasının yönetim başkanı konuştu. Adam 2. nesildenmiş yani onun ataları girişimcilik yapmış ki o da şu an olduğu konumda parası olmasa risk almasalar bugünkü konumlarinda olmazlardı
Ama işte sana da hak veriyorum. Genelde patronlar ilkokul mezunu -kendi zamanlarının girişimcileri-, ama çalışanlar tahsilli üniversite mezunu oluyor.
tekelleşme ve kolektif düzenin olduğu düzenlerde maalesef dediğin gayrı mümkün
Öğrenci misin Ne iş yapıyorsun
Tecrübesiz bir üniversite 1. sınıf öğrencisiyim
Hangi şehirde yasiyorsun
Benim okuduğum bölümü okuyan kişilerin çoğunun o bolümle ilgili iş tecrübesi var benimse tecrübem yok
İstanbul'da yaşıyorum İstanbul'da okuyorum
Çok zor bir durum gerçekten konusalimmi biraz ne dersin...
şu an müsait değilim otobüsteyim daha sonra konuşabiliriz tabi sen de istersen
Tamam senin yazmanı bekliyorum
Şarjım bitmişti o yüzden yazamadım müsaitsen konuşalım
Bekliyorum... gizlidersin...
benim de ailem fakir ama ben çalışıp bi yerlere geldim çok şükür