Anadolulular neden çirkin?

Ege ve marmara insanı eh işte. Biz Türkler adam etmişiz bunları ama İç anadoluya doğru gittikçe yüzler gözler birbirine girmeye başlıyor. Bir tipsiz oranın insanı, dahada bir doğuya gidelim Ankaradan sonrası için zaten artık tipsiz demeyi geçtim insan bile değil, değişik mahlukatlara denk gelmeye başlıyorsun.

Bursalı bir beyaz Türk olarak bunu üni için uzun dönemli şehir dışında yaşayınca fark ettim. Bursanında en çirkin insanları sanayi şehri olmasından mütevellit dışarıdan göçenler hep zaten. Daha düzgün Türkçe konuşamıyorlar. Vala valaca birşeyler konuşuyorlar ne dedikleri belli değil.

Tengri bizim üstün Türk genlerimizi bu anadolu çingenelerinin şerrinden korusun. Ermeniler, kürtler hepsi çirkin oğlu çirkin. Ben böyle deforme bir ırk görmedim ömrümde. Yunanlarda bile ana kıta yunanistandaki adamın eli yüzü düzgün bu anadoludan göçen rumların tipi maymundan hallice. Nerden geldik orta asyadan bu orkların içine. Orta asyadaki kardeşlerimize bakıyorum. Çekik gözler, çıkık elmacık kemikleri, keskin yüz hatları hepsinde. Valahide billahide üstün ırk varsa o başta asyalı ırk ve onlarında içindende Türklerdir ama bizim anadolu zombilerinden bahsetmiyorum, orta asyalı safkan Türklerden bahsediyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Orta Asya Türkleri bizden 1000 kat yakışıklı ve güzeller.
Anadolulular neden çirkin?