Güzellik görecelidir. Doğduğumuz andan itibaren, televizyonda, internette, reklam afişlerinde, dergi kapaklarında, orada burada şurada olan o yakışıklı mı yakışıklı, güzel mi güzel, temiz mi temiz olan insanları görüyoruz. Bu insanlar sırf o iş için sokaktan özel seçilip bakım yaptırılıyor ve temiz gözükmesini sağlıyorlar. Bazıları da şöhretini kazandıklarında çeşitli operasyon geçiriyorlar. O yüzden normal karşıla.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
yoo bence türk ünlüler de yeterince çirkin örnek aleyna tilki sonra bülent ersoy sonra demet akalın ıyyy
Aslına bakarsan ki bana göre, bu resimde ki araştırmaya konu olan prototip doğru. Tür ırkına benzer bir yanı varmı? Bence yok. Çirkin olacak diye de bir şey olamaz. Çirkin her ırkta olur. Şahsi kanatıma göre, Türkiye dna'sı çok birbirine girdi. Türk siması olarak gösterilen aslında, orta doğu tiplemesine uyuyor.
zamanla değişmiş olabilir , göktürkler zamanında yasayanlar erkekleri bir o kadar yakısıklı kızlarıda cok güzel. ama bana göre çirkin birisi yoktur kendıne bakmayan bakımsız insan vardır
Türkiye gibi melezleşmiş ülke sayısı çok az. Biz bu kadar melezleşmişken, bu ortalama Türk tipini nasıl çıkarabiliyorlar anlamıyorum. Fotoğraftaki kişi de Ermenilere benziyor.
Erkeklerimizin cogu yakışıklı. Yakışıklı olmayanda ise çekicilik, karizma var. Çok az sayıda bakımsız erkek mevcut. Hele ki bu devirde. Oyuzden sana katılmıyorum.
Kesinlikle yanlış bir görüş acısı Türk olarak ciddi anlamda cirkin bir milletiz kendimide alıyorum bunun içine çoğu yakışıklı felan değil bence sen çok kolay beğeniyorsun gibi geldi
O gavurlar genel de zengin olduğu için kendilerine bakım estetik falan yağtırdığı için güzel oluyorlar yoksa ben çirkin gavurada rastladım herşeyi bir fotoğrafla özetlemek çok saçma.
demekki sen güzelleri görmüyorsun bu iş ortalamaya bakmaz kendine bakmaya bakar şimdi bu yayınladığın foto ile benim resmimin arasındaki farka bak çok yakışıklıyım demiyorum ama asıl ortalama budur
Ve kafalarında sadece dış güzellik var. Tarihe baksa Türklerin tipine takılmanın ne kadar saçma olduğunu tipin hiç birşey kaldiğini görecek. E haliyle güzellik gecici bunlarda gelip gececek 👍😂
@TürkKızııı1881 Ayak bastın. :) Hangi millet bu kadar kan dökmüş can vermiş ve hala da vermeye devam ediyor? Ha güzellik konusuna gelince asla Türklerin hakkını yedirmem :D Azerbaycan, Türkmenistan, Kazakistan vs sencede insanları muazzam güzel değiller mi? Şahsen ben Balkan Türkü'yüm tipimde bir yamukluk olduğunu düşünmüyorum :D Eeee o zaman Türkiye de herkes kendı ırkı ile evelenecek ve etnik köken bozulmayacak.. Bu kadar basit :)
Zaten laf söyleyemez tipe. Benim demek istediğim arkadasta Türklere taş atma isteği var ve bir Türkü tipinden dolayı eleştirip üzemezsin. Destanlar yazmışız bizsiz dünya tarihi yazmak mümkün degil kizimiz geldi bana justin atti. Soruyu sorana soruyorum sen o kadar basari yap destanlas tarihlerde gevur bile korksun övsun seni sonra sana biri gelip tipin hakkinda elestirme yapmaya kalsin takarmisin? Takmazsin. Heh ayni olay 👍😂😂
En İyi Cevaplar