Ege ve marmara insanı eh işte. Biz Türkler adam etmişiz bunları ama İç anadoluya doğru gittikçe yüzler gözler birbirine girmeye başlıyor. Bir tipsiz oranın insanı, dahada bir doğuya gidelim Ankaradan sonrası için zaten artık tipsiz demeyi geçtim insan bile değil, değişik mahlukatlara denk gelmeye başlıyorsun.
Bursalı bir beyaz Türk olarak bunu üni için uzun dönemli şehir dışında yaşayınca fark ettim. Bursanında en çirkin insanları sanayi şehri olmasından mütevellit dışarıdan göçenler hep zaten. Daha düzgün Türkçe konuşamıyorlar. Vala valaca birşeyler konuşuyorlar ne dedikleri belli değil.
Tengri bizim üstün Türk genlerimizi bu anadolu çingenelerinin şerrinden korusun. Ermeniler, kürtler hepsi çirkin oğlu çirkin. Ben böyle deforme bir ırk görmedim ömrümde. Yunanlarda bile ana kıta yunanistandaki adamın eli yüzü düzgün bu anadoludan göçen rumların tipi maymundan hallice. Nerden geldik orta asyadan bu orkların içine. Orta asyadaki kardeşlerimize bakıyorum. Çekik gözler, çıkık elmacık kemikleri, keskin yüz hatları hepsinde. Valahide billahide üstün ırk varsa o başta asyalı ırk ve onlarında içindende Türklerdir ama bizim anadolu zombilerinden bahsetmiyorum, orta asyalı safkan Türklerden bahsediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tam şöyle bir tarife olmuş
https://youtube.com/shorts/ndro4tORdfw?feature=sharedHocam, bu arada ben de Türküm. Benziyor muyum? Hangi bölgeliyim sizce?
Konya ya da Ankara
Karadenizli, Ordulu bir Çepni Türküyüm Berkan. :)
Ankaralılara benziyosun
Türküz ya, hepimiz birbirimize benziyoruz. Normaldir. 😅 Bu arada yakın zaman sonra iş dolayısıyla Ankara’ya yerleşme durumum var. Gittim geçen 😅
🤣🤣 hepimiz gardaşız
Aynen öyle. Hepimiz gardaşız 😅
Kişi nasılsa herkesi öyle görür sıkıntı onlarda değil sende
Bro bende Anadolu luyum Ama senden kat kat yakışıklıyım
Benimde tip bozuk zaten.
Orta asyalı genlerimizi koruyamadığımız için.
Asyalılar birbirine benziyor aptalmısın sen
Kanka bunun bölgeyle alaksı yok
Sen bence anadolu diye baska yere gitmissin
Soru sahibinin tipe bak mk 😀😂
Insanlari görünüşü ile asla yargilamam yaratan öyle dogru bulmus öyle yaratmis kimse nasil dünyaya geleceğini secemiyor, ama insanlarin baskalarini elinde olmadigi bisey icin yargilayip asaglamasi buna tahamül edemiyorum
Yok yani arkadaşın sorduğu soru çok saçma
Kesinlikle evet
Ben ondan öyle dedim :)
Sizde güzelsiniz 🌹
Teşekkür ederim kalbi güzel olan güzel bakar 🌸
Rica ederim. Çok doğru bir söz 🙏
🌸🌸
💜💜
Kelebek kardeşimiz hafif çekik badem gözlü.
Gerçektede öylemi bilmem ama elmacık kemikleri fotoda az çıkık duruyor. Kafa yuvarlak.
Anadolu zombileri gibi uzunlamasına değil.
Ağır Turanid fenotip seziyorum.
Türk genlerini iyi korumuş bu yüzden güzel.
Benim fenotipim dinariddir maalesefki.
Ben genetiğimi iyi koruyamamışım.
Hala boş yapıyorsun dürüst olacağım mesela sen Suriyeli militanlarına benziyorsun harbi diyorum bak
Ya sabir ya sabir bide hala devam ediyor, bu senin elinde olan bisey degil bende anadoluluyum hatta kökene gidersek doguya da uzaniyor bunun nereli oldugunla ne alakasi var yaradan öyle yaratmis elim ayagim tutuyor gözüm görüyor dilim dlnüyor diye sükr etsene birzcik
@hectorline Ben o fotoyu şakasına çekmiştim. Bilerek sakal olsun, efekt vs olsun kendimi suriyeliye benzettim. Gerçekte öyle gözükmüyorum ama kabul ediyorum tipim bozuktur çünkü genimi koruyamamışım.
Bak angut kardeşim seni hepimizi yaratan Allah'tır insana o şekil vermiş. Yani bunun bölge ile alakası yok. Ha iklimlerden dolayı saç sarı olur ten rengi değişmesi olur bu normaldir. Bak ben Anadolu çocuğuyum hatta güney tarafı urfaliyim ama millet Urfalı olduğuma inanıyor. Buğday tenli açık parlak renkli dudaklı felan diyor Urfa'da ne işi var diyenler oluyor. Ama gel gör ki abilerim kuzenlerim ortalamanın altında hani çok esmer yüz stilleri degidikt benimkine göre bak sonuçta benim kardeşim bana benzemesi gerek demi ama yok. Çünkü Allah bölgeye göre tip vermiyor. Herkese farklı bir yüz veriyor. Önemli olan buna şükretmek ama sen angut kalkmissin bu bölgedeki tıp böyle bu böyle yanlışsın;!!!
@hectorline Anlamiyor kendisi ne yaziki
boş ver kendi haline bırak
Anadoluluyum ama senden katlarca yakışıklıyım
Olum zaten ben kendimde anadoluluyum. Bursa anadolu değilmi. Benimde tipim bozuk.
Orta asyalı genlerimizi koruyamamışız
Kendi tipin konusunda dürüst olmana sevindim. Bunun bölge ile alakası yok
kotu genlerle eslesmislerdir
Ne alakası var
Sen çirkin görmemişsin
Sen aynaya baktın mı ya