1-Türk kızı %90 güzel
2-Arap kızı %70
3-Göçmen kızları %60
4-Kürdo kızı %0,000000000001
Rus kızları harbiden güzel, kıskananlar çatlasın. Romenlerde öyle. Slav ırkı kısaca. Özellikle de Ukraynada yaşayanlar.
Annem de Ukraynalı, sık sık gidip geldiğimden biliyorum.
Ruslar yaşamak için yiyor, Türkler yemek için yaşıyor resmen.
Sonra da neden selülitim var, neden g*tüm büyük, neden baldırlarım yağlı!
Azıcık bakın kendinize, yediğinize içtiğinize dikkat edin.
Ruslara b*k atmak kolay tabi. Kıskançlık bunlar, başka hiçbir şey değil.
Aynenya :D
Ya ya salağı sırf annesi U*raynalı olduğu için övmüş ahahahhh. Zaten spor yapan bir milletiz, domuz eti yiyen U*raynalılar'ın konuşma hakkı yoktur
Dinimiz izin vermedigi icin alman rus kizlari gibi oramizi buramizi acmiyoruz dolayisiyla sizin gozunuzde seksi olamjyoruz :)
Helal kız :D
Kapalı kızlardan bahsetmiyor hem kapalı kız çok az var hem de bazı açıklar bir şeye benzemiyor ama gerçekten güzel kızlar var
Kapalı kız çok az var, demek için izmirde ikamet etmen lazım.
Benim kapali kizlardan bahsettigimi kim soyledi ben kendimde acigim yerine gore mini etek de giyerim sortta onemli olan oturup kalkmasini adabini bilmek , aslinda her yerde guzel kizlar var sadece turk kizlari bakimsiz bir ingiltereye almanyaya gitsen 14 yasini gectikten sonra kaslarini almamis bakimina onem vermemis bir kiz bulamazsin dedigim gibi bizim dinimizle cahilligimizle alakali bisey birax bakimli olsalar cirkin kız yoktur bakımsiz olani vardir herkexi begenicek biri cikar goz zevkinizi bozacak kadae kotude degillerdir sabredin turkiyede kozmetik olarak geriden geliyoruz :))
Helal olsun işte aradıgım cevap buydu cirkinden kasıt cok bakımsızlar 19 yaşına gelip bıyıklarını aldırmamış kız var
Zaten bakımlı olsalar güzel olacaklar cirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır ama bakımsız oluncada cirkin oluyor işte kötü gözüküyor
Aynen o yüzden en iyi cevap seçtim zaten. D fikirlerin benimkiyle aynısı
Kızların sorunu şu kendi o kadar güzel değil fakat sevgilisinin brad pitt gibi birini istiyor. Sizce Brad pitt geldi diyelim bu kızlarla konuşur mu? Tabii ki hayır ayar oluyorum öyle kızlara ya
aynen tipine bak bir kızın istedigine bak :D
dünyayı kendi etrafında döndüğünü sanıyor maalesef
sen neden isvicredeki erkekler kadar zeki ya da alman erkekleri kadar yakisikli degilsin timarsiz siphai. allahin yarattigina sen cirkin diyemezsin dinguk
Hadi ikile dincilik yapma burada
at kafasi yakisikli bisi olsan zaten gizliden yazmazdin
bide kizlarimiza laf etme milletine sahip cikmayan adam evlendigi kadinin namisuna da sahip cikamaz gerizekali senin yaptigin milletini kotulemen baska bir bok yapmiyon
Yalansa yüzüme söyle kardeş alman kızına bak rus kızına bak sonra güzelligini karşılaştıralım? millete sahip cıksak nolacak akşama kadar türk kızı mükemmel vs desekte olay ortada yani
elinde alman ya da rus var mi sunuda unutma almanyanin %38 i rusyanin %19 u turk asilli
Olabiir ama şu an almanım rusum diyen kızlar çok taş
Soran Gizliden yazıyor ya malı, bir de bize sallıyor. Amacın dikkat çekmek ilgi manyağı
Cevap
20Cevap
Kürt kızlarına neden %0000...1 dedin a. mın feryadı? Siz Turcolar çok malsınız ya. O bok çuvalı tipinizle Kürtler'e sallamanız çok komik oluyor. Anca birbirinizi yeyin. Türk kızları Türk erkeklerine çirkin desin, Türk erkekleri de Türk kızlarına. Max Turco zekâsı ahahahhh. Yeşil gözlü, beyaz tenli, uzun boylu bir Kürdüm. Alta koyduğum resimdeki ünlüler de Kürt. Kendi bo. kunuzda boğulun çirkin, sefil Türkolar ahahahh.
Birincisi %90 çirkin değil. Gel izmire mesela bak bir ortamlara. Sen sadece gördüklerini soyluyorsun. Yoksa Bergama da yaşıtlarımın alayı çirkin fakat sadece benim yaşıtlarım. Tum Turkiyeyi gezmiş gibi konuşuyorsun
Bak kardeş dedimki güzel kızlarda var evet ama güzel kızlarındinle fazla ilgisi olmuyor yalanmı izmirdeki kızların çogunun dinle alakası yok
ayrıca açıklıkla güzellik farklı kavramlardır :D İzmir kızları çok acık oluyo ve bu sizin gözünüze sanki onlar güzelmiş gibi lanse ediliyo olabilir.
Hayır yüz güzelliği saç va bahsediyorum açıklıktan bahseden yok ve İzmir kızları normal giyiniyo
Benimde dinle alakam yok oruç tutuyor dua ediyor Allaha emanet yaşıyom işte
Ben yarı kürdüm ve bir ırka çirkin demek senin çok cahil olduğunu gösterir daha fazla uğraşamayacağım sizin gibilerle.
"Bakmak ve görmek" bunları kavramak lazım , bakmayı bilmeyene tabi çirkin gelir
Hacı çogu güzelde çok bakımsızlarya
görmezden gel :D
Olmuyor kanka :D bıyıgı olan kız one minibüste kız tutunuyodu kolları benimkinden cok kıllıydı vallahi utandım :D
Türk erkekleri neden çirkinse türk kızlarıda o yüzden çirkin :D
Türk erkeklerinin %60 kızlarının %90 ı tipsiz
bizide allah ayzdı * cok güzel türk kızları var kezban falnda degıl benim cevremdekıler fısıtk gibi tam ben cirkinim ama arkadaşalrım falan cokta güzzel
Yav evet var güzel türk kızların %90 ının dinle alakası yok onuda yazdım yukarı
ne alaka ya biz makyajımızıda yaprız * dinimizide cok iyi bilyoruuz
bir karşılaştır peki taksimdeki beyoglundaki beşiktaşdaki kızlara bir bak gel bide gazi mahallesindeki sarıgöldeki kızlara bak
istanbulu bılmem anakranın kızları gayeet edepli sarıgazı zaten alevii ole bir didnarlıkalrı yok
Ben bildigimi söylüyorum %90 erkeklerde aynı fikir dinle alakası olmayan kız güzel oluyor
he öylee
öyle tabi sen kezoysan sucumuz ne
gel bak bakalım kezomuyuzz :) ha senın istediklerin gibi onun bunun altına giren o.. da degliizz
Yoo her avrupalı onun bununla yatmıyorki :D onlar dine degil akıla önem verior o kendi istemiyor yatmak biriyle yatmıyor kendine bakımlarına önem veriyor 13 yaşına gelip bıyıgı olan kız göremezsin bizde bıyıgı desen bacakları kıllı desen kolları orman gibi desen hepsi var
ulaan anan paçalı donla gezer bun gibi barzoooo larda karı begenmez sen bir giit bak bakalım kıcına guvenebilyonmu bı karın akrsısında ıkı kelıme edemzsin laan
Yürü lo ne diyisin sen şimdi tipine bak çay demle desem bahçeli bile içmez o çayı
hastirrr alahın barzosu dagdan ınmış gelmiş ameleee
lo kim barzodir barzo senin babeydir
hı hıı
Sanane kardesim dininden Laik bir ülkede yasıyoruz herkeze saygi gostermen lazin ayrica Türk kizlari kadar namuslu kizlar yok rus kizi diyorsun tamm guzelde senle takilir biri paranin ucunu gosterse seni birakip gider.
Namuslu olup güzel olunmuyormu kanka
Peki bide diyarbakırın kızlarına bak abov :D
Kürdo daha beter :D
Türk erkekleri daha cirkin panpa." Cok cirkinim sevgilim yok " diye soru sorunların yüzde sekseni erkekler.
Sevgilim var ama benim :D
Turk kızlarinin sevgilisi yok mu :P
Türk kızlarının %90 ınında tip yok yalan degil ve güzel olan kızlarında %90 ının dinle ilgisi yok yalanmı :D
Bu konunun dinle ne alakasi var panpa nereye bağladın dini :D
Panpiş yalanmı :D bir beyoglu taksim beşiktaş vs gibi yerlerdeki kıza bak bide gazi mahallesi sarıgöldeki kızlara
Lan sanane insanlarin dininden panpa :D Guzellik sorusundan dini nerden çıkardın merak konusu :D Panpa ben cirkin degilim ve dinime de saygım var yani çevremde oyle kiz cok var. O zaman sadece benden ve cevremdeki kizlardan mi olusuyo bu dinine bagli ve guzel dedigin grup :P
Ya bilmiyorum :D dini degilde bakımı vs öne koyan kızlar her zmaan güzel oluyor ben kırklareliyim gayet hoş güzel kız dolu burada :D
Eee panpa niye o zaman cirkin diyosun o kadar guzelleri var ki Ruslara bin basar emin ol :D
Var zaten ama bakımsız çogu türk kızı avrupada görmessin 13 yaşına gelipte bakımsız olan kız
Niye acaba bakima bu kadar erken basliyolar panpa hic dusundun mu :D Kucucuk kizlari erken yasta yollu yapmaya calisiyolar çünkü
Yolluyla ne alaka :D bakımlı olan heri nsan yollumu :D
Oyle demedim ben Rusya da genelde oyle :D
Hee :D haklısın okonuda kuzeniyle yatanlar dolu ama onlaara göre normal o sokaktaki adam yanında sevgilisi olan bir kızı dudaktan öpüyor adam hiç birşey yapmıyor
İşte panpa ahlak farkını da güzellikten sayarsan Rus kızları epey düşüyo :D
ahlak daha iyiya. D en azından evlenince acaba karımın üstünden kac tır geçmiş diye düşünmeyiz ruslarda kaç tır geçmiştir acaba
Aynen panpa yani o zaman Forever Türk kızları :D
rus kızları dediğin gibi güzel ama alman kızları için aynı şeyi diyemicem yine almanlara göre türk kızları daha güzel
bir get ya Alman kızlarının alayı çok daha güzel benim 2 alman kuzenim var misafirliğe geldiler gezerken adamlar peşlerinden dolaşıyor evden çıkartamıyom
Evet alman kızı kadar var mı rus kızı kadar
alman kizlar rus turk kizlarndan guzel ya
sen ne diyorsun * k
pis lik
iklimle alakalı yahu nedense esmer olan daha az güzel oluyor.
kuzeye gidildikçe insanların elfleştiğini ben de gördüm.
Esmer erkekleri çogu kız sever bildigim kadarıyla :D
kızlar siyah saçlı ama açık tenli severler. öyle esmer erkek kapkara bir şey değil. o çok bayılınan italyan erkekleri açık tenli zaten :D
de konu o değil, konu kuzeye ilerledikçe elflerin artması, buna ben iklim açıklaması yapıyorum D
Yeşil gözlü kumral ten 1.80 boy bir erkek nasıl 75 kilo :D
180+ iyidir :D
180+ derken :D
iyi iyi yani :D allahım konu döndü dolaştı gene sana geldi :D
özetle kuzeyliler iyidir :P
kuzeylilerden kasıtın ney senin ya :D
Eger kızdıysan özür dilerim az önce fotona baktım gözlerin çok güzelmiş :D
kuzey kuzey rus alman leh fin isveçli norveçli hollandalı o taraflar... latinleri esmerleri atlatınca
Rusların ve Almanlarında dinle çok ilgisi yok. Nasıl bir kekosun anlamadım. Kendi milletinden bir insanı nasıl kötülersin. RTE desen anlarım da KIZ LAR ne demek lan
Rtede tip yok kanka :D ben kötülemek için açmadım sadece gerçek sonuçlar bunlar
Türk erkeklerinin genide bozuk demek ki, naparsın;)
Yani haklısın :D göbişli kıllı erkekler bende türk erkegiyim ama o kadar degilim
At ın kafası at gibiler ruslar
ALLAH RIZASI İÇİN ŞU SALAĞI DİKKATE ALIPTA BİZE SÖVMEYİN !
Ne alaka ak yalansa gel söyle bugün beyoglu tksim beşiktaşda gezen kızlara bak bide gazi mahallesi vs gibi yerlerde gezen kızlara bak
Kürt kızlarının hepsi berbat one bıyıklı kürdo :D ülkücü kızları güzeldir reis merak etme :)
Biraz öyle kardeş :D ama kürdo kızlarının %100 ü tipsiz ülkücü kızı gibi yok türk kızlarıda güzel fakat bakımsız :D bir turan davamız olsun ülkemizden ne kadar arap kürt varsa hepsini kovacaz
Anadan babadan geliyodur heralde kardo harbi lan niye cirkinsiniz :Dd
Evet :D siz niye cirkinsiniz
Rus kızı gibi taş var mı :D aman tanrım bronz ten süperya
Türk erkekleri çirkin olduğu için türk kızlarıda çirkin oluyor maalesef hangi yana baksak kıllı bir ayı çıkıyor karşımıza:)
Yokki şöyle italyan erkeği gibi anlayışlısı ispanyol erkeği gibi yakışıklısı
Ooo.)) Öyle erkeklerde var mesela kumral ten yeşil göz 1.80 boy 75 kilo bir erkek naısldır sence?
Ben sarışın erkeklerden hoşlanırım canım boyuda 1.85 altında olana erkek demem topuklu giyince yanımda çocuğum gibi kalmasın:)
En sonda erkek dediğin biraz yapılı olur kaslı falan 85 kilo idealdir;-)
Ooo olur ya :D 185 de olur boyumuz kiloda alırız sıkıntı yok :D hekrezin zevki farklıdır
Kilo alınıtda boy belli bir yaştan sonra uzamıyor be canım:)
uzar tatlım 18 yaş dha :D
O zaman yaş küçük canım kardeşim:)
Kendine güvendikten sonra her türlü kızı ayarlarsın eminim rus, alman, fransız, türk:)
Türk kızları güzel de çok estetikli olan var avrupalılar doğal güzeller türkiyede de var tabii doğal güzeller
Bizler de biscolata erkeği değiliz.
Aynen :D
Türk kızlarının bakımlısı çok güzeldir.. Türk erkeğinin de aynı sekılde bakımlısı dikkat çekendir. yoksa türk kızıda erkegide kıllı ayıdır...
Belki inanmayacaksınız ama :D Eskiden lisede bıyık sakal kontrolünde bir kızı kenara çekmişlerdi :D:D:DD O derece yani düşünün :D
Var var :D ilkokulda bıyıgından cektigim kız var kanka
Genetik kanka :D benden cok kılı olan kız var
onlar hem güzel hem yakışıklı hem de güzelliğe önem vrmiyo sizin kadar kuruntulu gösteriş meraklısı değiller der lafımı sokar çekilirim
Sokamadın laf. D
Hakkını yeme , o kadar da değil , ortalama bir güzellikleri var bence
Güzellikleri var bakımları yok bakımsız kadında çirkin oluyor
Bende fark ettim guzel turk kizlari dinle pek ilgili olmuyor
Aynne
Oğlum beğenmiyorsanız sktirip gidin terk edin lan ülkeyi it yavruları ne bu lan anca Türk kızları eleştiriliyo
Kürt kızlarıda berbat. D
Sikim Kürtleri
Helal cCc
çirkinlik konusunda çok katılmıyorum da ego konusunu aşamıyor çoğu
Kendisi Brad Pitt herhalde...
Hahaha kabulleniyosun tipsiz oldugunu
Resmimi napacan :D ben kendimi mükemmel oalrak görmüyorumki
Yoo türk kızlarıda güzel fakat bakımsızlar bir avrupaya git 13 yaşında bıyıgı olan kız görmessin cinsel konular rahatca konusulur türkiyede 20 yaşına gelmiş hala bıyıgı var cinsel konu konussalar ailesiyle taşlanırlar
Avrupa bu tur seylerde ilerde cunku. Laser olsun, kozmetik malzemeleri olsun... Ama, en cok ekonomiyle alakali. Dusun bir ailede en 2 cocuk var. adam hangi birine neyi yetistirsin turkiyede? Guzelligi bakimliligimi dusunecek onca derdin icinde. Tabii buda bir genelleme. Bakimli ve temiz olmak gercekten cok guzel seyler
Avrupalılar 2 cocuk yerleştirip adam gibi düzgünce bakıyorlar türkiyede 10 cocuk yerletirp sokaga salıyorlar
Her şey güzellik değil
Ney peki :D
Başka şeylerde vardır elbet ama güzellik konusunda sıkıntı yaşanıyorum ben :d
Özür dilerim rahatısz olduysan fakat fotona baktım sen isen rus kızlarına 1500 alman kızlarına 2000 cekersin kızdıysan özür ama gerçekten taş gibisin gözlerin bir erkegi çok etkiliyor neyse iyi günler :D
Sağol :D ajskshsha
aynenya gözlerine hasta oldum kızın :D insanı bir anda 360 derece döndürüyosun senin gibi türk kızlarını görünce ne alman ne rus tanıyoruz :D
Ah o mavi gözler kimbilir neler anlatır
Şaire şiir yazdırır aşığa şarkı söyletir
Obakışlar ne güzeldir neden böyledir
Ah o mavi gözler mavi gözler
çirkinim... herşey bundan ibaret değil;)
Neyden ibaret :D
:D
Boş ver anlatması uzun sürer.
Aynen
Türk kızları sevişmeyi bile beceremiyor A Q
Bıyıklarını cekiyorlar sevisirken
türk erkeklerinin genleri bu kadarına izin veriyor
Türk kızlarının genleri ne kadara izin veriyor :D
iki çirkin bir çirkin ediyor. yazık
komik :D
ironik:D
ne çok çirkin ne çok güzeller..
Bide senin tipi görsek brad pitt felan mısın
Yo ben yakısıklıyım demedim kanka
Hepımız kardeşiz kanks güzel olsa napacan ^^
Aynen kanka
Onlar domuz eti yemiş kardeşim :D
Domuz eti güzelleştiriyormu şimdi :D
Armi. gizlenmiş bu sefer:) adamsın armi
:SADSA
Trollüyor artık yemeyin şu numaraları.
Pardon kanka
Ortalama dış görünüşe sahipte kanka bakımsızlar cogu
Çirkin değiller biraz bakımsızlar :D
Aynen bakımsızlar :D
Türk erkekleri çok mu güzel sanki :p
ı dont like it :x xp
Kedi uzanamadıgı cigere mundar dermiş :)
Evet ruslara almanlara uzanamıyoruz :D
Biri Kürt kızları çirkin mi dedi
annen rus o zaman
Yoo türk ben tüm türk kızları demedim ;)
rus kızları gibi duj muj demediğimiz için çirkiniz dimi? Onlar sadece görüntüden ibaret hamur açtir, dolma sardır bakalım bizim kadar maharetleri var mi ;) ayrıca güzel olsalar ne olacak onlar tatyana bilmem ne na değil nataşa nataşa
Süperya isimleri :D bırak yapmasınlar yemek biz yaparız onların yerine çok güzellerya
Kedi ciğer ilişkisi sizin için bir nevi :))
hahaa :D
genetik...
Aynen :D
onlara gidin o zaman
İzin verseler gidecez :D
domuz eti yemiyoz en azından onlar gıbı
Domuz eti güzelleştiriyormu insanı şimdi
Türk kizi gibisi yok
Aynen o bıyıkları kaşları kaş ortaları bacagındaki kılları insanı büyülüyor resmen
gazi mahallesini karıştırmayın
Niye ondan tipsizi var mı :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar