Aşk İlişkileri İç Anadolulu kizlar çirkin değil mi ya? everyonne Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bana öyle geliyo 😂 yani doğulu kizlar yani diyarbakirli kizlar falan daha güzel aga. Çirkin genelde Hayır degil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İç Anadolulu kizlar çirkin değil mi ya? Cevapla Fal Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mileytilbe Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yo güzeller ayrıca doğu kızlarıyla çok farkta yok dış görünüş olarak boş yapmissin 0 1 Yorumla everyonne +1 yıl Güzel değiller , ikisi de esmer ama doğu kizlari güzel iç Anadolu kızları farklı Yorumla
idkwhatisthis Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Türkiye'de sadece batıdaki kızlar güzel doğulular da çok çirkin oluyor 1 5 Yorumla Floryafal +1 yıl Bazuka atsaydin knk jfidnxjsnaka Yorumla idkwhatisthis +1 yıl @Floryafal gerçekler en büyük silahdır xjdkx Yorumla Floryafal +1 yıl Ne kadar mantıklı konsuuyosun sen yav jfucjsan Yorumla idkwhatisthis +1 yıl @Floryafal her zaman 😎 Yorumla iclalilhan +1 yıl Ne alaka ya ikisi de güzel sırf Kürdüz diye ayrım yapıyorsunuz Yorumla
qua_vita_lux Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl çirkin çok yakışıksız bir tanım kanka yani kötü de, ideal değil de ama çirkin kötü duruyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şehirlere genelleme yapanın cahil olma ihtimaliyle iç anadolu kızlarının güzel olma olasılığı aynıdır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl cidden ya bende diyarbakır ve şanlı urfaya gitmiştim acip güzeller gözleri ve vücutları çok güzel [lezbiyenim] 0 12 Yorumla Spiderlord +1 yıl Erkekleri peki ☺️ Yorumla iclalilhan +1 yıl @Spiderlord hahqhhqhshhqshhdha lezbiyenim diyor kanka Yorumla Spiderlord +1 yıl Ben kötü bir şey söylemedim.Sadace erkekleri nasıl dedim Yorumla iclalilhan +1 yıl @Spiderlord oki Yorumla Spiderlord +1 yıl Şeker şeyler sizi Yorumla iclalilhan +1 yıl @Spiderlord abi yavaş ya uçma Yorumla Spiderlord +1 yıl Ne abisi 25 yaşında abi olmaz Yorumla Spiderlord +1 yıl Kanka ola biliriz ama Yorumla iclalilhan +1 yıl @Spiderlord yav yürü git Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Spiderlord iyilerdi yardım severlerdi [saçma şeyler yazma] Yorumla Spiderlord +1 yıl Özür dilerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Spiderlord sorun değil mutlu yıllar Yorumla
Yüzbaşı0681 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Bunu memlekete gore demek cok yanlısMemleketle alakası yokkı 0 0 Yorumla
qweweqasd Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl 2 makyaj yapsa düzeliyor zaten hiç olmasa biraz dekolte verip dikkati başka yönede çekebilir 0 0 Yorumla
Deathlight3 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Erzurum'u birkaç kız tanıdım da baya güzeldi 0 3 Yorumla everyonne +1 yıl Doğu sayılır ora Yorumla everyonne +1 yıl Güzeldir Yorumla Heyoguys +1 yıl Kesinlikle doğru dadaş kızı ayrıdır😎 Yorumla
gökyüzüüüü26 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Nasıl yaniiii 3 2 Yorumla everyonne +1 yıl Değil yani güzel değil bence Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Busey sorcam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yo güzeller ayrıca doğu kızlarıyla çok farkta yok dış görünüş olarak boş yapmissin
Güzel değiller , ikisi de esmer ama doğu kizlari güzel iç Anadolu kızları farklı
Türkiye'de sadece batıdaki kızlar güzel doğulular da çok çirkin oluyor
Bazuka atsaydin knk jfidnxjsnaka
@Floryafal gerçekler en büyük silahdır xjdkx
Ne kadar mantıklı konsuuyosun sen yav jfucjsan
@Floryafal her zaman 😎
Ne alaka ya ikisi de güzel sırf Kürdüz diye ayrım yapıyorsunuz
çirkin çok yakışıksız bir tanım kanka yani kötü de, ideal değil de ama çirkin kötü duruyor
Şehirlere genelleme yapanın cahil olma ihtimaliyle iç anadolu kızlarının güzel olma olasılığı aynıdır
cidden ya bende diyarbakır ve şanlı urfaya gitmiştim acip güzeller gözleri ve vücutları çok güzel [lezbiyenim]
Erkekleri peki ☺️
@Spiderlord hahqhhqhshhqshhdha lezbiyenim diyor kanka
Ben kötü bir şey söylemedim.
Sadace erkekleri nasıl dedim
@Spiderlord oki
Şeker şeyler sizi
@Spiderlord abi yavaş ya uçma
Ne abisi 25 yaşında abi olmaz
Kanka ola biliriz ama
@Spiderlord yav yürü git
@Spiderlord iyilerdi yardım severlerdi [saçma şeyler yazma]
Özür dilerim
@Spiderlord sorun değil mutlu yıllar
Bunu memlekete gore demek cok yanlıs
Memleketle alakası yokkı
2 makyaj yapsa düzeliyor zaten hiç olmasa biraz dekolte verip dikkati başka yönede çekebilir
Erzurum'u birkaç kız tanıdım da baya güzeldi
Doğu sayılır ora
Güzeldir
Kesinlikle doğru dadaş kızı ayrıdır😎
Nasıl yaniiii
Değil yani güzel değil bence
Busey sorcam
alakaya maydanoz